Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Po letrozolu mi také bylo ze začátku lépe než po jiných hormonech. Záleží jak dlouho to budeš brát, já k tomu mám ještě ovitrille injekci. Tak hodně štěstí 🍀
@Dee55 tak to je mi lito, achjo 🥺 Je pravda, ze si za ten komfort, ze se Ti víc věnuji, připlatíš, ale aspoň vis, ze udělali zase na jednu stranu všechno co mohli 🙏🏻 Tak to jsme na tom stejně, já z toho mám docela strach, ze ty hormony mě více zničí, když si budu muset je každý den píchat.. Manžel s IVF nikdy nesouhlasil, ještě když jsme oba zdraví, má o mě strach, takže by nejradši byl abych na to nesla.. Ale co se dá dělat.. 😞 Také jsem po všech testech, příští pondělí jdu na kontrolu a tam mi rovnou řeknou, jak bude všechno probíhat, počítám, že v polovině listopadu půjdu pod narkozu..
Rožničkova vypadá moc mile, teď když jsem tam byla naposledy, tak jsem ji potkala na chodbě, má myslim ze místo té moji doktorky teď kancelář, proto jsem si ji i všimla 😃
@Buchtaa2 ahojky, zatím jen 2 v 1. Druhý gestační váček je zatím prázdný. Ale v tom jednom už bylo embryo i se srdíčkem ❤️ byla jsem v pátek, 5+5. Jdu příští čtvrtek znovu, to se uvidí co tam bude. Spíš se ale dr. přikláněl k tomu že ten druhý prázdný váček zanikne. Tak uvidíme, nicméně jsem i s tím počítala, to se stává dost často. Ale jedno miminko tam je a to je důležitý ❤️
Kdy jdeš na UZ ty? A jak se cítíš?
@Lenka123981 tak aspoň to jedno
ja jdu příští úterý a jdu vlastně uplne na první ultrazvuk, tak jsem zvědavá. Je mi dobre nemam zatim žádné nevolnosti jen me strašně, ale strašně bolí prsa
ubec si nepamatuji, ze by me az takhle u prvního bolely. Co jinak ty?
@Buchtaa2 tak budu držet palce. Já jdu příští čtvrtek, to budu 7+4 😊 my už máme i fotečku ❤️
Jinak já taky cítím prsa, podbrisek. Špatně mi není, spíš naopak. Pořád musím jist, mám pořád hlad. A jsem teda unavená.
@Lenka123981 ja budu příští týden 6+4 cekala jsem, ze pujdu dřív než az tskhle po 14 dnech od doby co jsem byla na krvi kde mi to potvrdili, ale nevadí snad bude vše v pořádku i tak. Me teda dost i bolí hlava a hlavně mam hlavně rano jinak přes den ani nee a podbřišek cítím občas, ale ne nic extra. Jeste jsem dneska byla takový pako, ze jsem si pro jistotu udelala test jestli ta čárka tam stále je
jediné moje ted trochu uklidněni, ze je vše ok ![]()
Holky! Tak 1.IUI za mnou! ![]()
Bála jsem se, jak některé uživatelky psaly o bolestivosti zákroku… ale úplná pohoda ![]()
Tak teď už jen 14D čekat ![]()
@Lenka123981 moc děkuji! ![]()
Hodlám se po Tobě opičit… a úspěšně otěhotnět!
![]()
@Wawulka píše: Více
Ahoj, drzim palce. Ja jsem dneska 9. den po IUI a uz si musim sedet na rukach a hledat si aktivity na rozptyleni, abych furt nemyslela na to, jestli se povedlo
![]()
@Wawulka taky držím palce ať to vyjde … já jdu příští úterý na první ultrazvuk a doufám, že bude vše v pořádku
@Wawulka jojo, klidně se opič 🤭 😁 budeš testovat až za těch 14 dní nebo budeš sledovat jak vyprchává ovitrelle?
@Buchtaa2 tobě taky držím palce, určitě už bude i srdíčko ❤️
@Lenka123981 dekuji prijde mi, ze těch 14 dni je nekonečných. Ubec mi to neutíká a čím vic se to blíží, tím se vic bojím aby bylo vše v pořádku. A jak je tobě?
@Buchtaa2 jojo, já to znám. Hlavně do té druhé kontroly. První byla moc brzy, 4+3 a s ničím jsem nepočítala. A byly váčky. Pak do té další kontroly se to táhlo a byla jsem strašně nervózní a nedočkavá. Protože jsem nevěděla co čekat. A taky jsem nečekala srdíčko a bylo tam 😍 ❤️
Teď už jsem celkem v klidu, když jsem to srdíčko viděla. Samozřejmě stát se může kdykoli cokoli. Ale nepřipouštím si to, i kdyz strach někdy mám.
Jinak je mi dobře, sem tam cítím břicho, a mám pořád hlad. Jen jsem děsně unavená a nejsem ničeho moc schopna.
Jak ty?