IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
249
25.10.24 09:11

Dekuju. Holky vy co tu jste a byly jste nekolikrat na IuI nebo měření? Chodily jste vzdy stejny den cyklu? Meli jste folikuly vzdy stejne velke? (Minule 12 DC 25 a 18 - iui o dva dny pozdeji, ted jdu opet na kontrolu 12 DC)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
25.10.24 10:15

@Zeynet snazite se uz 7 let? To uz je dlouha doba 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
25.10.24 10:18

@Hvezdicka727 ja nejak moc nezkoumala.. byla jsem pokazde jiny DC a pokazde jina velikost.. poprve jsem mela folikuk 15mm, to mi prislo dost brzo ale rekli mi druhy den pichnout ovi a dalsi den IUI - ani nekontrolovali zda dorostl.
A druhe uz nevim kolik DC jsem sla a mel 19mm, to bylo akorat a IUI za dva dny - dr rovnou i zkontrolovala ze akorat musel zrovna prasknout kolem IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.10.24 16:46

Ano ale já už dvě děti mám ale dva císaře pak jeden samovolný potrat a pak už to nešlo no tak jsme šli na IUI dnes je to 8 den po inekci ovitrelle a 7 den po zákroku IUI tak uvidíme no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
25.10.24 21:39
@Šála1 píše: Více

Ono se prý po takovém zákroku měla dát pauza inseminace 3 měsíce a IVF 6měsíců. Přirozeně není problém ale🤔
No každopádně jsem z toho taková že nevím. Nějaké testy pozitivní, nějaké negativní asi jsou chybný. Každopádně jsem to stále nedostala ale nemyslím si že by se to povedlo, spíš mám zpoždění a ty testy stoji za 💩 😂 Taky jsem registrovaná v Gennetu na Letné, u koho jsi? A jaky tam máš z toho pocit? Také bych to chtěla mít za sebou. Teď tomu dávám poslední pokus a pak vlítneme na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
25.10.24 21:45
@Zeynet píše: Více

Ahoj, 5 dní po IUI máš v těle ještě ovitrelle, vydrží v těle 12dní. Určitě netestuj takhle brzo. Začni 13-14 den po inseminaci. Věkem to určitě není, to buď v klidu. :wink: Ber vitamíny hlavně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.10.24 07:32

Dnes 9 dnů po ovitrelle a 8 dnů po IUI to už počkám jestli přijdou MS. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
26.10.24 13:16

Holky, tak dnes ultrazvuk… zítra večer píchám Ovitrelle a v úterý jdeme na první IUI!
Už teď jsem natěšená! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
27.10.24 22:42

@Dee55 jo ahaaa, to je docela dlouhá pauza 😳 Tyjo, no pokud si to do teď nedostala, tak nechceš si skočit na krev? ❤️ Držím palce ať je to na dobré cestě!!! ❤️ 🍀
Jsem u paní Dvořáčkové, u koho jsi ty? Hele kamarádka je v Apolinari a když to porovnám Gennetem, tak mi to tu přijde mnohem lepší než tam, všechny testy mi udělali hned, kamarádka šla až po roce na genetiku, co ji několikrát nevyšlo IVF..
A sama od sebe chceš na IVF kdyby to nevyšlo a nebo Ti to už doporučili sami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.24 07:05

Ahoj holky, mely jste prosim s letrozolem nebo jinymi hormony stejny průběh PMS? Pokazde me hrozne boli prsa a ted pri stimulaci letrozolem a naslednem iui bolest zadna… Dekuji!

• Citovat
  • Upravit
124
28.10.24 16:14
@Anonymní píše: Více

Ahoj, od té doby co beru letrozol nebo dracenax tak mám PSM, prsa, záda, nevolnosti a bolestivá menstruace. Nikdy před to tak neměla. Je to těma hormonama. Občas je to jiné ale většinou je to fakt jízda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.10.24 16:34

@Lenka123981 ahojda, tak jak se daří doufám, že je vše v pořádku a pořád 3v1 :andel: mne čeká ultrazvuk příští týden a měla bych být 6+4, tak jsem zvědavá a doufám, ze vše taky bude v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
28.10.24 16:36

Děvčata, jak to mate s ovulaci u IUI?
Zítra na ni v půl 1 jdu, ale cítím, že folikul praská už teď… když jdete na inseminaci mate těsně po nebo před prasknutim?

Četla jsem, ze schopnosti oplodnění je vajíčko 12-24 hod. po… tak se bojím, ze to vlastně zmeškám a ta abstinence a vlastně tím cely cyklus i pokus na IUI přijde vniveč :nevim: 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.24 17:05

@Dee55 tak ja opet reaguji jinak, no v tomto pripade bohudík… mela jsem letrozol prvni cyklus, tak uvidime.. diky za reakci😊 a drzim pesti

• Citovat
  • Upravit
124
28.10.24 17:16
@Šála1 píše: Více

To víš že dostala. 🙄 Já jsem u Rožničkové. Tak určitě ty soukromé jsou lepší v tom, že se ti věnují více ale taky to tolik stojí. Má to své pro a proti. Kdyby bylo po mém tak bych tam nešla. Neumím popsat jestli z toho mám strach nebo jestli mi tahle metoda nesedí. Sami jsme si s přítelem řekli, že toto bude poslední pokus. Já už dál takhle nemůžu, ty hormony mě drtěj, nejsem to prostě já. Tak uvidíme jak všechno dopadne. Já už mám v gennetu všechny testy za sebou takže jen si sjednat schůzku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí