Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka123981 ja prave od inseminace beru ten utrogestan 3× denně, tak věřím, ze i to tomu pomohlo při prvním těhotenství jsem ho také brala. Tak at vše probíhá tak jak ma ![]()
@Šála1 píše: VíceČauky, tak to je skvělé, budeš plná síli. 😊 Já mezi tím podstoupila další inseminaci.😂Ta první nevyšla. Bylo to brzo po té operaci asi jsme to uspěchali. Teď začínám testovat. Ty levé vejcovody jsou nějaké zakleté🤔 Ten mi právě brali. Ale doktor mi tvrdil, že i tak můžu z toho vaječníku otěhotnět najde si to prý cetu. 🤔 A kde na klinice jsi registrovaná? Držím palečky ať to máš co nejdříve všechno za sebou❤️ Hormoni, hormoni jelikož jsme ženy tak zvládneme vše a nějaké hubnutí bude pak brnkačka
@Buchtaa2 píše: Více
Prosím tě a ten utrogestan máš zaváděcí nebo polykací?
@Wawulka píše: Více
Ahoj, ja mam tobolky co se daji zavadet i polykat a doktorka mi rekla, ze je lepsi je zavadet, ze kdybych je polykala tak se z toho lidem casto mota hlava.
@Mojzi ahoj, tak to netuším to mi doktor nic takové neříkal, ale beru 3 denně a nic mi není brala jsem je i u prvního těhotenství.
Tak jsem se holky objednala na ultz na kontrolu folikulu na pristi utery - budu uz 13DC, tak nevim zda se inseminace vubec stihne, snad ano
Bohuzel v patek nemeli volno a pondeli je ten svatek, tak nam budu drzet palce 😅
@Buchtaa2 píše: Více
Tak treba mas nejaky jiny? To je asi blbost co. Googlim to a je jich vice druhu. Ja mam brat rano a vecer a prave mi dr rekla, ze je na me jak je budu brat, ale doporucuje zavadet, protoze pri polykani si lidi casto stezovali na motani hlavy. Ja je zkusim polknout a uvidim jak mi bude ![]()
@kopre_tina535
Jeee, tak to jsme hodně podobně
já budu úterý 14DC ![]()
Akorát to už mívám ovulaci… takže já jdu v sobotu (11DC) na ultrazvuk a v pondělí, či úterý hurá do toho! ![]()
A ty míváš ovulaci kdy? Jestli nemáš šanci to přecejen stihnout ![]()
@Wawulka ja jsem 14 dni po inseminaci a test mam pozitivní zítra ráno jdu na krev jestli hladina hcg bude stoupat a vše bude v pořádku ![]()
@Wawulka to mas dobry, v nasem CAR vetsinou vikendy a svatky nepracuji 😄
Mivala jsem ovu pozdeji, tak 17DC, ale posledni dva cykly je to 14 nebo 15 Dc, takze sance je, uvidime
on je partner stejne na sluzebce a vraci se prave v to utery.. takze driv nez streda bysme inseminaci stejne nestihli
Kazdopadne pak muzeme ale testovat spolu, kdyz budeme podobne ![]()
@kopre_tina535 my se asi moc nechápeme
ja uz nemam co testovat
nebo nevim asi jal to myslis ted ty?
![]()
@Buchtaa2 ahoj, reagovala jsem na @Wawulka
Vsak to mam i v prispevku 😅
Nicmene tobe drzim palce at kontrola dopadne dobre ![]()
@kopre_tina535
No vidíš a třeba to zrovna vyjde, že ovu bude trošku později a stihnete IUI ![]()
Jinak já jsem ráda, že u nás v CARu jsou v soboty a o svátcích drží dopoledne… jinak bych byla nahraná ![]()
Ale tak bychom se posnažili postaru ![]()