IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
2.10.24 06:46

@Lenka123981 @lapaletka @Tinashe
Moc vám děkuju! ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
2.10.24 08:26

@Niky0604 ahoj, z mé zkušenosti je lepší počkat těch 14 dní, pokud to vydržíš, protože jestli jsi dostala injekci na podporu dozrání folikulu, tak ta může dělat falešné čárky na testu.. jako test určitě zkusit můžeš, ale když bude pozitivní tak to stejně není jistota že je to těhu.. leda bys udělala třeba 3 dny po sobě, a viděla jsi, že čárka sílí ;) držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.10.24 10:32

@kopre_tina535 dobře děkuji tak to zkusím vydržet ano dostala jsem inekci do pricha před iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
2.10.24 15:47

Ahoj holky jak zvládáte čekání na dobu kdy budete moci udělat test? Já jsem strašně nedočkavá a to je ještě týden přede mnou.. 🙄 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
2.10.24 15:52

@Lenka123981 Cauky :) ja jsem to takhle mela uplne na zacatku, kdy jsem si trochu myslela, ze otehotnim na jeden sex :lol:. Pak me to ale preslo, asi bylo horsi videt bily test, nez kdyz jsem dostala MS. A taky nemam doma zadny testy, coz je asi nejlepsi zachrana :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
2.10.24 15:55

@lapaletka tak my už se snažíme 2 roky takže si určitě nemyslím že bych otěhotněla na první dobrou, ale přeci jen nějakou naději si nechávám, jelikož jsme zdraví, tak třeba jen bylo potřeba trochu stimulace 🤷🏻‍♀️ ale to čekání tentokrát nedávám, to se přiznám 😁 a testy doma bohužel mám. Jen teď je to zbytečný protože mě se ovitrell drží i 13 dní 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
2.10.24 16:03

@Lenka123981 My se snazime taky 2 roky a myslela jsem to tak, ze to bylo ode me asi naivni si myslet, ze to vyjde na poprve, urcite jsem to nemyslela nijak na tebe :hug:, vim jake to je a pro me byl asi nejhorsi ten zacatek, protoze jsem nevedela proc.

Pak jsem se vyklidnila a kdyby me netlacil cas, tak tomu nechavam porad volny prubeh.
Ale vim, ze kdybych doma mela testy, tak to urcite taky zkusim :D takze jsem vsechny vyhazela. A ne, ze bych byla nejaky skrt, ale ten prvni pul rok jsem do toho vrazila tolik penez, ze bych mela nejspis na vybaveni cele kuchyne :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.10.24 v 17:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
2.10.24 16:06

@lapaletka já vím že jsi to nemyslela zle, já to pochopila 😁 taky jsem ty začátky ale prožívala víc.. Pořád ovu testy, těhotenské testy, furt jsem nechápala proč to nejde, když přeci ovulaci mám 🤦‍♀️ pak jsem teda nějak loni v říjnu otěhotněla a v listopadu potratila. A od té doby ani ťuk 😁a jak říkáš, kdyby mě netlačí čas, tak tomu nechám volný průběh dál.. Ale bohužel, věk už klepe na dveře a chtěla bych se dočkat dvou dětí 😁 🍀
Kolik je ti roku, ještě se můžu zeptat? Mě 32.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
2.10.24 16:11

@Lenka123981 Tak to mame uplne stejne, taky jsem to nechapala, jak je to mozne, kdyz ovulacni test mam pozitivni, ze ani tuk. :pocitac: :lol:
Tak to me moc mrzi, cim sis prosla, musime verit, ze tohle nam ted pomuze :) :)
Mne bude 31, a taky bych chtela dve deti. A musim se priznat, ze by mi vuuubec nevadilo, kdybych mela dvojcata 🍀 :lol:
No, ale asi budu rada, kdyz by ted vyslo aspon jedno :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
2.10.24 16:34

@lapaletka mluvíš úplně jako já. Taky by mi dvojčata nevadila, skrz ten věk atd.. 😁 🤭 Ale jak říkáš, jedno zdravé bohatě stačí.. Budeme si držet palce. Kdy jsi jsi byla na IUI a kdy máš testovat? Máš i progestron?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
2.10.24 17:12

@Lenka123981 Byl by to asi pekny masakr, ale i presto, kdybych mela na vyber, tak si zvolim dvojcatka :) prijde mi to strasne krasne :srdce: No a skrz vek by to bylo idealni, ze jo :lol:
Ja jdu v patek, min. tyden jsem brala Trozel, dnes si mam pichnout ovitrelle a jestli pak bude pokracovat neco dalsiho, to mi zatim nerekli, ale predpokladam, ze bud progesteron, nebo neco podobneho.
A jak se citis? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
2.10.24 17:15

@lapaletka ahaa mě se to už plete, já myslela že jsi už po IUI. 😁 A trozel je na co? To je jako clostilbegyt? Já brala ten.
Hele dvojčata musí být nářez. Ale je to krásný, jak říkáš ❤️
No jak se cítím.. První tři dny mě výrazně bolelo břicho i bedra. A teď mě už jen pobolívá břicho a jsem nafoukla. Předpokládám, že z toho progestronu co zavádím 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
2.10.24 17:20

@Lenka123981 Ja se nedivim, ja se obcas i divam zpetne, co jsem psala, abych to neopakovala 20×, vsechno se mi tady plete :D
Ano, Trozel se dava misto Clostilbegyt, ale duvod nevim, asi zalezi na klinice. Brala jsem jej rano a vecer.
A ten progesteron se musi vzdy, nebo ti ho nabidli? Cetla jsem, ze nekdo ma uplne nativni procedury (to je asi bez leku), ale mne treba vubec nic takoveho ani nerekli. Nekdo tady psal, ze pokud neni problem s ovulaci, tak se hormony vubec pry davat nemusi, ale se mnou tohle nikdo neresil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
2.10.24 17:32

@lapaletka mě dala dr. progestron už 2×. Vždy když jsme měli časovany styk doma. Dala ovitrell a progestron. Prý je to klasická kombinace léků.
Tentokrát mi dala i clostilbegyt když jsem ji řekla že chceme zkusit IUI. A ten mi dala proto, protože jsem nejspíš 2 měsíce neměla ani ovulaci. Nerostly mi folikuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
2.10.24 17:35

A to je doktorka v Caru nebo tvoje gynekolozka?
Tak to se na to zeptam, ale u nas je teda problem spermiogram, tak mozna proto se nikdo ani nezminoval.
Vam vlastne rekli, ze jste oba v poradku, ze? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí