IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
16.9.24 13:17

Na krvi jsem byla 15 den od iui a měla jsem hcg 103. tak uvidíš, můžeš to jen tak ze zvědavosti zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.9.24 14:32

Holky, klidně může být brzo.
Já jsem třeba měla pozitivní test až 19. den po inseminaci, kdy mi bylo tak nějak menses divně. :nevim:
16. den jsem ale ještě měla test úplně negativní a byla smířená s tím, že to nevyšlo. Ten 19. den jsem si to dělala jen pro formu kvůli volání do CARu, ať to mám jakože čerstvé a ono překvápko. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
16.9.24 16:09

@Veri1111 pani to snad ani neni mozny! :srdce: :lol: Gratuluji! A to jsi mela normalne 10kove testy? A citila jsi nejake priznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
16.9.24 16:21

@Veri1111 No to mi říkej 8o páni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.9.24 17:10
@kopre_tina535 píše: Více

Jaký test jsem měla přesně nevím, už to přeci jen je přes rok, ale dle netu asi nejspíš ten Livsane (?), což je desítkový.

No, měla jsem nějaký divný tlaky/bolení v boku/třísle, pak to přešlo. Ten 16. den byl pátek, o víkendu mě bolely bedra podobě jak před menses, ale další příznaky jsem měla až když už jsem věděla, že jsem těhotná. To se mi hned zkraje zvětšila prsa a asi 2 týdny jsem byla děsně unavená, ale ta únava pak přešla.

Ale těmi příznaky se moc řídit nedá, někdo nemá nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
17.9.24 08:14

Holky, tak dneska na testu zase toto :zed:
Měla jsem z kliniky žádanku na krev, tak jsem zašla, ať v tom je jasno, i když předpokládám, že jde o falešného ducha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
17.9.24 08:49

@sojka20 ja mam na testu to same 😂 taky si nemyslim ze by z toho neco bylo.. akorat jsem chtela vysadit dneska progesteron, abych to dostala co nejdrive (v sobotu letime na dovcu) tak ted nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
17.9.24 08:54

@sojka20 jsem zvedava na tvuj vysledek! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
17.9.24 09:09

@sojka20 tak pak dej vedet, jak dopadla krev. :hug:
@kopre_tina535 nechavala sis take delat test z krve nebo testujes doma?

Holky, prala bych nam, aby to do konce roku vyslo.
Nejvic me na tom se. e to cekani :D a takove to, ze si nechci nic moc planovat treba na pristi rok, myslim nejake festaky, nebo dovolene s kamoskama..To me na tom toci nejvic, ze nevim jak to vsechno bude :pocitac:

Jinak jsem se jeste chtela zeptat, jestli okoli vi o IUI nebo si to nechavate pro sebe?
A taky jak to vnimaji pritelove/manzele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
17.9.24 09:38

@lapaletka ja jsem testovala jen doma.. partner je s tim v pohode a taky uz se tesi na dalsi mimi tak zkousime co se da.. jedno uz mame, tak si nejsem jista jestli bysme vubec pripadne sli do IVF

Jinak s kamaradkama to normalne probirame ale rodice jsem to nerikala (jakoze mym a pritelovo rodicum). Jak to mas ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
17.9.24 09:44

@kopre_tina535 Tak to bude asi fakt vadnejnej test 🧐 i když je pravda, že předevčírem jsem na Dr.Max testu měla něco podobného, tak já nevím. Ale asi z toho ani nic nečekám, jsem realista. Že nám to ty testy dělají, viď 🤦‍♀️ taky jsem chtěla dnes už vysadit, tak uvidím, kdy budou výsledky.
Jinak manžel je s tím v pohodě, jen je to složitější v práci, dojíždíme na kliniku 30km.
O IUI ví kromě manžela tchýně a mohe sestra a jedna kamarádka, jinak širší rodina nee. Ti ani neví, že jsme před rokem přišli o mimčo a že se vůbec snažíme. @lapaletka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
17.9.24 11:20

@lapaletka Jo a s těmi plány mě to taky štve, že člověk neví, jak je na tom 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
17.9.24 11:57

@kopre_tina535 u nas to nevi nikdo a ja to mam tak, ze bych to ani s nikym nechtela sdilet, ani o tom mluvit. Ale kazdy to ma jinak, takze obe varianty jsou za me v poradku :)

@sojka20 tyjo, tak to mate daleko, to jste cca hodinu jen na ceste, vid. Jak to delate v praci? berete si nejake dny volna nebo vas pousti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
17.9.24 13:29

Holky a nechcete ještě zkusit mama test? měla jsem tam vidět čárku i odpo. o těch jsem slyšela že jsou z těch lepších.
progesteron nevysazuj, co když to vyšlo. trochu pozitivního myšlení, já bych to tak černě neviděla. když budeš přemýšlet nad tím, že jedeš na dovču a bude ti to”překážet” to za mě není úplně nejlepší přístup😀 já jsem si kolik let říkala, nebudeme nic plánovat dopředu, příští rok určitě budeme mít mimi, tak žádný velký plány. letos jsem se na to vykašlala. přihlásila jsem se na hormonální jóga víkend a ještě na jeden co měl být teď v září a musela jsem rušit, protože už jsem nemohla. 🤰🏼ale konečně jsem si dovolila, něco si naplánovat a neupínat se na to, že možná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
17.9.24 13:43

@niki264 to jsou mama testy co zkousime (aspon ja tedy) me spis jde o to zbytecne ten menzes neoddalovat progesteronem, ja osobne u nej dost trpim, takze kdyz si vetsinu odbydu pred dovcou, budu jen rada 😅 uplne se mi asi nepovede naladit se na pozitivni notu “juchu jedu s menzesem k mori a stravim to tam na zachode” 😂 jinak v planech ja se nijak neomezuji.. je ale unavujici se porad sledovat, planovat a hlidat terminy.. ale s vysim vekem a spatnym spermio uz to proste nejde vypustit a nechat nahode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí