IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
696
15.10.24 09:10

Diky holky, tak ja se na to zeptam :) treba by to mohli nabrat ted a po Vanocich pak jit na IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
16.10.24 09:05

Ahoj holky, diky za vsechno info ohledne genetiky)

@kopre_tina535 Cauky) vy uz jste se rozhodli na ivf tento mesic nebo zkusite jeste iui?
Ja jsem zase nalomena, ze uz dalsim iui cas ztracet nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
16.10.24 09:58

@lapaletka ahoj, jeste asi zkusime jednou IUI s tim, ze si rovnou necham rict vsechno info k IVF a pripadne bysme ten dalsi mesic zacali :nevim: možná se poptám na nativní IVF, s minimem hormonů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
16.10.24 13:51

@Dee55 ahoooj, dovca byla úžasný, odpocinula jsem si :) Už asi mas po výsledku viď? Jak to dopadlo? 🙏🏻 ❤️ Joo hormony jsou peklo! Určitě to dáme dolu! Hlavně ať to dobře dopadne a je jedno kolik kil nahoře máme viď? ❤️

Jinak u mě změna, dneska jsme dali zadanku do pojišťovny na IVF, takže i přesto, ze je u nas všechno v pořádku, tak stejně se nám nedaří.. dneska jsem šla zkusit pokus číslo 4, ale bohužel dominantní folikul mám na levé straně, kde nemám průchozí vejcovod 😞 Takže teď budeme řešit IVF :( Tak doufam, ze u tebe se zadarilo ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
17.10.24 08:38

Ahojky, tak u me 2.iui neklaplo. Vcera jsem byla v pronatalu. Byl tam uplne jiny doktor, starsi. Tak uz mi rekl ze by bylo dobry zacit uvazovat o IVF. Jsem z toho trochu nestastna, fakt jsem si myslela ze IUI pomuze. Chlap spermio v pohode, problem u me. Mam proste jen jeden vejcovod. Muj gyndar mi rikal ze to az tak nevadi, ze si ten druhy pro vajicko sahne. Tak tenhle doktor byl defakto proti tomu. No…mam posledni sanci IUI, pak uz doporucujou teda IVF. Dali mi misto clostilbegitu Letmylan, ma s tim nekdo zkusenost? Co jsem cetla, je to lek proti rakovine prsu? 8o. Pritom clostil na me zabiral. Tak nevim. Asi mi nezbyde nic jineho nez jim verit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
17.10.24 11:10

Ahoj holky, tak se jdu přidat k vám do party :)
Tento měsíc nás čeká první IUI… tak jsem na celý ten proces zvědavá :roll:

Jinak gratuluji všem, kterým to vyšlo… kor, jak jsem zde četla, hned při prvním pokusu… to je krása! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
17.10.24 11:34

@Wawulka ahoj, vitej a drzim palce at taky vyjde prvni pokus :))

Ja tenhle mesic budu zkouset treti pokus, a pak uz asi IVF..

Na ktery den Vam tenhle mesic bude cca IUI vychazet? U me bych to videla na 31.10., nebo 1.11. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
17.10.24 11:40

@kopre_tina535
Moc díky! A kééééž by :lol:
A tobě taky budu držet palec… jak se říká… do třetice, všeho dobrého! ;)

Já u nás tipuji datum IUI 28. nebo 29.10. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
18.10.24 05:21

@Sairi Ahojky, já jsem měla stimulaci letmylanem a vyšlo to! Takže třeba úprava léku pomůže a příbalový letáky nečti. Já ho rozbalila a už když jsem viděla rakovina prsu tak jsem ho vyhodila. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
18.10.24 16:07

@Sairi cauky! Ja jsem mela taky neco, co bylo proti rakovine prsu, ale je tam uplne jine davkovani, takze bud v klidu :)

Jinak holky, taky 1. IUI neklaplo, byla jsem dneska na konrole a doktorka mi hned rekla, ze pristi mesic mi udelaji hysteroskopii bez anestezie. Byla jsem prosim na tom nektera?
Mam z toho docela strach..
Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
18.10.24 16:14

@lapaletka ee o tom jsem nikdy neslysela, k cemu to je? Ona u tebe videla neco na ultz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
18.10.24 16:18

Ahoj holky, já měla ve středu první kontrolu po IUI, byla jsem teprve 4+3 tt ale chtěla me vidět 😊 Na UZ těhotenství v děloze 🙏 a k mému překvapení dva gestační váčky 😂 😂 😂 ještě to samozřejmě nic neznamená, někdy se stává že jedno zanikne. Na další kontrolu jdu příští pátek, v 5+5 tak už by mohlo být něco víc vidět 😊

Jinak mě mrzí vaše neúspěchy, ale určitě se všechny jednou dočkate. Já čekala skoro 2 roky a jsem neskutečně šťastná ale zároveň pokorná 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
18.10.24 17:41

Ahoj holky :) ja na hysteroskopii byla po narkozou, pak jsem trochu krvacela ale vse v poradku, nic mne nebolelo. Pak cyklus jak hodinky. Ja jsem dnes 10 dni po iui na testu nic. Sestra mi ve stredu oznamila ze je ve 4 mesici a dite nikdy nechtela, pry si to nepripousti a nevi co s tim bude delat. Taky to byli vzdy parchanti co smrdeli. Jen ze to nejde nam tak to pry zkusila a za 14 dni po anti co vysadila otehotnela. Na mne je ted natlak at jsem stastna a ja spis placu, tak si nejsem jista, zda nam to vubec vyjde timhle stylem… A Leni to je uzasna zprava, moc gratuluju :)) at jsou hlavne zdravoucky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
18.10.24 18:06

@Lenka123981 Leniiii, ja ti ze :srdce: gratuluji! Boze to tak krasneee, dej urco vedet, jak to probiha dal :) :srdce:

@kopre_tina535 Je to vysetreni pruchodnosti vejcovodu pomoci nejake vstriknute tekutiny a odebrani nejake casti tkane, kt pak jde na nejake vystreni nebo co.
A jsem s prominutim na.rana.. podle me tohle meli udelat uz pred iui.. A ne, utz mi nedelala.

Kdyby tady nekdo byl, kdo tomu vic rozumi, nebo na tom byl, tak bych byla rada za info.

Predpokladam, ze holky vy po IUI jste na tom teda nebyly. ani ty Leni?

@Hvezdicka727 Cauky)) a muzu se zeptat, proc v narkoze?
Mne doktorka rekla, ze staci bez, ze to bude trvat cca 5-10 min, ale mam z toho strach :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
18.10.24 18:15

@lapaletka protoze kdyby tam neco bylo, rovnou to chteli odstranit v mem pripade 2mm přepážku dělohy odstranily. Mne to tedy nebolelo jak je to mimo narkozu, to nevim. Ale vim ze oni mi to delali kvuli tem potratum, ona to piti pojistovna a jsou podminky ze tam musi byt nekolik nepovedenych pokusu nebo neceho, nekomu treba nasli zanet, kamaradce, tak ta dostala antibiotika a v dalsim cyklu sla na ivf. Ja kvuli přepážce musela dodrzet 6nedeli. S vejcovody to neznam ale kdyz nebudes pod narkozou asi to nebude pak na dlouho. Na průchodnost vejcovodu kamoska byla bez narkozy a rikala ze to tlačili ale dalo se to zvladnout, to se dela kdyz clovek otehotnet nemuze nakou dobu. A odebrání tkane me brali ale az ke konci cyklu jen nk bunky, a to bylo trochu neprijemny, ale dalo se vsechno zvladnout. Porodu bolesti z potratu to bylo na pohodu. Tak drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí