Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím jsem 5.den po prvním IUI
Reakce jsou docela vnímavé křeče do břicha bolest vaječníků ale proč jsem píšu je jiný důvod nevydržela jsem a testovala jsem a ta čárka vůbec není duch ale je dost viditelná což je asi po pátém dnů blbost nevím no den před iui mi píchli ovitrelle 250ug
Myslíte že to může dělat ten pozitivní test ta injekce? Na IUI jsme šli stoho důvodu že sme se snažily 6 let doma a nešlo to přítel má spermie v pořádku a já jsem také v pořádku akorát prej to může být tím že už mi bude příští rok 30 že ty vajíčka které se máji odplodňovat už není jako u 20 leté holky takhle mi to bylo řečeno budu každopádně ráda za každou odpověď děkuji ![]()
Zdravím jsem 5.den po prvním IUI
Reakce jsou docela vnímavé křeče do břicha bolest vaječníků ale proč jsem píšu je jiný důvod nevydržela jsem a testovala jsem a ta čárka vůbec není duch ale je dost viditelná což je asi po pátém dnů blbost nevím no den před iui mi píchli ovitrelle 250ug
Myslíte že to může dělat ten pozitivní test ta injekce? Na IUI jsme šli stoho důvodu že sme se snažily 6 let doma a nešlo to přítel má spermie v pořádku a já jsem také v pořádku akorát prej to může být tím že už mi bude příští rok 30 že ty vajíčka které se máji odplodňovat už není jako u 20 leté holky takhle mi to bylo řečeno budu každopádně ráda za každou odpověď děkuji ![]()
@Zeynet určitě ano … je blbost aby jste 5 den byla těhotná… ovitrel je v těle až 10 dni.. ale přeju vám ať to vyjde nám vyšla také první ![]()
Ahoj, doktorka mi po IUI rekla, ze ovitrelle muze byt na TT videt klidne az 10 dni po pichnuti, tak at setrim testy
a nervy (haha). Nicmene si myslim, ze i kdyby doslo k oplodneni, tak 5 dni je moc brzo na priznaky i na testovani.
@Zeynet máš úplně slabyho ducha ze kterého teď ještě nemůžeš nic vyčíst. Já mívala ovitrell i 12 dní na testech.. Udělej si test až za týden, a nebo dělej denně a můžeš vidět jak vyprchává injekce a případně se dělá čárka z těhotenství.
Dobře děkuji za odpověď jen nechápu když jsem tam byla v sobotu kdy mám teda dělat ten test děkuji za odpověď ![]()
Dobře
![]()
A ještě mě zajímá taková věc když jde žena na IUI tak jak se bude počítat těhotenství? To mě docela zajímá vím že mám zvláštnější otázky
Ale třeba už jste zkušenější no ![]()
Uplne stejne jako normalni tehu
1 den menstruace zacina 1 tyden
jen ultrazvuk je pak na terminy vzdycky presnejsi
Jo aha tak tojo děkuji moc jsem úplně hotová nervózní to čekání 7 let ještě čekat jestli to vyjde ![]()
To chapu. Ja jsem uz taky. Zaroven jsem chtela aby mne dnes objednali driv na 10DC uz. A zase nic nechaji to az na 12 kdy jsem minule mela folikul uz 25…