Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lapaletka je to tak
ona ma sestrenku stejne starou, tak jsou jak segry - a svagrova je prave ted taky tehotna, takze uz tuplem by se mi to ted hodilo aby i nase druhe deti k sobe mely blizko. Tak snad se zadari! Ty uz nejake deti mas?
Pritel ma horsi spermio - ma spatnou morfologii, jen 2% ma v poradku, jinak u me vypada vse ok..
@kopre_tina535 Moje dve sestrenky ted maji taky miminka, takze taky by se mi libilo, aby deti vsechny byly k sobe:))
A nn, my jeste zadne deti nemame. Manzelovi vyslo taky spatne spermio, koupil si vsechny vitaminy a zlepsilo se to, ale porad je to pod normou. Vy jste neco zkouseli neco? ![]()
@lapaletka pije Folandrol už dlouho, o neco malo se to zlepsilo, ale s tou morfologii se nic moc delat neda
plus jezdi hodne na sluzebni cesty (tam si ho nebere) takze sedi porad v aute a zahriva a zahriva
to neni idealni, a jeste kouri - sice aspon iqos ale dost. Kazdopadne ti moc drzim pesti at se brzy toho prvniho dockate!
pujdete i do IVF kdyz IUI nevyjde?
@kopre_tina535 Muj manzel mel prvni Reproman, ktery doporucuji na klinice jak na bezicim pasu, ale nebylo mu po nem dobre a tak si koupil E, C a jeste cosi a je to v podstate to stejne.
Hele, uplne idealni to neni, ale co v dnesni dobe je, ze jo
A kdyz vidim, nektere lidi, kteri maji zivotni styl uplne sileny a maji 20 deti, tak si rikam, ze o tom zivotnim stylu to uplne tak byt nemuze, nebo nevim ![]()
A pokud nevyjde ted IUI, tak bych mozna zkusila do konce roku jeste jedno, i kdyz jsem rikala, ze ne. Tentokrat jsme sli do nejake te drazsi verze s nejakym Fertile plus nebo co ( ma to nejak lip tridit spermie), tak po druhe bychom zkusili tu klasickou a kdyby nic, tak asi po Vanocich IVF. Asi nechci pred Vanocema resit ivefko, protoze by to teda nejspis vychazelo cele na prosinec a kdovi, jak budou mit otevreno. Radsi si dam sklenku vina nebo panaka a budu v klidu pres svatky ![]()
A vy? Sli byste do umelka?
@lapaletka planovala jsem to jako ty, ale ted jsem nalomena jestli plytvat dalsi mesice a nejit na IvF hned, ze by se prvni pokus stihl jeste do Vanoc.. ![]()
@Lenka123981 dneska jsem zkousela 10dpo, a nic tam nebylo, je bilo
zkusim to jeste 12dpo
@kopre_tina535 A genetiku mate udelanou? My totiz ne a tim by se nam to asi stejne cele protahlo.
A 10dp je celkem brzy, treba se to jeste ukaze!)) ja jdu na krev 18., ale moc tomu nerozumim. Kdyby mi vysel neg test, tak na co tam pujdu a vyslechnu si to po druhe ![]()
@Lenka123981 A u tebe to vypada dobre?
Kdy jdes k doktorce?
@lapaletka ahoj, já dnes takto. Poslední test. 17 dní po IUI ❤️
Ve středu jdu do centra k dr., ale je to brzy a nic neuvidí. Ale chce mě vidět tak jsem se tomu nebránila 😊
@Lenka123981 Jeee Leni, tak to je krasa!!!
Mam velkou radost.
Skvely, ze tahas statistiky IUI nahoru
![]()
To byl prvni pokus, ze? )
Nam vcera oznamil nas nejblizsi kamarad, ze cekaji miimo, podarilo se jim to na mrknuti oka, coz je taky neuveritelny ![]()
Pozitivni aura asi ![]()
@Hvezdicka727 @lapaletka dekuju holky.. Ano, první pokus, clostilbegyt, ovitrell. A zafungovalo 😊 teď už jen ať to dotáhneme ❤️
@Lenka123981 super, moc drzim palce. Muzu mit otazku? Si psala ze si testovala prubezne, mela si i negativni test po ovitrelle nejaky den?
ja teprve cekam na vysledek 1. IUI, ale to cekani je dlouhe ![]()