IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Be12
24.8.24 10:09

@sojka20 tak to je dobře :palec: :palec: snad si tu obě dáme za měsíc vědět radostné zprávy. Já jedu 3DC a snad začátkem září, když to dobře půjde mě a partnera čeká druhé IUI. ☺️ ☺️ ☺️ ☺️Tak jsem zvědavá zda už vyjde, když ten první pokus nakonec skončil biochemickým těhotenstvím :( :) 🍀 🍀 🍀 ☺️ ☺️

• Citovat
  • Upravit
3377
24.8.24 12:47

@Be12 Věřím tomu, že září bude šťastné :oops: alespoň víte, že to jde! Jen to zrovna nebylo to pravé životaschopné embryo, ale tělo si hned v začátku řeklo, že to není ok 😇 🍀 Tenkrát před 3,5 lety stačila Ovitrelle a ultrazvuk a hned jsem byla těhotná, tak tentokrat by mohlo stačit IUI 🌸 💪🏻 Mně to vychází si myslím tak na 5-6.9. to IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Be12
24.8.24 13:54

@sojka20 Mě cca na 4. 9. :lol: :D :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3377
24.8.24 14:47

@Be12 Skvělá náhodička 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
25.8.24 21:49

Iui s darcem

Ahoj holky. S manzelem se snazime pres 3 roky. Za tu dobu prirozene poceti a 6 potratu, pokazde ZT. Testy mame naprosto v poradku genetiku, imunitu vsechno az na jeho spermiogram. 97 procent spermii s defekty. To pry neni tak hrozne ale uziva leky - konkretne 1000mg myfenaxu, pry to muze by ono. Nyni jdeme do iui s darcem, v zari. Mate nekdo zkusenost s darcem? Kdy to vyslo? Dekuju a vsem dezim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
26.8.24 20:27

Ahoj holky, tak v úterý 3.9. mě čeká ultrazvuk na kontrolu folikulů a doufám, že všechno klapne a proběhne v následujících dnech 1. IUI 💪🏻 od zítra beru Clostil 1× denně, tak jsem zvědavá, kolik bude folikulů. Při dávce 2 denně jsem měla i 3. Jelikož potřebujeme ovulaci na straně s vejcovodem, tam doufám, že tahle dávka bude stačit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
26.8.24 20:48

Ahoj take mam 3.9. Ultrazvuk budu tedy 10DC a jdu na IUI poprve :) protoze predtim jsem tehotnela normalne. Ale kvuli lekum to selhavalo :) ale zadne leky neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
26.8.24 21:18

@Hvezdicka727 Tak doufám, že nám oběma dopadne kontrola jak nejlíp může :palec: já budu 11DC. Předpokládám, že IUI proběhne ve čtvrtek nebo v pátek. Jsem na to zvědavá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
26.8.24 21:48

@Sojka to ano, drzim palce, nejen kontrola ale pak i // a hlavne srdicko, taky jsem si rikala, ze by to mohlo v patek klapnout, ale koordinátorka mi rikala 13-16 den tak to mam az do pondeli 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
28.8.24 17:11

@Hvezdicka727 tyo to vubec, ale asi to musi byt narocne se rozhodnout pro darce vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
28.8.24 19:01

@Hvezdicka727 Tak to záleží na tom, jak bude na kontrole velký folikul, ne? :think: Já se teda trochu strachuju, abych měla ideální sliznici, nic jiného se snad nemůže pokazit. U když teda záleží taky na výsledcích spermiogramu u muže :? A bude s tebou partner u výkonu? Ani nevím, jak to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
28.8.24 21:12

Noo tak ono není jak jinak moc :) ja otehotnela 6× ale proste jsem kvuli spermiim potratila a bohuzel je manzel po tx tak mu leky nezmeni :) no a zase je to pro nas lepsi nez mit nemocne dite nebo adopce, ja se na tehotenstvi tesim a na vsechno s tim spojene 😊 kazdopadne spermie darce jsou zcela anonymni, mame ho v rezervaci a meli by byt v poradku a miminko si moc prejeme, no zacala jsem o tom vsem psat i a treba to jednou vydam pod jinym jmenem, darce se vybiral dle podobnosti manzela. Ostatni veci kolem IUI nevim, ultrazvuk a folikuly jo ale dalsi ne, podstupují to poprve. A myslim ze u toho muj muz byt muze, ale zatim jsem se neptala 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
28.8.24 22:46

@Hvezdicka727 Tvé ztráty mě moc mrzí :( a určitě je skvělé, že do toho jdete, trápení už máš za sebou dost, tak ti moc držím palce, aby vám to vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
29.8.24 08:13

@sojka20 dekujeme. No je to tak. A na kolikaty jdete vy pokus? Drzim palce i vam 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
29.8.24 10:31

@Hvezdicka727 Nás čeká první pokus IUI. Máme 2 holky, třetí těhotenství před rokem bohužel skončilo revizí a od té doby se nedaří. Tak dávám všechnu naději do IUI :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí