IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mojzi
30.10.24 17:28
@Wawulka píše: Více

Nezbyl mi doma uz jen jeden test a rekla jsem manzelovi, aby me nepoustel samotnou do kramu, dokud to nebude 14 dni😁
ale jinak na sobe vsechno pozoruju a pak si v hlave vedu monology abych sama sobe rozmluvila, ze to nejsou priznaky 🙄 jako kazdej mesic 🤷

• Citovat
  • Upravit
1426
30.10.24 17:52

@Mojzi ale mas to už za chvilicku! :srdce: ;)
O víkendu už můžeš testovat ;)
A s těmi priznaky… já je poslední cykly pozoruju snad pokaždé… a pak přijde ms a zklamání 😔
Takže tentokrat už na priznaky nedám a počkám na termín… max den před 😅
Mne to vždy tak naštve, jak jsou ty priznaky obdobné jako před menstruaci 🙄 děláš si naděje a nic 🙄

Ale to určitě nebude tvůj případ a bude to tam! ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
30.10.24 19:43

Ahoj holky, ja jdu nakonec na treti IUI zitra dopo, tak se pridam k cekajicim! :) a tem kdo objevil druhou carku gratuluju a drzim palce! :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
30.10.24 19:55

Ahoj holky :) drzim palce ve dve carky :) a v srdicka na ultrazvuku :)) ja jdu v po na uz a druhe iui mne ceka ale dostala jsem odpoved viz fotky, tak vlastne nevim, zda to ma vubec smysl u nas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
30.10.24 21:09

@kopre_tina535 budu držet palce! Do třetice všeho dobrého! ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
30.10.24 22:01

@Hvezdicka727 a kolik se plati za darcovske spermie? Ja bych to brala tak, ze 2 pokusy IUI bych do toho zkusila - ja treba vim, ze do vanoc IVF nestihnu, vychazelo by to presne na svatky, takze zkusime jeste tenhle treti pokus v mezicase, a pripadne v lednu IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
30.10.24 22:05

@Wawulka diky moc, i ja tobe! :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
30.10.24 22:10

Platili jsme 4k a 2k rezervaci na dalsi minule :) chtela jsem dystak i na sourozence totiz :)) jo ted uz druhy IUi podstoupil, beru trozel tak at to asi nedelam uplne zbytecne :) jen puvodni plan byl zkusit to trikrat a ted vlastne nevim. :) uz tomu tolik neverim a predtim jsem tomu verila dost… vam drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
31.10.24 11:55
@Hvezdicka727 píše: Více

Ahoj, ta sance 5-8% je stejna pro vsechny ne? At je to darce nebo manzel😁 nemela by se s poctem IUI zvysovat?

• Citovat
  • Upravit
249
31.10.24 12:01

Ja nevim :) cetla jsem ze u rozmrazeni je mensi… :) coz je darce vzdycky vlastne. U normalniho je 10-15 snad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
31.10.24 12:12

Já jsem při užití partnerových (čerstvých) spermií četla, že šance je 10-15% je zajímavé, že u dárcovských by to procento mělo být nižší… si nějak tak říkám, že by k tomu neměl být důvod… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
31.10.24 12:23

Tak taky mne to prekvapilo, co mne odpověděli ale pak jsem cetla ze to je tim, ze se rozmrazuji a jsou smíchané s ruznymi kapalinami a dalsimi latky. No premyslim, zda nejit priste rovnou do ivf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
31.10.24 12:28

Ty jo… být odkázána na dárcovské spermie, tak o tom taky asi silně uvažuji…
Já se přiznám, že mně přijde i těch 10-15% žalostně málo :lol: :think:
Natož, kdyby mi řekli šanci na úspěch 5-8% :roll:
Jinak chápu, že se tím rozmrazením mohou trochu „znehodnotit“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
31.10.24 12:40

Noo a ja si i rikam, ze muzu vyhodit spoustu penez za spoustu pokusu a za to uz bych pak treba do ivf mela no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
31.10.24 12:57

@Hvezdicka727 po dvou pokusech bych uz na tvem miste asi taky sla do IVF.. preci jen s vlastnima spermiemi je to na pojistovnu, ale kdyz uz do toho davas penize, tak at mas alespon vyssi sanci! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí