IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
13.11.24 13:37
@Hvezdicka727 píše: Více

Děkuji..Tak jeden pokus málo, říkají, že to chce aspoň 3 pokusy. Já také otěhotněla před dvouma rokama normálně a pak jsem potratila a od té doby se to jen komplikuje. Naposled jsem otěhotněla v červnu a bylo to mimoděložní. Já mám ovulaci jak hodinky naštěstí vždy 12dc. IVF planuji na lede, už jsme tam zaregistrovaný a máme všechny testy hotové aby jsme pak nemuseli čekat 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
13.11.24 13:56

@Dee55 no ja vim ale byli jen 3 pipety darce tak mam uz jen dve. Proto uz jen jeden pokus IUi. Ivf mi mame schválené uz driv, jen nsme chteli to zkusit, kdyby se stesti podarilo. Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
14.11.24 10:48

Ahoj holky, procitala jsem si konverzaci a gratuluju vsem, co se to povedlo :)
@Lenka123981 Leni, a tobe k dvojcatkum dvojnasobne, nakonec to vyslo, krasny :srdce:

Ja jsem mela jit na tu hysteroskopii a taky HyFoSy a vsechno dopadlo dobre. Nakonec jsem mela celkovou anestezii.
Doktor mi rikal, ze za 3 tydny budou vysledky z tkane, ale pruchodnost je v poradku a pokud nechci cekat, tak klidne muzeme zkusit dalsi IUI nez dojdou vysledky. Nemate s tim nekdo zkusenosti? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
14.11.24 13:09

S cim konkretne? Odebirali tkáň na Nk bunky? Tam ja mela vysledky za 14 dni ale odebirali to ne pod narkozou. Z hysteroskopie mne rekli hned co tam bylo ci nebylo :) resila se u mne přepážka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
14.11.24 14:27

@Hvezdicka727 Cauky! Ano, na Nk bunky budu mit vysledky za 3 tydny.
Spis jsem se chtela zeptat na to, jestli nekdo hned po HSK sel na IUI nebo nejak cekal.
Doktor mi rekl, ze v mezidobi, nez budou vysledky, tak muzeme zkusit inseminaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
14.11.24 22:49

Mne rikala doktorka ze se cekat nemusi pokud se na nic neprijde nebo nic nedela. Mne ale odstranili přepážku protoze by mohla vadit na konci tehotenstvi k otočení ditete takze jsem musela 3 cykly cekat :) tudiz si myslim ze to zkusit muzete … no bunky jsou hodne o te imunite.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
14.11.24 22:55

@lapaletka kolikrat jsem cetla pribeh, ze byla zenska na pruchodnosti vejcovodu, tim se to prostouchlo, a dalsi cyklus otehotnela, tak treba na tom neco bude! :-) vyzkousejte :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.11.24 09:19
@Hvezdicka727 píše: Více

Jo takhle. Tak to zase chápu. Tak držím palečky ať se ti to co nejdřív povede :srdce: Budou Vánoce a to se dějí zázraky. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
17.11.24 15:37

@Dee55 Jee dekuju no nam vsem :srdce: budou. U nas jde asi spise o to jak ty dárcovské se muzou uchytit ci ne. Ale ja uz jsem se smirila s IVF nekdy po novem roce, takze uvidime. Zkusime ted v cyklu ktery bude teprve jeste naposled inseminaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
18.11.24 12:00

@Hvezdicka727 A kdy mate termin IUI? My to nakonec tento mesic taky zkusime, vychazelo by to nejak konec listopadu/zacatek prosince.

@kopre_tina535 Prave jsem cetla taky nejake podobne pribehy, tak uvidime:) A jak jste na tom ted vy? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
18.11.24 12:09

@lapaletka :) zatim ne :) menstruace by mela prijit do konce tydne tak pak to vychazi dost podobne :) nebo spis pocitam pokud bude uz dobry okolo 4.12 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
18.11.24 12:33

@lapaletka my ted zkusime snazit se listopad-prosinec po domacku, a v prosinci si dame nejakou schuzku v CAR a rada bych v lednu zkusila IVF :nevim: mozna nejdriv v nativu, s co nejmene hormonama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.24 18:01

Ahoj, jdu k vám nově 😊
Je tu někdo kdo čeká teď na //? Jsem dnes 11.den od IUI 😊

• Citovat
  • Upravit
47
20.11.24 07:00
@Anonymní píše: Více

Ahoj, jsem tu také nová. Dnes mám 7 den po prvním IUI. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.24 08:40

@Bibi44
Ju super, tak je tu někdo kdo čeká se mnou 😊 kolikátý je to tvůj pokus a jak se cítíš? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex