Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak holky, všem kdo našel dvě čárky na testu, tak gratulujuuu a držím palce ❤️ 🍀
@Dee55 Myslis ze to bylo brzy? Ale zase sami říkali, ze můžete hned po těch 6 týdnech ne? ![]()
Tak budu držet palce ať to vyjde!!! ❤️ 🙏🏻 Asi ty levé vejcovody proste nemáme mít 😃
To jsem taky četla, ze tam je i tak nějaká šance, ze to vyjde i kdyby byl folikul na levé strane. ![]()
Chodím do Gennetu - Letná a ty? ![]()
Děkuju moc, no už bych to chtěla mít za sebou 🙏🏻 Hlavně ty injekce a ten zákrok.. 🥺
To máš pravdu, ze zvládneme vše! 🙏🏻
Holky a teď mi řekněte - jaká je opravdu šance, že otěhotníte, když ovulujete z vaječníku, který má neprůchodný vejcovod? Já se přiznám, že mi to zní jako hloupost… byť jsem to tu už několikrát četla… jen mi to prostě nedává smysl ![]()
Jinak podotýkám, že v tomto směru problém nemám… jen mě to zajímá ![]()
Holky mohu tady mit takovej blbej dotaz? Snad se na me nekdo nenaštve. Tenhle cyklus mam projit 3.IUI( i kdyz se obavam, ze to nestihneme, kvuli vikendu a svátku)…mela jsem clostilbegit na stimulaci, ted mam letmylan. No nicmene, uz nam rekli abychom uvazovali o IVF, asi me nikdy nenapadlo, ze bych toto mela podstupovat zrovna ja
, syna ma prirozene. A ted mam tedy partnera jineho, se kterym sem 2× otehotnela, ale bohuzel biochemko v obou pripadech. A ted je to tedy takto a ja se ptam, kde na to lidi berou penize? Ivf podstupuje celkem dost lidi, ale da se za to i klidne 40K.
@Sairi ahoj, jsme na tom uplne stejne
taky me ceka 3. IUI, ktery nevim jestli se stihne vzhledem k svatku, a take uz mame jedno vlastni (spolecne)
a pak asi uz uvaha o IVF.. za nas na to proste nasetrime no
partner ma ke sve praci jeste podnikani, takze kdyz potrebujeme penize navic, mame kde brat.. nicmene pokud se jede uz nekolikate kolecko a kdyz slysim ze v tom jsou pary treba uz za pul milionu
je to masakr
@Sairi
Ahojky, já jdu teprve na první IUI, ale nějak tak v hlavě počítám s „nejhorší“ variantou - a to IVF.
A cena není nízká - pro někoho může být i nereálná/finančně neúnosná ![]()
A je pravda, že já jsem si před návštěvou CARu myslela, že se doplatí jen nějaké hormony apod., ale že to taková darda nebude
počítala jsem s tím, že se třeba pohybuje platba okolo 5K, když to zaštiťuje pojišťovna
![]()
Jen za sebe můžu říct, že to je cesta, se kterou už nějaký čas počítám, tak s tím počítám i finančně… a asi to beru i tak, že kdybych neměla na IVF, tak nevím, jak chci pořídit všechno vybavení pro miminko a zaopatřit ho i v budoucnu dle svých představ… jen je blbý, že ani v tom IVF není jistota a jsou holky, které ho nezřídka kdy podstupuji vícekrát ![]()
Tam už se to může vyšplhat do „zajímavých“ částek… ![]()
Ale beru to tak… že je to něco, co opravdu chci… ![]()
@Wawulka byla jsem před 14 dny na první iui a přistupovala jsem k tomu, ze to nejspíš nevyjde. Doktor mi řekl, ze šance je 8% a ejhle včera jsem si dělala test a byly dvě čárky, rano jsem byla na krvi a uz jen netrpělivě čekám na telefon, ze je to opravdu pravda. Takže naděje vždy umírá poslední ![]()
@Buchtaa2
Já vím, ty jsi tady pro mě taková naděje ![]()
Ale já raději v hlavě počítám s horším scénářem… snažím se tak vyhnout případnému (většímu) zklamání ![]()
@Wawulka tak mam to potvrzené už i z krve jsem těhotná 🤰🏽 za 14 dni mne čeká první ultrazvuk ![]()
Ahoj holky, nam 1 IUI nevyslo ja teda byla nadsena protoze jsem tolikrat otehotnela normalne, ale tak holt je to jiny od darce no. Od manzela to zase nebylo zdrave, tak jsem zklamana a taky zvazuju, kolikrat to ma vlastne cenu…
@kopre_tina535 dekuju. Trochu zvazuju, jestli jsem si to nemohla udelat tim jak jsem brecela, na to co mi rekla sestra, nebo spis jak. Takze asi jo jeste bych sanci IUI dala, i holkam to tu vyslo
jen asi jsem smutnější, nez jsem cekala vlastne. Stejne u nas neni jina moznost nez IuI nebo IvF, prirozene to nepujde nikdy… ![]()
Zdravím všechny 🫶
Jsem tu nová chtěla jsem se zeptat jestli tu je někdo ze stejným případem v sobotu jsem byla poprvé na IUI přítel je v pořádku ale u mě byl menší problém s tím že mám míň vajíček jestli jsem dobře pochopila 🥴tak jsme vyzkoušeli metodu IUI proběhlo to v pořádku akorát jsem dojela domů večer jsem začala mít teploty 37 rýma kašel kýchám už i nervózně 🙄
Dnes je to 5 den po IUI vzala jsem si první 2 prášky ráno večer gynprodyl který mám brát 10 dnů cítím v břiše tlaky jako kdybych měla menstruace je tu někdo kdo to taky takhle měl docela jsem sto ho trošku smutná děkuji ❣️
Zobraz celou zprávu