Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Buchtaa2 ahojky no paráda, mám radost, srdíčko už asi bylo že? ❤️
@Lenka123981 ano bylo mam uz i fotku, tak jsem na chvíli zas klidna
a ty dej vědět ve čtvrtek ![]()
@Hvezdicka727 dekuju moooc, také držím palce aby se co nejdříve zadarilo 🙏🏻 🍀
@Wawulka dekuju mooc, budu doufat, ze už vyjde 🙏🏻 🍀 Držím Ti palce aby se co nejdříve zadařilo!! ❤️ 🙏🏻
Holky a já se zeptám:
Jak dlouho po IUI vás bolelo břicho?
Já jsem měla IUI minuly týden v úterý a je to fakt už nepříjemný… ne, ze by šlo o nějaké velké bolesti… ale je to spis jako menstruační bolesti + tlak a napnutí spodního bříška… uprostřed bricha… v místě dělohy ![]()
A po týdnu už to je opravdu otravný
![]()
Porad si říkám, ze to muže být Duphastonem, který beru… a ano, klidně i případným úspěchem IUI… ale zajímá mě, jak jste to měly vy… díky moc! ![]()
@Wawulka bolelo mě břicho a bedra v den IUI a ještě den po ní..
@Wawulka me poboliva celou dobu no
mozna progesteronem.. ale poboliva me i normalne po ovulaci bez IUI, je to kdyz roste zlute telisko
@kopre_tina535 aha… tak to by byla tedy také možnost ![]()
Každopádně, děkuji holky za vaše zkušenosti ![]()
Taky me zaboli obcas podbrisek, jsem teprve 5den po IUI a 6den od ovitrele. Ale boli me teda hlavne prsa.. ![]()
@Šála1 píše: VíceČauky, je zajímavé že u vás nezjistili příčinu, proč se to nedaří. Já bych po tom ještě zapátrala. Třeba by to byla nějaká banalita🤔 Ale kdo ví.. Já mám strach z té narkózy. Pokaždé když mám mít narkózu mám blbej pocit. Takže chápu tvého muže. A ty hormony noo, co na to říct. Teď jsem jedny dobrala plus injekci a není mi vůbec dobře. Mám pocit že tělo se tomu dost brání už. Né že se nafukuji jako balón ale mám hrozné vlasy, dělají se mi lupy prostě děs 🙄 Mám chuť to všechno vzdát. Zítra mě čeká další inseminace. Jakpak si dopadla ty? Každopádně kamarádka teď podstupuje 3 IVF a je s tím v pohodě, tak to asi nebude nic hrozného, asi jde o ten první pokus než zjistíš co a jak. ❤️
Ahoj holky, tak ja zase nic. Uz mam po ovulaci, tak musim cekat na dalsi cyklus. ![]()
@Hvezdicka727
Počkej, takže ten 14mm nedozrál nebo prasknul?
Příští měsíc se snad zadaří lépe! ![]()