IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
694
4.11.24 08:58

@Hvezdicka727 ja myslim ze utery by bylo na ten 25mm uz pozde, a pro ten 18mm moc brzy.. vzdyt praska pri 22-25mm, myslim ze v tvem pripade by byl v pohode i ctvrtek.. nekontrolovali ti utz pri IUI jak velky je ten folikul? Myslim ze se to urcite stihlo ;) ted jen aby se tam neco uchytilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
4.11.24 09:01

@Wawulka a proc myslis ze byla v pondeli odpoledne presne? Jestli to nemas potvrzene podle ultz, tak mohla bych o par hodin pozdeji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.11.24 09:05

@Wawulka Joo s tim ja problem nemam no :) spis to sperma nemam kde jinde ziskat nez na klinice, tak nad tim premyslim no :) ze jako my spolu spat v toto obdobi nesmime… tak to moc zkoumam asi aby to tam bylo jk ma no.
Jinak s vyssi teplotou mne doktorka upozornovala ze to progesteron dela mela jsem 1-0-1. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
4.11.24 09:06

@kopre_tina535 Nu, na ultrazvuku jsem byla v sobotu ráno… to byl myslím 17mm…
Nu a prasknutí folikulu vždy cítím podle bodání, bolesti… a navíc mi i v úterý ráno ustal ovulační hlen… Ale dávám si naděje, že vajíčko počkalo… byť by IUI do 12hod. po prasknutí bylo lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
4.11.24 09:08

@Hvezdicka727 A můžu se zeptat proč máte nařízenou abstinenci, když máš beztak dárce?
My jí tedy nařízenou máme taky, ale u nás je problém v tom, že má manžel nízký počet spermií… jinak kdyby abstinence nebyla, tak bych i tak měla tendence se doma doma snažit a trošku to podpořit… dát si víc šancí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.11.24 09:32

@Wawulka no tak takhle, muzeme ale s kondomem 😅 prave proto abych zase neotehotnela s manzelem :) ja myslim ze po IUi ale klidne uz muzete, ne? Ja s mamzelem otehotnim totiz dobre, ale ten plod nema sanci na zivot a v ruznych tydnech mi zamlká - 5 tehotenstvi, jedno bylo s dvojčaty, 6 ztrát miminek mam za s sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
4.11.24 09:39

@Hvezdicka727
Aha :( tak tomu rozumím, že se pak musíte chránit…
Je to děs, kolik různých komplikací tady uživatelky řeší… :?

Jinak ano, po IUI můžeme… ale jelikož se manžel po té několikadenní abstinenci vydá v CARu, tak by ten den doma už beztak neměl moc čím oplodňovat :lol:
Ikdyž je pravda, že jsme před X měsíci nasadili doplňky… a ten rozdíl je mazec! :pankac:
Takže třeba by se to jednou mohlo povést i přirozeně… po brutál suplementaci :lol:
Jedno je dobré… v budoucnu nebudu muset řešit antikoncepci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
4.11.24 10:09

@Wawulka tak jestli nemas ovu potrvrzenou na jisto, tak bych nehazela flintu do zita ;) sama jsem byla prekvapena kdyz jsem jednou byla na kontrole kde jsem si podle bolesi myslela, ze ovu uz probehla, ale doktor mi potvrdil ze jeste ne.. a to byla bolest dost vyrazna ;) a plodny hlen mam hodne treba 3-4 pred ovu, a v dobe ovu uz minimalne :nevim: drzim palce aby to vyslo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.11.24 10:24

Tak ja mam tentokrat 1 folikul jen 14mm tak jdu za dva dny znovu. To vypada, ze tento mesic nic. A darce mame uz jen dve slamky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
4.11.24 10:35

@kopre_tina535 Pak budu doufat, že jsem to teď měla přesně jak píšeš ;)
děkuji za dodání naděje :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
4.11.24 10:39

@Hvezdicka727
Ježiš… vidíš, já to pomotala a myslela jsem si, že čekáš na výsledky po IUI s tím 18mm folikulem… jsem trubka :roll: :lol:

A ten 14mm si myslíte s doktorem, že už nemá možnost dorůst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.11.24 11:31

@Wawulka :)) ne to nedopadlo, 1IUi ale mela jsem tam neco co jsem si resila a nedavala psychicky trochu… takze ted cekam na dalsi, ale mame posledni dve slamky no… doktorka doufa ze to doroste, ja mam trochu strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
4.11.24 11:42

@Hvezdicka727 A kolikátý den cyklu, že jsi?
Nu a když doděláte tyhle dvě slámky? Tak co pak? Hledáte dalšího vhodného dárce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.11.24 12:02

@Wawulka Noo mame jeste jednoho sle uz neni manzelovi podobny. Jinak jsem 11DC ale po trozelu… minule uz jsem tento den mela ty velky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
4.11.24 12:19

@Hvezdicka727 No vidíš… a minule to nevyšlo… třeba si tento cyklus dává folikul na čas a hezky pozvolna do krásy dozraje ;)
Budu držet palce, ať to klapne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital