Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mojzi ale mas to už za chvilicku!
![]()
O víkendu už můžeš testovat ![]()
A s těmi priznaky… já je poslední cykly pozoruju snad pokaždé… a pak přijde ms a zklamání 😔
Takže tentokrat už na priznaky nedám a počkám na termín… max den před 😅
Mne to vždy tak naštve, jak jsou ty priznaky obdobné jako před menstruaci 🙄 děláš si naděje a nic 🙄
Ale to určitě nebude tvůj případ a bude to tam!
![]()
Ahoj holky, ja jdu nakonec na treti IUI zitra dopo, tak se pridam k cekajicim!
a tem kdo objevil druhou carku gratuluju a drzim palce!
![]()
Ahoj holky
drzim palce ve dve carky
a v srdicka na ultrazvuku
ja jdu v po na uz a druhe iui mne ceka ale dostala jsem odpoved viz fotky, tak vlastne nevim, zda to ma vubec smysl u nas ![]()
@Hvezdicka727 a kolik se plati za darcovske spermie? Ja bych to brala tak, ze 2 pokusy IUI bych do toho zkusila - ja treba vim, ze do vanoc IVF nestihnu, vychazelo by to presne na svatky, takze zkusime jeste tenhle treti pokus v mezicase, a pripadne v lednu IVF
Platili jsme 4k a 2k rezervaci na dalsi minule
chtela jsem dystak i na sourozence totiz
jo ted uz druhy IUi podstoupil, beru trozel tak at to asi nedelam uplne zbytecne
jen puvodni plan byl zkusit to trikrat a ted vlastne nevim.
uz tomu tolik neverim a predtim jsem tomu verila dost… vam drzim palce ![]()
@Hvezdicka727 píše: Více
Ahoj, ta sance 5-8% je stejna pro vsechny ne? At je to darce nebo manzel😁 nemela by se s poctem IUI zvysovat?
Ja nevim
cetla jsem ze u rozmrazeni je mensi…
coz je darce vzdycky vlastne. U normalniho je 10-15 snad ![]()
Já jsem při užití partnerových (čerstvých) spermií četla, že šance je 10-15% je zajímavé, že u dárcovských by to procento mělo být nižší… si nějak tak říkám, že by k tomu neměl být důvod… ![]()
Tak taky mne to prekvapilo, co mne odpověděli ale pak jsem cetla ze to je tim, ze se rozmrazuji a jsou smíchané s ruznymi kapalinami a dalsimi latky. No premyslim, zda nejit priste rovnou do ivf…
Ty jo… být odkázána na dárcovské spermie, tak o tom taky asi silně uvažuji…
Já se přiznám, že mně přijde i těch 10-15% žalostně málo
![]()
Natož, kdyby mi řekli šanci na úspěch 5-8% ![]()
Jinak chápu, že se tím rozmrazením mohou trochu „znehodnotit“ ![]()
Noo a ja si i rikam, ze muzu vyhodit spoustu penez za spoustu pokusu a za to uz bych pak treba do ivf mela no.
@Hvezdicka727 po dvou pokusech bych uz na tvem miste asi taky sla do IVF.. preci jen s vlastnima spermiemi je to na pojistovnu, ale kdyz uz do toho davas penize, tak at mas alespon vyssi sanci! ![]()
Nezbyl mi doma uz jen jeden test a rekla jsem manzelovi, aby me nepoustel samotnou do kramu, dokud to nebude 14 dni😁
ale jinak na sobe vsechno pozoruju a pak si v hlave vedu monology abych sama sobe rozmluvila, ze to nejsou priznaky 🙄 jako kazdej mesic 🤷