Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kopre_tina535 Ta injekce se dává vždy, aby se tak načasovalo dobře prasknutí folikulu a IUI 😊
Ahoj tak ja dneska 10dc byla na uz, mam 15mm takze jdu znovu ve ctvrtek a iui vychazi na sobotu pry to vypada
co vy holky? @sojka?
CAR vas vezme i o vikendu jo? Ten nas mam pocit jen ve vsedni dny ![]()
@kopre_tina535 no taky jsem koukala
Ale když jsem se teď objednávala na ultrazvuk, tak mi řekla, že když se jim sejde víc zákroků vycházející na víkend, tak prej i o víkendu
Ale nechce se mi tomu věřit
Spíš počítám, že půjdu v pondělí. I když ovulace mi vychází opět právě na víkend teď ![]()
My chodime do Pronatalu a tam berou i vikendy, ovulace proste nepocka na pondeli 😅 razí takovéhle motto a prijde mi to dobry, jen bohuzel diky tomu tam nemuze byt vzdy moje doktorka u toho
@Hvezdicka727 tak to je super
me ted vychazi dobre v tydnu, ale jeden cas to bylo taky porad o vikendu.. me je tedy jedno ke komu tam prijdu, jsem tam vzdy jen par minut
ale ted mi rikala kamaradka ze u IVF muze hrat velkou roli kdo ti ti dela, ze nektery lekar umi embryo vlozit sikovneji ze se lepe uchyti 😅 nevim co je na tom pravdy, ale ji IvF vyslo na prvni pokus, zatimco jeji kamaradce nevyslo nekolik pokusu, a az kdyz zkusila toho jejiho lekare, hned to vyslo
To nevim
ale myslim si ze to muze byt i telem, kazde je prece jine
spis jde o psychicky pocit kdyz tam mas nekoho, kdo je ti sympaticky ![]()
Ahoj holky, tak tu vidím parádní zprávy. Budu nám všem držet palce ![]()
Já dnes 11 DC a po Clostilu 2 folikuly - a pozor, už 18 a 19,5 mm 🫣 tak jsem byla trošku v šoku, když to na mě doktorka vychrlila, že hned zítra IUI. Dostala jsem injekci - místo Ovitrelle nějaký Zivafert a teda šílený…rozbolela mě hlava a když po Ibáči přestala, tak mě tak divně bolí a pálí břicho 🤦♀️
A hned od čtvrtka mám zavádět Progesteron Besins
ale já bych to teda raději polykala
@sojka20 tyjo super. Dva tak to budou dvojcata, ne? 😅 ❤️ to zavidim. Sla bych klidne hned ja jdu na kontrolu ve ctvrtek a v sobotu asi IUi. Ale to budu mit asi o dost vetsi folikuly teda 😅 maji rust 2mm denne a mam 15
@Hvezdicka727 No jako trochu se z dvojčat strachuju, ale na druhou stranu je aspoň dvojitá šance, že to klapne, tak uvidíme 😁 pokud by to byla dvojčata a holčičky, tak by to manžel asi s pěti ženskýma doma nedal 🤣
Prý roste folikul v rozmezí 1-2mm denně. Ale pokud máš dnes 15, tak si myslím, že ve čtvrtek už budou tak, jak ty moje a aby nebylo IUI už v pátek 😁 mně právě doktorka řekla, že už jsou velké a má strach, že do čtvrtka by to nevydržely, tak musí být IUI už zítra ![]()
@sojka20 kazde dite je velka radost, a zvladl urcite
kazdopadne je krasna sance ze vyjde alespon 1 z toho, to by melo
kazdopadne mas pravdu no, ale mam pocit ze mne nechaji az do soboty. Tak uvidime no. Je zajimavy jak to kazdy dela jinak 😊 zatim se u nas ale o zadnych lecich nezmiňuje tak nemam nic
uz at je konec zari a mame carky na testech ❤️
@sojka20 wow no tak by bylo, dvojcata
ty uz mas doma dve vid? Mam kamaradku co se take snazili o treti a byla to dvojcata
kazdopadne jdeme na IUI ve stejny den, ja taky zitra.. tak ti budu drzet palce! ![]()
@Hvezdicka727 Teď jen záleží, jak na tom budou spermijky. Manžel je teď po zánětu zubu, tak pevně doufám, že tam něco použitelného bude 🤯
Mně taky řekli a dali injekci až na dnešní kontrole 😇
Viď, už jsem moc zvědavá, kolik tu bude pozitivních testů. ![]()
@sojka20 a jake ma obvykle? To myslim ze mu neudela zadny rozdil
manzel mel opravdu 97 procent s defekty a navic nevedi jak ty leky maji vliv a nemluv na ty zdrave a tolik potratu tak proste tohle mme pojištěny ze darce by mel byt snad ok
fakt jo? Ja mam pocit, ze nevim nic 😅