Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka123981 ďakujem,to teda nebude moj prípad mne vcera 11dni po ovitrelle uz nic a dneska sa mi tam javí neco málo ale musim fakt nakláňat pri okne tak snad sa objaví aom 10dni po iui, mame za sebou mimodeložní kedy som prisla o pravy vajcovod na sál ma brali na poslednu chvilu myslela sem ze to je moj konec potom tri mesiace pauza hned sa zas zadarilo ale nakonec biochemko inak sme v poriadku, manžel spermio ukázkove a co viem tak pri iui vybrali 77milionu spermií tak dufam ze sa zadarilo
@Síma7777 ještě se může objevit 😊 testovat se má až 14 dní po IUI takže myslím že to je taková hranice co se ještě může ukázat 🍀 🙏 držím palce.
@Lenka123981 ahojda, tak jak se vám daří? Me se pomalu blíží další kontrola, tak už zase začínám být v nejistotě 🫣 🫣
tak jestli v tom nejsem sama
![]()
@Buchtaa2 ahojky, a kdy máš kontrolu? Kolik budeš tt?
Hele u mě je to tak střídavě. Jsem 14 dní po poslední kontrole a zbývá dalších 14 do kontroly takže jsem strašně už ve stresu a bojím se co nás tam čeká. Je to prostě strašně dlouhý, měsíc bez kontroly.
Nic mi není, nic mě netrápí, únava je lepší, hlad mám pořád stejný 😁 v podstatě někdy úplně zapomenu že jsem těhotná 🤦♀️ 🙄 dnes jsem přesně 10+0tt.
Snad bude vše v pořádku, nic jinyho si nepřeji 🍀
Jak se cítíš ty?
@Lenka123981 u mě se nic také nezměnilo unavenější si přijdu snad i víc, hlad mam pořád taky je mi pak teda i dost těžko takže mam lízátka co mi dost pomáhají jsem 9+2 a kontrolu nam 2.12.kde kdyz bude vše v pořádku což doufám, tak dostanu průkazku no je to dlouhý a nekonečný ![]()
@Lenka123981 tak dneska 11dpo a neco sa mi tam zdá bože to sú také nervy toto ![]()
@Síma7777 Joo, na tom posledním něco málo vidím 🍀 držím palce 😁
Ahoj, tak já jsem taky nevydržela čekat. Už jenom z důvodu, že bych ráda věděla..kdy bude ovitrell pryč. Dnes jsem 11 den od ovitrellu a 10 den po IUI. Každopádně je to pro mě vše poprvé. Na testu mám ducha, dobře rozeznatelného očima. Ale zatím si myslím, že by to mohl být ještě Ovitrell, takže počkám ještě alespoň 4 dny na další test a uvidíme. 🤗
Každopádně cítím přes den menší menstruační bolesti a sem tam píchnutí hlavně na levém vaječníku. Ale zatím nic jiného. ![]()
Příspěvek upraven 22.11.24 v 18:18
@Bibi44 ja myslim ze 11 den jsem uz ani ovitrelle nemela
drzim palce holky… @lapaletka jak jsi na tom? Ja jdu na UZ pristi patek 10DC
@Hvezdicka727 píše: Více
I to je možné, ale nechci si dělat moc velké naděje. U každého se drží jinou dobu. ![]()
@Lenka123981 dneska znova test a príde mi rovnaký jak vcera mozno aj slabší
ale zas teplota mi isla este viac hore tak vysoko som nikdy nemala ale bojim sa ze do pondelka uz sa tam tie dve ciarky neukážu
U mě místo // menstruace
v pondělí objednávám druhý pokus, achjo 😞
Tak snad to vyjde alespoň ostatním 😊 🍀
@Anonymní píše: Více
To je mi líto, ale nevěš hlavu, a těš se na další pokus. ![]()
Já jsem to nevydržela a zkusila test dříve, zajímalo mě i to jak dlouho se drží ovitrell u mě. 11 den od injekce jsem měla ještě jasně viditelného ducha, dnes jsem 13 den a duch tam ještě je. Ale je o dost menší. A hůře viditelný, tak teď už by měl být pryč. Další zkusím až ve středu..to bude 15 dní. Dávám tomu ještě naději, tak uvidíme.
![]()
@Bibi44 tak ve středu držím všechny palce co mám a dej vědět 😊 🍀
Já budu zítra volat do CAR a objednávat druhý pokus a snad bude úspěšnější 😊
Všichni tu píšou jak je ovitrele v těle dlouho, já si zkoušela test 4 den po IUI a po ovitrele na testu ani náznak…a nevím zda to je dobře nebo ne.😀