Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lapaletka dneska 10.dní po IUI a 11 dní po injekci. Mě se někdy držela i 13 dní ale nikdy ne takhle silně 😊 🙏 tak uvidíme další dny..
Tak ja vcera byla na OPU, mela jsem 16 folikulu a z toho dostali 14 vajicek. Takze se oplodnujou vsechny a zitra si mam volat jak zo vypada. Jsem zvedava ![]()
Jinak proces stimulace byl lepsi nez jsem cekala, i injekce jsem si zvladala pichat sama bez vetsich problemu. Ctvrtek nebo patek by mel byt transfer, pokud se neco vyklube. Tak mi drze palce ![]()
@lapaletka - dekuju i vam :smiling_face_with3_hearts: treba jeste vyrostou
Holky zaroven si rikam zda na ten folikul 25mm uz neni pozde, mam teda trosku pocit ze mozna prasknul, ze je skoda ze IUI nedelaji zitra si rikam
@Hvezdicka727 no na ten 25mm asi bude pozde.. 25mm je maximalni velikost kdy praska. Ale na ten 18mm to bude akorat ![]()
Ahoj holky, jak jste kdo dopadly? Já jsem dnes 12 dní po IUI a ovitrel ani nestihl vyprchat a začal sílit každým dnem 🍀 🙏 ještě to doklepat do konce a budeme šťastní ❤️
@Lenka123981 Jeee Leni, myslela jsem na tebe, a moc gratuluju!
To je krasna zprava, hodne stesticka at jde vse podle planu 🍀 🍀 🍀.
Ja teda nevim, je na to brzy, ale mne teda vubec nic neni. Z progesteronu mam jen nafoukle bricho vecer, ale jinak nic.. ![]()
@Lenka123981 parada, gratuluji!
Dava nam to nadeji ze to muze vyjit ❤️ ja jsem 6dpo tak cekam, tenhle mesic bez IUI.. zkusim asi jeste pristi cyklus, a pak asi IVF
@kopre_tina535 Ja jsem takyy dneska cca 6dpo
Ale byla jsem teda na IUI..
A jinak je teda skvely pocit cist, ze nekomu to vyslo na poprvy ![]()
@lapaletka a kolik jsi po IUI? Já začala dost cítit prsa o víkendu, jinak mi nic nebylo. Až včera bedra a břicho. Jinak nic 😁 držím ti palce🍀 🙏
@lapaletka tak drzim palce! Kdy budes testovat? Az ten 14 den? Ja kdyz nemam ovitrelle, zkusim to asi v nedeli uz 😅
@kopre_tina535 děkuji ❤️ 🍀 vyhráno není ale moc tomu věřím. Tobě taky držím palce.
@Lenka123981 Kdyz nepocitam den IUI, tak jsem 5. den, coz je brzy, ale myslela jsem si, ze mi neco bude
Ale kdyz rikas, ze ty jsi byla taky ok.. No nevim, nepocituju zadnou zmenu
![]()