IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
27.9.24 14:30

@Lenka123981 měla jsem to stejně. V den iui a den po a i dnes dopo a teď už lepší. Tak jsem zvědavá. Kam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
27.9.24 14:34

@Tinashe Fertimed Olomouc.. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.9.24 14:47

@Lenka123981 reprofit Ostrava 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
28.9.24 11:50

Ahojky🙋🏼‍♀️ Tak druhý pokus IUI opět nevyšel :zed: Od pondělí za týden jdu do třetího a pak dám pauzu, chci mít klidný Vánoce a hlavně si chci odpočinout od těch hormonů. Jedu už od května bez přestávky a nějak mi dochází síly, psychicky mě to vyčerpává :,( A jak jste na tom vy? :) Zadařilo se někomu po IUI? :) Potřebuji slyšet nějaké pozitivní zprávy 🙏🏼 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
29.9.24 12:07

@Ivankkaa to mě mrzí :-( taky mi nevyšly už 2 pokusy.. dávám si mezi nimi vždy měsíc pauzičku, a ještě zkusím aspoň jeden v říjnu.. mám kolem sebe zkušenosti kterým IUI vyšlo, dvěma případům i po prvním pokusu, takže bez šance to určitě není! Držme si palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
29.9.24 13:13

@Ivankkaa Budu držet palce do dalšího pokusu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
30.9.24 10:33

Cauky holky!
Ja jsem dneska byla na UTZ a mam jen jeden folikul 14 mm a v patek jdu na IUI.
Co jsem vypozorovala z diskuzi, tak vetsinou tem, co se to povede se sem zpatky nevraci a nepisou, mozna i proto, ze to nechcou zakriknout, coz chapu. Takze tech pozitivnich inseminaci je urcite moc, jen o tom nevime :lol:

@Ivankkaa to je mi lito, my davame sanci jen jednomu IUI a pak asi rovnou IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.9.24 10:43

Já dnes pátý den po iui. Tak jsem zvědavá. Ivf už máme schváleno, ale pokud teď to první iui nevyjde, tak asi zkusíme ještě dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.9.24 10:55

@lapaletka tak po porodu by to sem napsat mohly ne🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
30.9.24 18:05

Ahoj, holky,
mam takovej dotaz, tenhle mesic jsme pouze kontrolovali ovulaci v caru, ktera stejne nejspis probehla o vikendu, takze se presne nevi. Ale chci se zeptat, jelikoz jsem se zapomnela zeptat doktorky, jeste se s ni uvidim, ale ted me to zajima😃 pri IUI tam jde partner primo s vami ten den odevzdat sperma, nebo jde den predem/ x hodin predem? Moc dekuji 😃 ☺️ vim ze maji vybrat “nejlepsi” spermie tak nevim jak to vychazi ten proces casove. A jestli se normalne uvolnuji z prace. Moc dekuju ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.9.24 18:18

Tak ja vcera na prvnim UZ po 5 davkach puregonu a mam 13 folikulu. Zítra mám jit zase a uz mi daji termin odberu. Tak doufam, ze bude vse ok a odber bude v poradku :andel: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.9.24 19:11

@Kristyna508 ten den o dvě hoďky dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
1.10.24 09:01

@Kristyna508 ahoj) manzel jde v 8 a ja jsem na 10 :)
A jdu tam asi sama, nevim, jak to chodi, jestli manzelove cekaji nebo ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
1.10.24 09:46

@Kristyna508 ahojky, já byla v pátek.. Partner byl v 8 ráno a já šla v 11:30 😊 vzala jsem si normálně propustku z práce a pak se vrátila a normálně fungovala 😊 jen mě 3 dny bolelo břicho a bedra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.10.24 01:48

Zdravím všechny prosím vás s přítelem jsme se snažili skoro 6 let o miminko a nedávno jsem se teda rozhodla že to budeme řešit kde je problém bohužel to bylo v příteli měl málo sperma já jsem v pořádku a poprvé jsme teda podstoupili iui už to je 11 dní po a jsem nedočkavá hrozně ale chtěla bych se zeptat jestli je možné že se to podařilo dnes jsem teda zaregistrovala tlaky do pupíku při čůrání a trošku bolest podbřišku ale nechci si dělat naděje tak nvm jestli si mám udělat zítra test nebo mám ještě čekat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí