Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kopre_tina535 )No, rikala jsem si, ze si udelam test az 17., den pred kontrolou, at vim na cem jsem.
Delala jsem si ovu test, abych mela prehled, jak dlouho se mi drzi ovitrell v tele a ten byl dneska negativni. Jen slaba carka, coz je asi spatne..
@lapaletka to nechapu - delala jsi si ovu test na ovitrelle? To musis zkusit tehu test, ovu ti to neukaze.. tam je slaba carka cely cyklus..
@kopre_tina535 Ja si to myslela taky! Ale cetla jsem nekde, ze vlastne ovu funguje stejne jako tehotensky test a ten doma nemam, tak jsem zkusila ten ovu.
Jestli je to ale kravina, tak tim lip a akorat mi to zvedne naladu ![]()
@lapaletka nn to urcite ne, setri testy 😄 nekdo rika ze ma ovu test pozitivni kdyz je tehu, ale neni to vubec pravidlo a test by musel byt uplne silne pozitivni.. myslim ze uz bys na to musela mit dost vysoke hcg, ovitrelle dela jen duchy.. jestli jsi 6 dni po, tak to v krvi asi jeste mit budes
@kopre_tina535 Tak to jsi mi zlepsila naladu, ja jsem si to asi nekde blbe precetla, uz jsem hazela flintu do zitra ![]()
A v nedeli budes teda 10-11 dpo a zkusis test? Ja si schvalne testy nekupuju, protoze kdyz pracuju z domu a mam volnou chvilku, tak mam takove napady se porad testovat, i kdyz je to uplne k nicemu ![]()
@lapaletka to mame stejne, taky pracuju z domu takze je to k nevydrzeni 🙈 akorat ja nezvladnu si ty testy nekoupit, dobre delas 😄 jj zkusim v nedeli 10 dpo..
@kopre_tina535 A jak to doma vzladas to cekani?
Ja bych ted byla docela rada, kdybych mela zamestnani, kam bych chodila kazdy bozi den a nepremyslela a nevyhodnocovala nejake domnenky ![]()
A testy nekupuju, protoze jak jsem uz tady psala, ze zacatku jsem byla tak strasne zvedava, ze jsem utratila majland, pak me to preslo ![]()
@lapaletka spatne 😄 nekdy se mi povede na to nemyslet ale nekdy pul dne vyhledavam jaky kdo mel priznaky atd 😂 jeste k tomu mam praci kterou musim mit zapnout 8 hodin, ale fakticky vse podstatne mam hotove za 2-3 hodky, takze zbytek casu stravim se svoji hlavou 🙈
Holky ono to ani v praci neni lepsi. Nebo ja mam ted IUI za s sebou poprve ale uz jsem byla 6× tehotna prirozene a pokazdy jsem teda potratila proto ted IUI s darcem. Ale chci vam rict ze kazdou možnou chvili jsem chodila testovat v praci. Co nejhorsi je ze pocitate test a pak mate klienta tak hodinu v kapse ho zmoulate ![]()
@kopre_tina535 to mame podobny. Musim byt online, ale praci, kdyz si to dobre zorganizuju mam udelanou behem max 5 hodin. Kazdopadne, kdyz jsem v kanclu a vidim, jak vsichni porad chodi na toaletu, kourit, obedove, snacinove a nevim jake prestavky, tak to taky vychazi na tech 5 hodin
![]()
Ja jsem takhle na zacatku porad procitala diskuze, pak jsem se na to uplne vykaslala a ted po iui jsem tu zas v plne sile, no des
A ty uz mas deti? ![]()
@Hvezdicka727 Jejda, tak to je mi strasne lito. A to ti doktorka nic nerekla? 6× mi prijde strasne moc
![]()
@Hvezdicka727 teda taky toho mas za sebou hodne, drzim palce aby to uz vyslo! Asi ti delali vsechny mozny testy vid? Kamaradka ma spatnou srazlivost krve a sklon k tromboze - poprve zamlkle tehu a zjistila ze si hned jak otehotni musi zacit pichat injekce na redeni krve - druhe tehu uz bylo ok
@lapaletka ja mam uz dceru 7 let - ta nam trvala tak 3/4 roku.. ted se snazime uz pres 2 roky a nic. Ona se na sourozence hrozne tesi, tak se kazdy neuspesny mesic bojim ze ji to uz prejde a ze pak uz o sourozence nebude stat ![]()
@kopre_tina535 Hele, zkus ji rict, ze kdyz bude mit sourozence, tak ze na vsechny rodinnych oslavach a akcich uz nikdy nebude sama. Z prvu ten vekovy rozdil bude vetsi, ale az ji bude 27 a brachovi/segre 20, tak je to proste skvely. Ja mam sourozence a na kazdou oslavu se tesim hlavne kvuli nim ![]()
A jinak my to resime uz taky 2 roky, kdybych to vedela na zacatku, tak bych asi zrovna sla do centra, nez se tim zabyvat takhle dlouho ![]()
A vam nasli nejaky problem? Jestli jsi to uz psala, tak se omlouvam, ja si nic nepamtuju
![]()
@lapaletka @kopre_tina535 dekujj holky. Drzim palce nam vsem. 🤍 nechali nas no prvni dve nam rekli ze se to stava ty potraty, ze je to normalni, pak nas nechali dal a zase nic, tak se udelala genetika ktera vysla ok, tak zase… a ted uz mame vsechny testy za s sebou asi krome zkoumání mych vajicek a kvality. Ale partner je po transplantaci a uziva myklofenat, takze to bude tim rikaji ted. Ale to jsme resili uz davno v nemocnici kde mu to delali, alw leky mu zmenit nechteji, tvrdili ze lidi po tx maji deti, do doby, nez jsem přinesla zpravy z CAR. Nic nam ani jednomu totiz nenasli. A v tom letaku to pisou kdyz to uziva zena tak v 50 procentech potratu a kdyz muz tak prenos nevedi. Ale za mam uzivat antikoncepci. Takze asi tak. Ma z toho spatny spg. Doufam, ze uz se nam to nezopakuje no. ![]()