Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sojka20 píše: Více
Ježiš, to je hrozný. Přijde mi ujetý, že více dětí je pomalu braný jako divný. Nechápu proč, mělo by to spíše být naopak… ![]()
Každopádně držím palce. ![]()
@sojka20 ja si taky myslim, ze je super, ze chcete vice deti.
My teda budeme asi nejspise radi, kdyz budeme mit vubec jedno, ale ja si nedovedu predstavit, ze bych nemela sourozence. Mame hezke vztahy a kazda rodinna akce, vylety atd dostavaji uplne jiny rozmer. Navic mame stejny humor, radi tancujeme a bavime se, takze za me uplne skvely rozhodnuti ![]()
@kopre_tina535 A jak to vypada s vama, neni jeste tenhle mesic nejaka nadeje?
A uzijte si dovolenku
Kam jedete/letite?
@lapaletka ahoj, zrovna jsem to dostala takze jsem 1DC, pristi mesic zkusime normalne a asi pak jeste jedno IUI v listopadu.. tak budu zatim drzte palce vam ostatnim! ![]()
Jedem do Turecka k mori, letime zitra vecer, tak si snad stihnu z menzesu odbyt aspon ty dva nejhorsi dny
to jsem vzdy nepouzitelna
@sojka20 mám predepsany protokol asi na 12 dní cca. Prvnich asi 8 dní picham jen jednu injekci, zbytek 2. Tak to se dá. Čekala jsem to horší..
Holky, mam dotaz.
Dneska jsem si volala na kliniku, protoze jsem mela podezreni, ze dostanu ms a doktorka mi rikala, at si zavolam 1DC. Na recepci mi rekli, ze i kdybych dostala ms dnes odpo, tak staci, kdyz dojdu v pondeli (tzn 4DC). No a samozrejme jsem to dostala ted..
Neprijde vam 4DC uz pozde na to zacinat s IUI?
![]()
Min cyklus jsem mela kratky jen 27 dni, vzdy mivam 30-31, a ovu probehla nekdy 7-8DC.
Dekuji Vam ![]()
@lapaletka noo tak na IUI preci staci kdyz prijdes chvili pred ovu - nejlepe kdyz to nacasujes treba 2 dny pred, abys tam nemusela 2×… ja ted byla 12DC, a bylo to akorat.. zalezi jestli uz ti delali hormonalni profil z krve, ten je 4DC uz hranicni.. ale kdyz by se jim nezdalo, tak ho proste udelaji znovu dalsi mesic
@lapaletka Moc vám přeju, ať máte alespoň to jedno vysněné, zdravé a šťastné děťátko
já mám sice sestru, ale jsme o 13 let, takže jsem jako malá takovej jedináček byla. Až teď, co mám i já děti, si rozumíme. @kopre_tina535 Tak to jsme na tom stejně, 1DC hlásím taky. A stejně jako vy teď vynecháme a zkusíme doma a pak asi ještě jedno IUI zkusíme. Užijte si dovču
@Veronique31 To zvládneš, držím palce. Věřím, že to musí být psychicky náročné.
@Šála1 píše: VíceČauky, tak jaká byla dovča? Odpočinula sis? Nějaká změna? 😊 My jsme se po 6ti nedělí snažili normálně a z toho nic nebylo a teď jsem po IUI a čekáme na výsledek. Já to prostě nevzdám. 🙏 Každopádně těch 6 kg co jsem dala dolu jsou zpět 😂
Zdraví jsme 13.dne po IUI moje první IUI čekání na výsledek hrozný 🤦🏻♀️ tak jsem to nevydržela ale dnes jsem si udělal testík nevím něco tam vidím ale nevím jestli nemam moc velkou představivost 🤷🏻♀️ kdybych byla těhotná tak by to mělo být vidět víc ta 2 //
@Anonymní píše: Více
Ahoj, ja tam teda vidim carku, myslim, ze bude jen silit ![]()
@kopre_tina535 dekuji moc za odpoved, spis jsem nevedela, jestli nebude pozde na ten Trozel, ale dnes jsem byla, vzali mi i krev a zrovna jsem si vyzvedla leky.
A pristi tyden teda prvni pokus ![]()
@lapaletka ahoj dekuji za odpověď ale dnešní test ukázal jen jedn a nic..😏
Ahoj, holky. Je tu ještě někdo, kdo bojuje pres IUI? Nás dnes čeká první pokus. ![]()
@Tinashe ahojky, já byla dnes na UZ, zítra píchám ovitrell a v pátek jdeme na první IUI. A jak to máš ty?