Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hvezdicka727 píše: Více
Děkuji..Tak jeden pokus málo, říkají, že to chce aspoň 3 pokusy. Já také otěhotněla před dvouma rokama normálně a pak jsem potratila a od té doby se to jen komplikuje. Naposled jsem otěhotněla v červnu a bylo to mimoděložní. Já mám ovulaci jak hodinky naštěstí vždy 12dc. IVF planuji na lede, už jsme tam zaregistrovaný a máme všechny testy hotové aby jsme pak nemuseli čekat 3 měsíce.
@Dee55 no ja vim ale byli jen 3 pipety darce tak mam uz jen dve. Proto uz jen jeden pokus IUi. Ivf mi mame schválené uz driv, jen nsme chteli to zkusit, kdyby se stesti podarilo. Dekuji ![]()
Ahoj holky, procitala jsem si konverzaci a gratuluju vsem, co se to povedlo ![]()
@Lenka123981 Leni, a tobe k dvojcatkum dvojnasobne, nakonec to vyslo, krasny ![]()
Ja jsem mela jit na tu hysteroskopii a taky HyFoSy a vsechno dopadlo dobre. Nakonec jsem mela celkovou anestezii.
Doktor mi rikal, ze za 3 tydny budou vysledky z tkane, ale pruchodnost je v poradku a pokud nechci cekat, tak klidne muzeme zkusit dalsi IUI nez dojdou vysledky. Nemate s tim nekdo zkusenosti? ![]()
S cim konkretne? Odebirali tkáň na Nk bunky? Tam ja mela vysledky za 14 dni ale odebirali to ne pod narkozou. Z hysteroskopie mne rekli hned co tam bylo ci nebylo
resila se u mne přepážka…
@Hvezdicka727 Cauky! Ano, na Nk bunky budu mit vysledky za 3 tydny.
Spis jsem se chtela zeptat na to, jestli nekdo hned po HSK sel na IUI nebo nejak cekal.
Doktor mi rekl, ze v mezidobi, nez budou vysledky, tak muzeme zkusit inseminaci.
Mne rikala doktorka ze se cekat nemusi pokud se na nic neprijde nebo nic nedela. Mne ale odstranili přepážku protoze by mohla vadit na konci tehotenstvi k otočení ditete takze jsem musela 3 cykly cekat
tudiz si myslim ze to zkusit muzete … no bunky jsou hodne o te imunite.. ![]()
@lapaletka kolikrat jsem cetla pribeh, ze byla zenska na pruchodnosti vejcovodu, tim se to prostouchlo, a dalsi cyklus otehotnela, tak treba na tom neco bude!
vyzkousejte ![]()
@Hvezdicka727 píše: Více
Jo takhle. Tak to zase chápu. Tak držím palečky ať se ti to co nejdřív povede
Budou Vánoce a to se dějí zázraky. ![]()
@Dee55 Jee dekuju no nam vsem
budou. U nas jde asi spise o to jak ty dárcovské se muzou uchytit ci ne. Ale ja uz jsem se smirila s IVF nekdy po novem roce, takze uvidime. Zkusime ted v cyklu ktery bude teprve jeste naposled inseminaci.
@Hvezdicka727 A kdy mate termin IUI? My to nakonec tento mesic taky zkusime, vychazelo by to nejak konec listopadu/zacatek prosince.
@kopre_tina535 Prave jsem cetla taky nejake podobne pribehy, tak uvidime:) A jak jste na tom ted vy?
![]()
@lapaletka
zatim ne
menstruace by mela prijit do konce tydne tak pak to vychazi dost podobne
nebo spis pocitam pokud bude uz dobry okolo 4.12 ![]()
@lapaletka my ted zkusime snazit se listopad-prosinec po domacku, a v prosinci si dame nejakou schuzku v CAR a rada bych v lednu zkusila IVF
mozna nejdriv v nativu, s co nejmene hormonama
Ahoj, jdu k vám nově 😊
Je tu někdo kdo čeká teď na //? Jsem dnes 11.den od IUI 😊
@Anonymní píše: Více
Ahoj, jsem tu také nová. Dnes mám 7 den po prvním IUI. ![]()
@Bibi44
Ju super, tak je tu někdo kdo čeká se mnou 😊 kolikátý je to tvůj pokus a jak se cítíš? ![]()