Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka123981 Ahoj, Leni. Já byla na utz včera, večer jsem pichala Ovitrelle a za dvě hoďky jdu na to.
jsem zvědavá. Pak mám brát ještě progesteron od zítřka. Jsi nervózní?
@Tinashe a kolik jsi měla folikulu a jakou velikost? Já byla nervózní dnes, aby na UZ něco bylo, brala jsem clostilbegyt. A mma dva folikuly, jeden 16mm druhý 17 mm. Do patku ještě dorostou. To víš, že budu nervózní, já jsem posr.ana ze všeho 😁 gynprodyl mám taky nasadit od soboty 😊 🙏
@Lenka123981 já jeden dominantní vpravo 21mm. Jako nespoleham na to, ale budu ráda, když to vyjde. Vzhledem ke statistice to ale beru s rezervou.
@Tinashe to je pěkný 😊 taky na to nespoleham, šance na úspěch znám. Ale chci to zkusit než bychom se pustili do IVF. My jsme totiž jinak zcela zdraví a všechna vyšetření máme v naprostém pořádku..
@Lenka123981 tak už mám po. Byla to úplná pohoda, rychle, bezbolestné. Mám testovat 9.10.
My jsme taky zdraví až na moje nizké amh a divné cykly.
Držím palce! ![]()
@Lenka123981 Jee, tak budu držet palce! ![]()
@Tinashe Ahoj, my jsme byli na prvním IUI minulý cyklus, bohužel se nepovedlo. Teď máme pauzu a zkusíme asi zase další. U nás je problém ve spermiogramu, jinak už spolu děti máme. Na statistiku se nedá až tak spoléhat, protože IUI často podstupují i páry, které mají větší problém a než se jim schválí IVF, tak v mezičase zkusí IUI, jinak by na tom statistika byla určitě jinak. Držím ti palce 🤩
@Tinashe Supeeeer, držím palce 😊 a vydržíš s testem do 9.10.? 😁 😁 🤭
@Lenka123981 no, chci věřit, že jo ![]()
Nemám dobré zkušenosti s předčasným testovaním a lovit duchy a pak být třeba zklamaná, to už se mi nechce. Tak doufam, že vydržím ![]()
@Tinashe no právě.. Ovitrell jsi asi taky měla že? Tudíž duchové budou dlouho na testech 😁 taky asi nechci testovat.. Vždycky jsem testovala jak vyprchává ale teď asi nebudu. Stresuje mě to 😬
Ahojky, tak ja byla dnes na druhem IUI, prvni mozna vyslo ale asi sem si to svou chybu po……ted to cekani bude sileny.
@Lenka123981 no, ja mam syna s ex. A u toho mi vysel test az 16dpo a sakra slaba carecka. No a ted sem si proste udelala test 14dpo a negativni tak jsem vysadila utrogestan. No a pak prisla menzes. Vcelku normalni. No jenze po skonceni menzes prisla za tyden znovu menzes a to uz bylo divny tak sem si udelala test a bohuzel tam byla carka. V tu chvili mi doslo ze kdybych pockala ty dva dny tak se to mozna povedlo..
@Tinashe úplně v pohodě, byla to rychlovka. Jen mě bolí břicho jak před MS teď.. A jak ty? 🍀 😊