Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hvezdicka727 nebylo nic vidět, jen zvýšena sliznice, ale to muze být i tím, ze muže dorazit MS, odebrali mi krev a během dneska by mě snad měli kontaktovat zda to vyšlo 🙏🏻 🍀
@Mojzi ahoooj, mooc dekuju ❤️
Jinak já si u IUI nikdy nemerila bazalku a testovala vždycky radši ten den kdy jsem měla ale musela jsem se hodně držet 😃
@Wawulka 29.den jsem, ale tím, ze jsme dneska šli řešit IVF, tak jsem měla cely víkend divny pocit v břiše, takže jsem radši dneska testovala než půjdeme na nějaký injekce nebo tak.. Ale radši mě doktorka poslala hned na krev, tak uvidím dneska a nebo zítra jak to vyšlo 🙏🏻 🍀
@Wawulka Tak bohužel to nevyšlo a čeká mě teda IVF.. Nejspíše falešný test.. Naštěstí jsem s tím nějak trochu počítala, tak mě to tolik nesrazilo.. Tak teď jen cekat na MS a jde se do dalšího boje 🙏🏻 🍀
Ahoj holky, jdu si pro radu. Mam cely zivot cyklus pravidelny, 28 dni, nikdy o den vic ani min. Dneska jsem DC 30, MS nikde, ale na testu bilo. Muze utrogestan narusit delku cyklu? Prestaly byste ho brat? On uz mi dochazi, mam posledni tri, v pronatalu mi rekli brat dokud neprijde MS a nebo po 14 dnech udelat test a brat dal pokud je TT pozitivni, takze bych si musela volat o recept. Ale podle TT se nic nekona 🤷.
@Mojzi ten utrogestan ti ms oddaluje. Dokud ho budeš brát tak nepřijde. Mě vždycky řekli ať ho beru cca 12 dní pak udělat test, pokud bude pozitivní tak brát dál pokud bude negativní tak vysadit. Nechápu že ti tohle neřekli.. ![]()
@Lenka123981 píše: Více
Diky, tak to bude ono. A za jak dlouho po vysazeni dorazi? To mi narusilo plany 🤦
@Mojzi noo mě tenkrát dorazila až po 5 dnech po vysazení.. 🙄
@Lenka123981 píše: Více
Diky za info, to me teda vubec netesi. Zeptam se na to doktorky jak pujdu ja dalsi IUI, 12 dni by se mi libilo vic. Takhle se mi pravdepodobne posune prosincova ovulace na svatky 🤦
@Mojzi treba uz nebude potreba a vyjde ti ta z ted
ja to mela tak ze po 14 dnech test pokud byl negativni, vysadit. Ms dorazila do 3 dnu. Jen ted se mi louda folikul 🤦🏼♀️
@Lenka123981 ahojda, tak u dr dopadlo vše dobře posle ultrazvuku jsem 7 tyden a termín porodu mam 1.cervence uz můžu na dalsi kontrolu ke svému gynekologovi 🙏🏻 🙏🏻 a to jdu 2.12. Jo a je tam jedno
![]()