IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
17.9.24 13:53

@kopre_tina535 tak vysychá to viděla nadějně, když dáš ty testy k sobě mělo by být vidět, že zesilují a to mi přijde, že jo podle toho co si posilala i před tím 😇 tfuj, tfuj, myslím na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
17.9.24 14:02

@lapaletka noo v podstatě asi 1,5h cesty celkem. Právě teď to byl celkem problém u manžela, že jsme to věděli ani ne 24h dopředu, tak ho pustili, ale musel hned zpět do práce a já pak jela sama na to IUI. Já jsem ještě s druhou dcerou na rodičáku, takže časově pohoda. @niki264 No včera a dnes to jsou mamatesty. A udělaly falešného ducha, protože krev mám negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
17.9.24 14:03

Každopádně my teď cyklus vynecháme, takže pak hurá koncem října.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
17.9.24 14:07

@sojka20 to je mi líto. ale naděje pořád je. je fajn, že si dáte chvíli pauzu a naberete sílu. 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
17.9.24 14:21

@sojka20 achjo, to me mrzi :-( proc ty mama testy ted tak zlobi co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
17.9.24 14:50

Ahoj holky, chvíli vás už tady sleduji, protože jsem věděla že se budu časem přidávat.
Já jsem dnes 3DC, ode dneška beru Clostilbegyt a za týden jdu na ultrazvuk jak to tam vypadá. Pak bude naše první IUI, pokud vše bude jak má, toho se bojím nejvíc, to čekání je děsný. Blížíme se ke 2 rokům snažení o dítě.. 😏
Jinak k těm mamatestům.. Jsou to zmetci. Nikdy mi falešnaky nedělaly, až dokud asi neudělali novou várku a tam mám falešné často, už pár měsíců po sobě. A nikdy z toho nic není. Takže příště už je určitě nekupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
17.9.24 15:55

@Lenka123981 ahoj, tak drzim moc pesti at to vyjde hned napoprve! :palec: ;) A nasli vam nejaky problem? Presne jak rikas mamatesty zlobi uz par mesicu :/ asi priste koupim Livsane!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
17.9.24 17:14

@kopre_tina535 právě že nic nenašli. Loni v listopadu jsem potratila hned na začátku.. Od té doby nic. Všechny vyšetření jsou naprosto v pořádku. Nikde nic. Spermiogram na rozdávání. 🤷🏻‍♀️ Nikdo neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
17.9.24 18:08

@niki264 Dnes jsme se dohodli s manželem, že zkusíme do konce roku a pokud se nepovede, tak si pak dáme cca na rok pauzu, našetříme a půjdeme cestou IVF. Ono s tou morfologií to asi jinak nepůjde, ale jsme s tím nějak smíření, že to bude nějakou dobu muset počkat. Pokud se pak vybere kvalitní spermie do vajíčka, tak u nás jiný problém nebude, doufejme :dance: @kopre_tina535 No už na ně fakt prdím a to mám doma i jeden ten plastový :roll: @Lenka123981 Ahoj, pamatuju si tě z jiné skupinky. Tak moc držím palce, ať vás IUI pomůže :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
17.9.24 19:12

@sojka20 dekuju.. No hele, upřímně, moc tomu nedávám. Jsem celkem pesimista 😂 😁
Ale.. Vzhledem k tomu, že u nás žádný problém není, ani spermio, ani imunologie, hormony, tak si myslím, že prostě je problém s ovulací. Ač příznaky mívám, ovu testy pozitivní, ale podle mě prostě folikul nepraskne a potřebuje pomoct.
Uvidíme.. Budu dávat info. Nejvíc se bojím, že to prošvihneme. Jdu na UZ 11 den cyklu, a já v tuto dobu už mívám pozitivni testy.
No, nechám to tomu nahoře, stejně to neovlivním. 😊
Mám ještě dotaz. Brala jsi clostilbegyt? Já dnes ráno vzala první, a teď mě bolí podbrišek.. To může být už z něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
17.9.24 19:13

@sojka20 a mrzí mě, že u vás to nevyšlo 😔 ale, dáš se dokupy a příští rok na vás určitě čeká jeden maly zázrak. Ať už přirozeně nebo IVF. Já s tou variantou taky počítám 😊 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
17.9.24 21:16

@Lenka123981 Já jsem realista, ale do toho IUI jsem hodně dávala, jelikož se zlepšila i pohyblivost. Tak mě to fakt mrzí.
Ale co se dá dělat, budu se muset smířit s tím, že to nebude hned, ale vím, že to třetí miminko prostě někdy ještě bude. :srdce:
Brala jsem ho už několikrát a ano, bolest podbřišku může způsobit, já se třeba potila, hlavně v noci 🙈
A gynekolog tě nekontroloval, jestli folikul opravdu praskl? 🤔 myslím, že jsi už i Ovitrelle měla, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
17.9.24 21:18

@sojka20 ovitrell jsem měla myslím už 2×.. Kontrola po něm ale nikdy už pak nebyla.. 🤷🏻‍♀️ Tak proto si myslím, že je problém tam někde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
17.9.24 21:19

@sojka20 je mozne nejak “zkontrolovat” ze ti opravdu v caru pri iui zavedou ty spravne spermie?
Ja nechci byt pesimista ale ja jim proste neverim. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
17.9.24 21:26

@Lenka123981 Jo takhle 🤔 pak mě jedině napadá, jestli vám zkoušeli dělat postkoitální test ( i když to už se teď dělá asi málo kde?), a vyšetření dna fragmentace spermií. To jste jinak fakt záhada, ale moc ti přeju, ať stačí prostě jen IUI :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí