IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.11.24 05:38

@Wawulka
Moc děkuju za odpověď i uklidnění 😃 taky jsem ten den v pátek odpočívala, ale o víkendu jsem šla do fitka. Dala jsem si teda menší váhy a o víkendu chceme jet do hor a na wellness, takze jsem nad tim zrovna premyslela, ale presne jak pisete. ☺️ Drzim vám palce!✊ ✊

• Citovat
  • Upravit
1426
4.11.24 05:54
@Anonymní píše: Více

Tak to je stejné jako u mě… taky jsem měla výšlap v horách ;)
A u toho fitka bych k tomu přistoupila taky tak ;)
Brala jsem to pocitově a když jsem proste cítila vyšší tepovku, tak jsem dala pauzu ;)
Taky držím palce, ať to vyjde :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
4.11.24 07:03

Ahoj holky, po dlouhé době se zase ozývam.. minuly měsíc jsme 4 IUI nepodstoupila, jelikož jsem měla dominantní folikul na levé straně, kde bohužel je neprůchozí vejcovod..
Takže se rozhodlo, ze půjdu už rovnou na IVF, i přesto ze jsme oba úplně zdravý, žádný problém, tak doktorka sdělila, ze již IUI u mě nemá smysl.. 🤷‍♀️ No do dnešního dne jsem to stále nedostala, nemám žádný příznaky MS, takže jsem si dneska udělala test, a nevím čemu věřit 🙈 Dneska mě čeká i návštěva v CARu abychom se domluvili na IVF a rovnou s tím začali.. Na testu mám dost slabou čárku, ale je tam malá naděje, že by to vyšlo ❤️ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.11.24 07:37

@Šála1 neco tam vidim :) zkusila bych jeste jeden. Drzim palce at vsm to vyjde. Na UZ ale pravdepodobne jeste nemusi byt noc videt :) mozna vam odeberou krev :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
4.11.24 07:52
@Šála1 píše: Více

Ahoj, taky vidim pidi ducha 🧐 drzim palce, dej vedet jak to dopadlo ♥️

Jinak ja mam dneska den 14, na testu stale nic a cekam dneska MS.
Holky merite si u IUI bazalku? Ja vim ze v to ovitrelle dela neporadek, ale meril si nekdo i presto? Dalo se na to mereni spolehnout?

• Citovat
  • Upravit
1426
4.11.24 08:08

@Šála1 A kolikátý den cyklu jsi? ;)
Vypadá to nadějně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.11.24 08:21

@Mojzi, ja jdu dnes na UZ a kdyz dobre dopadne ceka mne druhy pokus. Teplotu si nemerim muze to zkreslovat progesteron. Spis mne zajima kdy si pichate ovitrelle a kdy se zavádí. Jelikoz mam darce musim na klinice cekat na rozmrazeni. Minule v PO 19 h ovitrelle folikuly 25,18 a myslim ze 25 urcite nevydrzel timpadem 18 se časoval na stredu 7h rano ale IUI bylo az v poledne, cekali jsme tam. Rikam si zda by spermie nemeli byt na miste driv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
4.11.24 08:28
@Hvezdicka727 píše: Více

Ja jsem byla v patek cca v 10h na UZ, folik mel 17 mm, ovitrelle jsme pichali v sobotu ve 21h a v pondeli v 9.30 jsem mela IUI. Manzela brali v 8.30.

• Citovat
  • Upravit
249
4.11.24 08:37

Tak to jste to mela lepe časováne, no asi je to o náhodě. Ach jo, kdy tohle skonci 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
4.11.24 08:38

@Hvezdicka727 Já si myslím, že takhle jsi to měla krásně načasovaný ;)
Sama jsem teď měla tedy ovulaci v pondělí v podvečer a IUI byla až v úterý v 1 odpo… takže tam už se tuplovaně obávám, že se to nestihlo… ale tak schopnosti oplodnění je vajíčko cca 12-24 hod. po uvolnění… tak snad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
4.11.24 08:42

Ale preci ta ovulace trva nekolik hodin, ja si myslim, ze jste to urcite stihli 🙂
Ja jsem cekala, ze mi doktorka udela jeste UZ pri IUI, ale mi rekla, ze vidi ovulaci podle cipku a to bylo vse 🤷.
Ale taky jsem byla jak na trni, protoze jsem mela nejaky super ovulacni bolesti, tak jsem si vduchu rikala ze hodiny utikaji a my jsme v aute, hodiny utikaji a cekame v cekarne, hodiny utikaji a proc v pet rano v pronatalu jeste nikdo nepracuje 🙄 🙄 😁

• Citovat
  • Upravit
249
4.11.24 08:48

@Wawulka, ale ja mela v pondeli ovitrelle a folikuly 25 a 18 a IUi probehla az ve stredu v poledne :) prave utery by mi prislo lepsi.. a ten 25 prasknul podle mne uz pred ovitrelle protoze to poznam ovulaci :) vzdycky jsem podle pocitu prirozene otehotnela, jen ty SP no… a dalsi si myslim ze byl ve stredu v 5 tak rano cca :) a @Mojzi IUi bylo v poledne, jinak spermie v děloze vydrzi az 72h ale vajicko zije jen tech 24 to vim no :) ze na ten 18 to mohlo byt. Ale stejne mi prijde ze je lepsi kdyz by to bylo časování vic podobne nebo stejne. No uvidime :) ja se spis stejne pripravuju na to, ze budem muset na ivf… i kdyz mi to prijde skoda jak jsem tehotnela dobre normalne. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.11.24 08:50

No je to věda 🙈 😊 kez se nam holky vsem co nejdrive zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
4.11.24 08:52

@Mojzi Ahoj, ja teplotu nemerim porad, ale drive jsem merila a znam svoje hodnoty - tak nekdy to treba od 8dpo merim abych videla jestli drzi nahore.. nemyslim ze by ovitrell mel vliv na teplotu - ani progesteron, mam hodnoty stejne co vzdy (mozna kdybych brala vetsi davky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
4.11.24 08:57

@Hvezdicka727 já myslím, že s tím 18mm folíkem by to mohlo vyjít ;)
25 už bylo opravdu hodně… ale buď ráda, že tam byly 2… ten menší určitě prasknul včas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí