IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3377
3.9.24 21:51

@kopre_tina535 Noo to by byl doma hukot, ano, mám 2 holky. To bychom museli řešit větší auto hlavně 😅 ale tak uvidíme, jak budou spolupracovat spermie. Měli jsme styk včera, dnes pauza a zítra vzorek, tak doufám, že se stihnou vytvořit 8)
Hodně štěstí 🍀 já jdu na to v 11:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
3.9.24 21:55

@Hvezdicka727 No měl ho špatný před měsícem i tak, 98,3% defekt hlavičky a progresivní pohyb jen 10%, aspoň počet byl skvělý. Tak se děsím, co bude teď. U těch léků to chápu, hlavně, že jste se na tom domluvili a teď jen, aby to klaplo :palec:
Ale všude to asi dělají jinak, no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
3.9.24 22:03

To je taky dost ale oni vam to vyberou :) je dobre asi brat treba Folandrol? Nebo tak 😊 a z 2 krasnych folikul verim ze by jedno miminko vyjit urcite melo 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
4.9.24 04:41

@Hvezdicka727 Doktor doporučil 2-3× IUI a pak IVF, tudíž řekl, že ty vitamíny nestihnou mít moc efekt, ale i tak jsem mu koupila nějaký fertilman, radši :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
4.9.24 11:53

Tak už to mám za sebou, trvalo to tak jednu minutu :palec: a spermio se zlepšil - naprostý rozdíl v pohyblivosti oproti minulejšku :srdce: jen ten podíl normálních je bída, ale s tím jsme počítali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
4.9.24 12:10

@sojka20 ta kvalita se asi jen tezko dava nahoru no.. nam se malinko zlepsila, ale porad bida.. partner mel dnes 2% normalnich. Ale dnes jsem mela super doktorku, zkonrolovala i na utz jak je na tom ovulace (prave probiha) a ukazala ze jsou tam videt i ty spermie co tam vlozila - a jak se postupne zacinaji rozlejzat 😄 to mi minule vubec nedelali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.9.24 12:11

Tak drzim palce :) my meli dost podrobnejsi spermio no. Ale 3 procenta v poradku byla. Otehotnela jsem fakt dostkrat ale rovnou proste zamítli delat s nasimi cokoliv dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
4.9.24 13:05

@Hvezdicka727 a kvuli cemu konkretne? Nejake dalsi hodnoty byly spatny? Nebo spatna genetika? Na IVF jste byli? (Pardon uz jsi to tu asi psala, ale ted si nevybavim)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.9.24 13:43

@kopre_tina535
Noo manzel ma myfenax 1000mg denne a dalsi leky :) rikaji ze kvuli tomu. Na ivf ne ja otehotnela vzdy prirozene ale proste 6× to skoncilo potratem no. Tak proto zkusime IuI s dárcovskými, snad to bude tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
4.9.24 14:08

@kopre_tina535 No u nás asi ta kvalita nahoru ani jít nemůže, když muž kouři a pracuje ve vedrech na slévárně. Ale furt je velká spousta dobrých a rychlých, tak uvidíme. Jinak to mě zaujalo, nevěděla jsem, že jdou spermie vidět i na ultrazvuku :palec: test mi napsali až na 21.9., ale to rozhodně nevydržím 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.9.24 14:27

@sojka20 moment na ultrazvuku? Pri ivf ne? Nebo jak to myslis? Kontrolují je podle mne mikroskopem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
4.9.24 14:38

@Hvezdicka727 kopretina pár příspěvků nad psala ohledně těch spermií a já to tak pochopila, že to viděla na ultrazvuku. Nebo se mýlím? @kopre_tina535

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
5.9.24 14:21

Ahoj tak mne to bohuzel nevyslo, prasknul mi folikul predcasne, tal ja cekam na rijen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
5.9.24 14:25

@sojka20 jojo dr mi ukazovala na utz bilou tecku kam je zavedla, a jak se rozlejzaji :lol: fakt zajimavy.. jinak kvalita spermii a celkove ten vzorek se upravuje v laboratori pod mikroskopem, to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
5.9.24 14:27

@Hvezdicka727 ach jo, musi se to proste vychytat jinak ma clovek smulu.. minuly mesic jsem mela ovu snad o 4 dny drive nez normalne, tam bych to taky nesihla.. tak kazdopadne budu drzet palce na rijen!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí