Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bambula89 ja si myslim ze ten ovitrelle davaji vzdy aby tu ovu nacasovali na termin navstevy.. preci jen se muze menit kazdy mesic o par dni.. tak aby byla co nejvetsi sance.. mas omezeny pocet pokusu, tak je dobre to pojistit a to same ten progesteron po iui - aby se pripadne co nejvice podporilo uchyceni.. nikdo ale nekontroluje zda si to vsechno vezmes nebo pichnes, tak je to asi tobe
@bambula89 Pokud máš normálně ovulaci, tak ti nebudou dávat nic na podporu vajíček, ale Ovitrelle bys určitě dostala skrz načasování IUI a co jsem četla, tsk se standardně dává i progesteron po IUI pro podporu uhnízdění a tak.
Tak já už jsem měla test dneska 9DPO (10dni od ovitrelle) čistý, tak uvidím v dalších dnech.. žádné zvláštní příznaky ale necítím
co ty @sojka20 zkoušela jsi dnes?
@kopre_tina535 Tak to jsem na tebe zvědavá 💪🏻 Já dnes nezkoušela, včera tam byl spíš duch-ryska, tak jsem de zařekla, že budu testovat až v neděli, to budu 10DPO a bude jasno, ale taky nic necítím ![]()
@sojka20 zkoušela, a znovu se tam objevil stín, tak jsem napnutá jak to bude dál
co ty?
@kopre_tina535 Tak to zní nadějně
já se dnes držela a nezkoušela, hned ráno jdu na to, mám nachystaný Clearblue ultračasný pro štěstí 🤩
@sojka20 tak to mas pevne nervy teda! 💪🏻 👍 drzim pesti na zitra! Ultra early mam doma taky, tak mozna taky vyzkousim..
@kopre_tina535 To mám výjimečně, jinak bych už dnes testovala, ale tak mám dojem, že se tentokrat asi hodně bojím zklamání
držím palečky i tobě ![]()
Tak jsem zkoušela, asi bych tam nějaký stín viděla. Každopádně jsem až po testu zjistila, že zrovna tenhle test má citlivost 25 🙈 😂 takže vlastně zatím nemůžu dělat závěry, že to nevyšlo, musím zkusit desítkovej test 💪🏻
@sojka20
tak zitra
ja mam zas ducha
co spis neni videt nez je videt. Ale bazalka vyskocila na 37, to nikdy nemivam, tak se bud neco deje nebo na me neco leze 😂
@kopre_tina535 Hele vidím ho! 😁 já nakonec pak zkoušela ještě papirkového Maxe a tam byl taky skoro neviditelný duch 😅 takže zítřek bude podle mě rozhodující. Ale je to dnes 12.den po injekci, tak ta už by měla být podle mě fuč ![]()
Holky no to by bylo skvělý ✨ :smiling_face_with3_hearts: myslím na vás✊🏻 @kopre_tina535 pokud vyskočila bazalka tak to vypadá nadějně, hlavně aby se držela✨ 🙏🏻
Tak nam genetika vysla dobre a mame zelenou k ivf, za 14 dni zaciname 😇 🙏🏻