IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
321
27.11.24 15:59

@Bibi44 A kolikaty den jsi? Dokud neprijde MS, tak neni nikdy nic ztraceno :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
27.11.24 16:39

Joo a jeste holky, doktorka mi napsala Estrofem. Nemely jste nektera?
Uplne bych na to zapomnela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
27.11.24 16:58
@lapaletka píše: Více

Náročné to určitě je :)
Jinak já jsem teď čerstvě po úspěšném IUI ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
27.11.24 16:59
@Buchtaa2 píše: Více

Po IUI jsem brala Duphastone, teď po potvrzené pozitivite z krve jsem Utrogestan dostala 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
27.11.24 17:04

@Buchtaa2 ahoj, ja beru utrogestan rano a vecer do 14. dne po IUI. Respektive zavadim.

A vsem s novymi pokusy hodne stesti ☘️

• Citovat
  • Upravit
Mojzi
27.11.24 17:12

A vsem vydarenym pokusum gratuluji 🙂 ♥️

• Citovat
  • Upravit
170
27.11.24 17:14

@Mojzi ja ho začala brat po iui 3×1 denně a kdyz jsem byla na ultrazvuku kde mi dr potvrdil 7 tyden, tak beru 3×2 denně az do 31.12. Nic mi teda po nich neni, ale jsem dost unavena a taky jsem četla, ze to je jedna z nežádoucích účinků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
27.11.24 17:26

A měla jsi nějaké problémy, ze ti ho nasadil? Nebo jen preventivně?
Já se těším, až ho příští týden doberu a doufám, ze už další nedostanu…
Já zavádím a je to pro mě takové nekomfortní… obzvláště co se tyče intimit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
27.11.24 17:30

@Wawulka ja jsem před 9 lety samovolně potratila, pak se nám podařilo hned znovu a taky jsem jsem ho brala, ale řekla bych, že jen chvíli a určitě ne takhle dlouho. Me to takhle naordinoval dr z centra co jsme byli na iui a ted v pondělí jdu konečně ke svému kde se ho na to právě chci zeptat jestli stále musim. Ja totiž ze začátku normálně polykala, protoze me neřekl, ze bych mela zavádět a vim, ze tenkrát jsem taky zapíjela a ted najednou, ze mam zavádět, ale je mi to dost nepříjemný musim říct a kor když chodím ještě do prace, takže to střídám rrano a odpoledne zapíjím a večer zavadím, protoze dva je uz opravdu znát. Tak doufám, ze v pondělí bude vše ok a treba ho uz brat nebudu muset 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
27.11.24 17:39

A nepocitujes na sobě vedlejší účinky? Při tom zavádění jsou pry v porovnání s perorálním podáním úplně minimální…
Jinak chápu, ze to ti lékaři napíšou pro jistotu… ale nepříjemný to je, to mas pravdu… a to já oproti tobě dávám jen 1-0-1 … ale narovinu… sex je pro mne teď tabu :roll: proste to odchází pořád :roll: :lol:
Dej pak vědět, jak jsi dopadla… snad se ho obě brzy zbavíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
27.11.24 17:41

@Wawulka jediný co mi přijde, že jsem unavena dost, ale to může být i tehu.. nám to třeba ted jako i zakázal. Musim se na vše v pondělí zeptat ten můj dr je dost normální, tohle bylo trochu náročné v sanusu s panem dr byl dost takový jiný moc mi nesedl zlý nebyl, ale divny jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
27.11.24 17:48

Tak se ho aspoň už zbavíš, když byl divný ;) :lol:
A únava muže být i jen z tehotenstvi nu… hlavně pokud se ti nemotá hlava a nemáš zažívací potíže… to jsem četla, ze bývá z Utrogestanu dost často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
27.11.24 17:51

Jj, to zavadeni je opruz, ale i v pribalovem letaku se pise, ze ustni podani zpusobuje unavu a nevolnost bohuzel 🤬 ale jedna snazilka tu nekde asi o 20 stran dopredu psala, ze bere ustne a nic ji neni, tak zalezi asi 😁

• Citovat
  • Upravit
Mojzi
27.11.24 17:55

A jeste teda muj pribalovy letak uz letel do kose, ale myslim ze se tam primo pise ze pri podavani v tehotenstvi se ma zavadet. Ale nechci kecat, pamatuju si to tak matne 😁

• Citovat
  • Upravit
170
27.11.24 17:57

@Mojzi to jsem možná byla ja 😁 😁, ale až na tu únavu která může být i z tehu mi naštěstí nic prášky nedělají 🙏🏻 každopádně budu ráda když se jich zbavím co vám budu povídat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí