Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak to je stejné jako u mě… taky jsem měla výšlap v horách ![]()
A u toho fitka bych k tomu přistoupila taky tak ![]()
Brala jsem to pocitově a když jsem proste cítila vyšší tepovku, tak jsem dala pauzu ![]()
Taky držím palce, ať to vyjde
![]()
Ahoj holky, po dlouhé době se zase ozývam.. minuly měsíc jsme 4 IUI nepodstoupila, jelikož jsem měla dominantní folikul na levé straně, kde bohužel je neprůchozí vejcovod..
Takže se rozhodlo, ze půjdu už rovnou na IVF, i přesto ze jsme oba úplně zdravý, žádný problém, tak doktorka sdělila, ze již IUI u mě nemá smysl.. 🤷♀️ No do dnešního dne jsem to stále nedostala, nemám žádný příznaky MS, takže jsem si dneska udělala test, a nevím čemu věřit 🙈 Dneska mě čeká i návštěva v CARu abychom se domluvili na IVF a rovnou s tím začali.. Na testu mám dost slabou čárku, ale je tam malá naděje, že by to vyšlo ❤️ 🍀
@Šála1 neco tam vidim
zkusila bych jeste jeden. Drzim palce at vsm to vyjde. Na UZ ale pravdepodobne jeste nemusi byt noc videt
mozna vam odeberou krev ![]()
@Šála1 píše: Více
Ahoj, taky vidim pidi ducha 🧐 drzim palce, dej vedet jak to dopadlo ♥️
Jinak ja mam dneska den 14, na testu stale nic a cekam dneska MS.
Holky merite si u IUI bazalku? Ja vim ze v to ovitrelle dela neporadek, ale meril si nekdo i presto? Dalo se na to mereni spolehnout?
@Mojzi, ja jdu dnes na UZ a kdyz dobre dopadne ceka mne druhy pokus. Teplotu si nemerim muze to zkreslovat progesteron. Spis mne zajima kdy si pichate ovitrelle a kdy se zavádí. Jelikoz mam darce musim na klinice cekat na rozmrazeni. Minule v PO 19 h ovitrelle folikuly 25,18 a myslim ze 25 urcite nevydrzel timpadem 18 se časoval na stredu 7h rano ale IUI bylo az v poledne, cekali jsme tam. Rikam si zda by spermie nemeli byt na miste driv ![]()
@Hvezdicka727 píše: Více
Ja jsem byla v patek cca v 10h na UZ, folik mel 17 mm, ovitrelle jsme pichali v sobotu ve 21h a v pondeli v 9.30 jsem mela IUI. Manzela brali v 8.30.
Tak to jste to mela lepe časováne, no asi je to o náhodě. Ach jo, kdy tohle skonci 🙈
@Hvezdicka727 Já si myslím, že takhle jsi to měla krásně načasovaný ![]()
Sama jsem teď měla tedy ovulaci v pondělí v podvečer a IUI byla až v úterý v 1 odpo… takže tam už se tuplovaně obávám, že se to nestihlo… ale tak schopnosti oplodnění je vajíčko cca 12-24 hod. po uvolnění… tak snad ![]()
Ale preci ta ovulace trva nekolik hodin, ja si myslim, ze jste to urcite stihli 🙂
Ja jsem cekala, ze mi doktorka udela jeste UZ pri IUI, ale mi rekla, ze vidi ovulaci podle cipku a to bylo vse 🤷.
Ale taky jsem byla jak na trni, protoze jsem mela nejaky super ovulacni bolesti, tak jsem si vduchu rikala ze hodiny utikaji a my jsme v aute, hodiny utikaji a cekame v cekarne, hodiny utikaji a proc v pet rano v pronatalu jeste nikdo nepracuje 🙄 🙄 😁
@Wawulka, ale ja mela v pondeli ovitrelle a folikuly 25 a 18 a IUi probehla az ve stredu v poledne
prave utery by mi prislo lepsi.. a ten 25 prasknul podle mne uz pred ovitrelle protoze to poznam ovulaci
vzdycky jsem podle pocitu prirozene otehotnela, jen ty SP no… a dalsi si myslim ze byl ve stredu v 5 tak rano cca
a @Mojzi IUi bylo v poledne, jinak spermie v děloze vydrzi az 72h ale vajicko zije jen tech 24 to vim no
ze na ten 18 to mohlo byt. Ale stejne mi prijde ze je lepsi kdyz by to bylo časování vic podobne nebo stejne. No uvidime
ja se spis stejne pripravuju na to, ze budem muset na ivf… i kdyz mi to prijde skoda jak jsem tehotnela dobre normalne. 😊
@Mojzi Ahoj, ja teplotu nemerim porad, ale drive jsem merila a znam svoje hodnoty - tak nekdy to treba od 8dpo merim abych videla jestli drzi nahore.. nemyslim ze by ovitrell mel vliv na teplotu - ani progesteron, mam hodnoty stejne co vzdy (mozna kdybych brala vetsi davky)
@Hvezdicka727 já myslím, že s tím 18mm folíkem by to mohlo vyjít ![]()
25 už bylo opravdu hodně… ale buď ráda, že tam byly 2… ten menší určitě prasknul včas ![]()
@Wawulka
Moc děkuju za odpověď i uklidnění 😃 taky jsem ten den v pátek odpočívala, ale o víkendu jsem šla do fitka. Dala jsem si teda menší váhy a o víkendu chceme jet do hor a na wellness, takze jsem nad tim zrovna premyslela, ale presne jak pisete. ☺️ Drzim vám palce!✊ ✊