Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kopre_tina535 tak vysychá to viděla nadějně, když dáš ty testy k sobě mělo by být vidět, že zesilují a to mi přijde, že jo podle toho co si posilala i před tím 😇 tfuj, tfuj, myslím na tebe.
@lapaletka noo v podstatě asi 1,5h cesty celkem. Právě teď to byl celkem problém u manžela, že jsme to věděli ani ne 24h dopředu, tak ho pustili, ale musel hned zpět do práce a já pak jela sama na to IUI. Já jsem ještě s druhou dcerou na rodičáku, takže časově pohoda. @niki264 No včera a dnes to jsou mamatesty. A udělaly falešného ducha, protože krev mám negativní.
Každopádně my teď cyklus vynecháme, takže pak hurá koncem října.
@sojka20 to je mi líto. ale naděje pořád je. je fajn, že si dáte chvíli pauzu a naberete sílu. 🍀
@sojka20 achjo, to me mrzi
proc ty mama testy ted tak zlobi co?
Ahoj holky, chvíli vás už tady sleduji, protože jsem věděla že se budu časem přidávat.
Já jsem dnes 3DC, ode dneška beru Clostilbegyt a za týden jdu na ultrazvuk jak to tam vypadá. Pak bude naše první IUI, pokud vše bude jak má, toho se bojím nejvíc, to čekání je děsný. Blížíme se ke 2 rokům snažení o dítě.. 😏
Jinak k těm mamatestům.. Jsou to zmetci. Nikdy mi falešnaky nedělaly, až dokud asi neudělali novou várku a tam mám falešné často, už pár měsíců po sobě. A nikdy z toho nic není. Takže příště už je určitě nekupuji.
@Lenka123981 ahoj, tak drzim moc pesti at to vyjde hned napoprve!
A nasli vam nejaky problem? Presne jak rikas mamatesty zlobi uz par mesicu :/ asi priste koupim Livsane!
@kopre_tina535 právě že nic nenašli. Loni v listopadu jsem potratila hned na začátku.. Od té doby nic. Všechny vyšetření jsou naprosto v pořádku. Nikde nic. Spermiogram na rozdávání. 🤷🏻♀️ Nikdo neví.
@niki264 Dnes jsme se dohodli s manželem, že zkusíme do konce roku a pokud se nepovede, tak si pak dáme cca na rok pauzu, našetříme a půjdeme cestou IVF. Ono s tou morfologií to asi jinak nepůjde, ale jsme s tím nějak smíření, že to bude nějakou dobu muset počkat. Pokud se pak vybere kvalitní spermie do vajíčka, tak u nás jiný problém nebude, doufejme
@kopre_tina535 No už na ně fakt prdím a to mám doma i jeden ten plastový
@Lenka123981 Ahoj, pamatuju si tě z jiné skupinky. Tak moc držím palce, ať vás IUI pomůže ![]()
@sojka20 dekuju.. No hele, upřímně, moc tomu nedávám. Jsem celkem pesimista 😂 😁
Ale.. Vzhledem k tomu, že u nás žádný problém není, ani spermio, ani imunologie, hormony, tak si myslím, že prostě je problém s ovulací. Ač příznaky mívám, ovu testy pozitivní, ale podle mě prostě folikul nepraskne a potřebuje pomoct.
Uvidíme.. Budu dávat info. Nejvíc se bojím, že to prošvihneme. Jdu na UZ 11 den cyklu, a já v tuto dobu už mívám pozitivni testy.
No, nechám to tomu nahoře, stejně to neovlivním. 😊
Mám ještě dotaz. Brala jsi clostilbegyt? Já dnes ráno vzala první, a teď mě bolí podbrišek.. To může být už z něj?
@sojka20 a mrzí mě, že u vás to nevyšlo 😔 ale, dáš se dokupy a příští rok na vás určitě čeká jeden maly zázrak. Ať už přirozeně nebo IVF. Já s tou variantou taky počítám 😊 🍀
@Lenka123981 Já jsem realista, ale do toho IUI jsem hodně dávala, jelikož se zlepšila i pohyblivost. Tak mě to fakt mrzí.
Ale co se dá dělat, budu se muset smířit s tím, že to nebude hned, ale vím, že to třetí miminko prostě někdy ještě bude. ![]()
Brala jsem ho už několikrát a ano, bolest podbřišku může způsobit, já se třeba potila, hlavně v noci 🙈
A gynekolog tě nekontroloval, jestli folikul opravdu praskl? 🤔 myslím, že jsi už i Ovitrelle měla, viď?
@sojka20 ovitrell jsem měla myslím už 2×.. Kontrola po něm ale nikdy už pak nebyla.. 🤷🏻♀️ Tak proto si myslím, že je problém tam někde..
@sojka20 je mozne nejak “zkontrolovat” ze ti opravdu v caru pri iui zavedou ty spravne spermie?
Ja nechci byt pesimista ale ja jim proste neverim. ![]()
@Lenka123981 Jo takhle 🤔 pak mě jedině napadá, jestli vám zkoušeli dělat postkoitální test ( i když to už se teď dělá asi málo kde?), a vyšetření dna fragmentace spermií. To jste jinak fakt záhada, ale moc ti přeju, ať stačí prostě jen IUI ![]()