Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka123981 měla jsem to stejně. V den iui a den po a i dnes dopo a teď už lepší. Tak jsem zvědavá. Kam chodíš?
Ahojky🙋🏼♀️ Tak druhý pokus IUI opět nevyšel
Od pondělí za týden jdu do třetího a pak dám pauzu, chci mít klidný Vánoce a hlavně si chci odpočinout od těch hormonů. Jedu už od května bez přestávky a nějak mi dochází síly, psychicky mě to vyčerpává
A jak jste na tom vy?
Zadařilo se někomu po IUI?
Potřebuji slyšet nějaké pozitivní zprávy 🙏🏼 ![]()
@Ivankkaa to mě mrzí
taky mi nevyšly už 2 pokusy.. dávám si mezi nimi vždy měsíc pauzičku, a ještě zkusím aspoň jeden v říjnu.. mám kolem sebe zkušenosti kterým IUI vyšlo, dvěma případům i po prvním pokusu, takže bez šance to určitě není! Držme si palce ![]()
Cauky holky!
Ja jsem dneska byla na UTZ a mam jen jeden folikul 14 mm a v patek jdu na IUI.
Co jsem vypozorovala z diskuzi, tak vetsinou tem, co se to povede se sem zpatky nevraci a nepisou, mozna i proto, ze to nechcou zakriknout, coz chapu. Takze tech pozitivnich inseminaci je urcite moc, jen o tom nevime ![]()
@Ivankkaa to je mi lito, my davame sanci jen jednomu IUI a pak asi rovnou IVF.
Já dnes pátý den po iui. Tak jsem zvědavá. Ivf už máme schváleno, ale pokud teď to první iui nevyjde, tak asi zkusíme ještě dvě.
Ahoj, holky,
mam takovej dotaz, tenhle mesic jsme pouze kontrolovali ovulaci v caru, ktera stejne nejspis probehla o vikendu, takze se presne nevi. Ale chci se zeptat, jelikoz jsem se zapomnela zeptat doktorky, jeste se s ni uvidim, ale ted me to zajima😃 pri IUI tam jde partner primo s vami ten den odevzdat sperma, nebo jde den predem/ x hodin predem? Moc dekuji 😃 ☺️ vim ze maji vybrat “nejlepsi” spermie tak nevim jak to vychazi ten proces casove. A jestli se normalne uvolnuji z prace. Moc dekuju ☺️
Tak ja vcera na prvnim UZ po 5 davkach puregonu a mam 13 folikulu. Zítra mám jit zase a uz mi daji termin odberu. Tak doufam, ze bude vse ok a odber bude v poradku
![]()
@Kristyna508 ahoj) manzel jde v 8 a ja jsem na 10 ![]()
A jdu tam asi sama, nevim, jak to chodi, jestli manzelove cekaji nebo ne ![]()
@Kristyna508 ahojky, já byla v pátek.. Partner byl v 8 ráno a já šla v 11:30 😊 vzala jsem si normálně propustku z práce a pak se vrátila a normálně fungovala 😊 jen mě 3 dny bolelo břicho a bedra.
Zdravím všechny prosím vás s přítelem jsme se snažili skoro 6 let o miminko a nedávno jsem se teda rozhodla že to budeme řešit kde je problém bohužel to bylo v příteli měl málo sperma já jsem v pořádku a poprvé jsme teda podstoupili iui už to je 11 dní po a jsem nedočkavá hrozně ale chtěla bych se zeptat jestli je možné že se to podařilo dnes jsem teda zaregistrovala tlaky do pupíku při čůrání a trošku bolest podbřišku ale nechci si dělat naděje tak nvm jestli si mám udělat zítra test nebo mám ještě čekat ![]()