Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mojzi krásne ráno přeju a držím palečky ať to vyjde
přistupovala jsem k tomu s tim, ze asi ne sam doktor mi rekl, ze šance je 8% (jsme s manželem oba zdraví ) a, tak jsem to i brala byli jsme 7.10.v pondělí a ted od čtvrtka mi to uz pochopitelně nedalo a zkusila jsem test byl duch, tak jsem si říkala jestli to neni jeste ten ovitrelle, ale čárka začala sílit a dneska rano jsem mela uz krásnou čárku. Přikládám foto. Zitra budu volat k dr, tak jsem napjatá jak kšandy
![]()
@Buchtaa2 to je krásný. Bylo to vaše první IUI? Nám to vyšlo teď napoprvé 😊 dnes jsem 5+0 tt 🍀 🙏
@Lenka123981 ano první a ubec jsem nevěřila, ze to mohlo vyjít spis jsem si říkala půjdeme do toho jeste jednou a pak zkusíme umělé. No jsk se říká nechval dne před večer jeste to nemam potvrzené, ale radost uz tam naka je. Doma uz jednoho čerta mame 8let, tak to bude velky bracha ![]()
@Buchtaa2 parada, moc gratuluju, carka vypada moc hezky, to uz bude z mimi!
my mame doma holcicku 7 let, takze se uz taky nemuze dockat az z ni bude velka segra
snad se docka ![]()
@kopre_tina535 syn, ale říká jediné brachu aby si sním mohl hrát s legem protože holky to nechápou a ničí
no jsem zvědavá co se dozvím u dr, ale naděje umírá poslední jak se říká. ![]()
@Buchtaa2 joo dcera taky drive chtela jenom segru, ale uz chudak ceka tak dlouho, ze ted uz je ji to jedno, proste cokoliv ![]()
@Buchtaa2 taky jsme s tím nepočítali. Přeci jen 10% šance není moc. Říkali jsme že zkusíme 2-3× a pak IVF. No a k tomu snad už nedojdeme 🙏 my doma ještě děťátko nemáme. A když se poštěstí tak přivedu na svět rovnou dvě ❤️ ❤️
@Lenka123981 vy z inseminace čekáte dvojčátka?
bylo to překvapení nečekaně nebo jste chtěli?
@Buchtaa2 tak ono si nemůžeš říct že chceš. To není jak po IVF kdy se vloží dvě embrya na žádost 😁
Užívala jsem clostilbegyt před ovulací, a vytvořily si mi dva folikuly. Tim pádem tam byla možnost že mohou být dvojčata. Ale velice ojediněle. No a my jsme ten případ. 😁 ❤️
Zatím byly na ultrazvuku jen gestační váčky takže opravdu to říkám velice opatrně 🙏 🍀 ještě je brzy. Ale dva tam jsou, tak uvidíme jak to celé dopadne ❤️
V šoku jsme z toho byli dva dny 😁 ale teď už doufáme ze s námi zůstanou obě ❤️
@Lenka123981 tak to ja tam měla jen jeden, tak předpokládám, ze tam bude jedno zdravé miminko
a vám přeju at je vše v pořádku a přivedete na svět dravá miminka
ja se ozvu po prohlídky u lékaře. Jeste se jen zeptám šla jsem po inseminaci ke svému gynekologovi nebo jeste do centra kde vám dělali inseminaci? Ja se v tom zápalu na vše totiž zapomněla zeptat
a brala jste po inseminaci utrogestan?
@Buchtaa2 dekuju, klidně mi tykej, tady je to normální 😊 tobě taky přeji zdravé miminko hlavně ❤️
Jinak já mám gynekolozku v podstatě jen tu v centru. Přešla jsem k ní v lednu z normální gynekologie, kde jsem nebyla spokojena. Takže jsem v centru a zároveň je to i moje obvodní gynekoložka 😊
A ano, beru gynprodyl, jeden na noc, od druhého dne po inseminaci. A budu ho brát do 12tt.
Holky to je paráda, ze už jste dvě, kterým se zadarilo hned napoprvé! ![]()
Přeji co nejvíc pohodovy průběh
![]()
@Wawulka nevěřila jsem, ale asi to tak je
zitra budu volat, tak jsem zvědavá co se dozvím u dr a kdy půjdu na ultrazvuk ![]()
Ahoj po delsi dobe.
) a v pondeli rano jdeme na prvni IUI!
Mame za sebou vsechna vysetreni, oba jsme zdravi jak repa, v patek byl na utz 17mm folik, vcera vecer pichnuty ovitrelle (musel manzel