Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hvezdicka727 ja myslim ze utery by bylo na ten 25mm uz pozde, a pro ten 18mm moc brzy.. vzdyt praska pri 22-25mm, myslim ze v tvem pripade by byl v pohode i ctvrtek.. nekontrolovali ti utz pri IUI jak velky je ten folikul? Myslim ze se to urcite stihlo
ted jen aby se tam neco uchytilo!
@Wawulka a proc myslis ze byla v pondeli odpoledne presne? Jestli to nemas potvrzene podle ultz, tak mohla bych o par hodin pozdeji ![]()
@Wawulka Joo s tim ja problem nemam no
spis to sperma nemam kde jinde ziskat nez na klinice, tak nad tim premyslim no
ze jako my spolu spat v toto obdobi nesmime… tak to moc zkoumam asi aby to tam bylo jk ma no.
Jinak s vyssi teplotou mne doktorka upozornovala ze to progesteron dela mela jsem 1-0-1. ![]()
@kopre_tina535 Nu, na ultrazvuku jsem byla v sobotu ráno… to byl myslím 17mm…
Nu a prasknutí folikulu vždy cítím podle bodání, bolesti… a navíc mi i v úterý ráno ustal ovulační hlen… Ale dávám si naděje, že vajíčko počkalo… byť by IUI do 12hod. po prasknutí bylo lepší ![]()
@Hvezdicka727 A můžu se zeptat proč máte nařízenou abstinenci, když máš beztak dárce?
My jí tedy nařízenou máme taky, ale u nás je problém v tom, že má manžel nízký počet spermií… jinak kdyby abstinence nebyla, tak bych i tak měla tendence se doma doma snažit a trošku to podpořit… dát si víc šancí ![]()
@Wawulka no tak takhle, muzeme ale s kondomem 😅 prave proto abych zase neotehotnela s manzelem
ja myslim ze po IUi ale klidne uz muzete, ne? Ja s mamzelem otehotnim totiz dobre, ale ten plod nema sanci na zivot a v ruznych tydnech mi zamlká - 5 tehotenstvi, jedno bylo s dvojčaty, 6 ztrát miminek mam za s sebou
@Hvezdicka727
Aha
tak tomu rozumím, že se pak musíte chránit…
Je to děs, kolik různých komplikací tady uživatelky řeší… ![]()
Jinak ano, po IUI můžeme… ale jelikož se manžel po té několikadenní abstinenci vydá v CARu, tak by ten den doma už beztak neměl moc čím oplodňovat ![]()
Ikdyž je pravda, že jsme před X měsíci nasadili doplňky… a ten rozdíl je mazec! ![]()
Takže třeba by se to jednou mohlo povést i přirozeně… po brutál suplementaci ![]()
Jedno je dobré… v budoucnu nebudu muset řešit antikoncepci ![]()
@Wawulka tak jestli nemas ovu potrvrzenou na jisto, tak bych nehazela flintu do zita
sama jsem byla prekvapena kdyz jsem jednou byla na kontrole kde jsem si podle bolesi myslela, ze ovu uz probehla, ale doktor mi potvrdil ze jeste ne.. a to byla bolest dost vyrazna
a plodny hlen mam hodne treba 3-4 pred ovu, a v dobe ovu uz minimalne
drzim palce aby to vyslo ![]()
Tak ja mam tentokrat 1 folikul jen 14mm tak jdu za dva dny znovu. To vypada, ze tento mesic nic. A darce mame uz jen dve slamky…
@kopre_tina535 Pak budu doufat, že jsem to teď měla přesně jak píšeš ![]()
děkuji za dodání naděje
![]()
@Hvezdicka727
Ježiš… vidíš, já to pomotala a myslela jsem si, že čekáš na výsledky po IUI s tím 18mm folikulem… jsem trubka
![]()
A ten 14mm si myslíte s doktorem, že už nemá možnost dorůst?
@Wawulka
ne to nedopadlo, 1IUi ale mela jsem tam neco co jsem si resila a nedavala psychicky trochu… takze ted cekam na dalsi, ale mame posledni dve slamky no… doktorka doufa ze to doroste, ja mam trochu strach ![]()
@Hvezdicka727 A kolikátý den cyklu, že jsi?
Nu a když doděláte tyhle dvě slámky? Tak co pak? Hledáte dalšího vhodného dárce?
@Wawulka Noo mame jeste jednoho sle uz neni manzelovi podobny. Jinak jsem 11DC ale po trozelu… minule uz jsem tento den mela ty velky ![]()
@Hvezdicka727 No vidíš… a minule to nevyšlo… třeba si tento cyklus dává folikul na čas a hezky pozvolna do krásy dozraje ![]()
Budu držet palce, ať to klapne ![]()