Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kopre_tina535 A jak jsi dnes dopadla ty?
Všechno proběhlo v pořádku? ![]()
Ovu teprve čekáš, nebo už byla? ![]()
@Wawulka ano vsechno v pohode, akorat jsem tam dneska dloouho cekala nez laborator upravi partneruv vzorek.. doktorka rikala ze ovu uz probehla, videla tam uz volnou tekutinu.. predevcirem jsme se snazili jeste doma, tak nam drzim palce ![]()
@kopre_tina535 a kolik si vzali času na úpravu vzorku? U nás jsme měli rozestup mezi „návštěvami“ v CARu cca 4hod.,… nebo tvůj muž odevzdával nějak těsně před zavedením?
A jak jste se zvládli snažit doma? Vy jste neměli nařízenou abstinenci? ![]()
Co já bych za to dala ![]()
Jste to aspoň hezky i pojistili ![]()
Tak drzim palce at vam to dopadne holky
ja bych radsi ty spermie tam mela pre ovu chvili. No. Jinak IVf se plati jako normalne jen platime navic u ivf i za darce ![]()
@Wawulka partner mel dorazit na 8:30 a ja na 10.. ale sekl se v doprave tak dorazil pozdeji a pak jim to jeste dlouho trvalo (mozna uz toho pak meli vice na praci)
Uz minule mi doktorka rikala ze abstinence nemusi byt u IUI v podstate zadna (nebo jako aspon ten jeden den) ze to plati u spermiogramu aby byl vysledek co nejvic vypovidajici.. ak ja nevim
kazdopadne vysledek mel stejny jako kdyz byla abstinence treba 7 dni, tak je to asi jedno 😅 mozna kdyz je problem s mnozstvim spermii, tak chteji delsi abstinenci, u nas je problem s morfologiii, kvantita dostatecna ![]()
@kopre_tina535 Tak pokud má výsledek spermiogramu stejný i bez abstinence, tak tomu rozumím ![]()
To u nás je právě problém s počtem, takže abstinence musí být… a trošku mi vadí to, že pak jsme opravdu čistě odkázání na IUI, že domácí snažení se vlastně nestíhá… jedině, že by byla IUI provedena ještě před prasknutím folikulu ![]()
@Zeynet píše: Více
Ahoj, tak coo? Jak to dopadlo? Ja mam dnes 12. den po IUI a na testu zatim bilo ☹️
@Buchtaa2 ahojky, děkuji za optání, celkem dobře. Únava stále, občas mě bolí břicho, prsa. Hladová jsem jak pes 😂 😂 🤭 a když mi najednou nic chvíli není tak si říkám že je něco beztak špatně. Pak mi zase něco je a říkám si jestli to není špatně 😂 no dobrej blázinec. Už ať je čtvrtek a víme jak to tam zase vypadá 🍀 ❤️ věřím se bude vše v pořádku 🍀 ty jdeš v úterý, že? A jak ti je?
@Lenka123981 me bolí ty prsa po ránu cítím dost žaludek, ale asi z hladu pak uz mi je zas dobre. Večer brzo chodím spat a rano zas nemůžu spat. Mam protivné nálady a manželovi to dávám dost sežrat
uz potrebuju utery abych vedela, ze je vše v pořádku
vzdy jsem se těšila na pátek až bude víkend a ted jsem se těšila aby uz skončil a byl týden abych uz jela na ultrazvuk
no magor říkám si jestli kdyz mi skoro nic neni to je v pořádku nebo jestli si to všechno jen vsugerovavam a je něco špatně no je to šílený, šílený.
@Buchtaa2 jooo to mi rikej, mam to stejně 🤦♀️ 😬 jsem taky takový blázen. Snad se to brzy srovná a začneme si to užívat než se bát 😬 věřím že na tom ultrazvuku bude vše v pořádku, dej v úterý vědět.. To budeš kolik? Jsem už zapomněla 🤦♀️ já jsem dnes 7+0tt. Ve čtvrtek budu 7+4 tt. Jsem zvědavá ❤️ a s tím spánkem to mám stejně. Usínám brzo večer a ráno nespím. A přes den to doháním.
@Lenka123981 no dam vedet urcite.. uz aby to bylo dneska jsem 6+2 … a doufám, ze bude vše v pořádku.
Ahoj, holky, chci se zeptat, omezujete se nějak po IUI? Doktorka mi řekla, at funguju běžně jak jsem zvyklá bez omezení. Takze jsem ji poslechla, ale samozrejme nad tim premyslim 😃 dekuju
@Anonymní píše: Více
Taky mi řekli to samé … takže jsem akorát ten den udělala klidový režim… jinak bez omezení… včera výšlap, wellness a sauna (raději jsem dala kratší intervaly) ![]()
Tak verim, ze pokud to tam má byt, tak to tam bude ![]()
A pri IVF by slo neco na pojistovnu s darcem? Ono teda i 6000 za jedno IUI je ranec. Navic platit to za kazdy pokus, to je hardcore