Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bibi44 aha, tak pokud nejde ani vyfotit tak bych tomu moc nedávala. Navíc 14 dní po IUI. To už jsem měla hezkou čárku 🤷🏻♀️
@Lenka123981 píše: Více
Já už tomu taky nedávám moc šanci, ale cykly mám nepravidelné, každý měsíc jinak. Tak budu muset čekat, kdy dojde
. Ale děkuju za názor 😊
@Bibi44 píše: Více
Zkus si zajít na krev, to bude nejspolehlivější. Každopádně držím palečky ať to dopadne dobře ![]()
@nikys7 píše: Více
Ještě počkám tak týden a pak uvidíme. Děkuju, momentálně bych byla ráda i za MS, jen vědět na čem jsem 🫣
@Bibi44 píše: Více
Taky si spis myslím, ze 14D už by něco bylo vidět… a 16D by to měla být už poradna čára ![]()
A když mas nepravidelné cykly, možná by to bylo na nasazení progesteronu… po jeho dobraní ti menstruace přijde za 3 dny…
A divím se, ze ti ho nedali po IUI…
@Wawulka píše: Více
Tohle bylo hlavně moje první IUI, takže nevím, zkusím si o tom popovídat s doktorem, co na to řekne.
děkuji za názor 😊
@Bibi44 ja prave ty mamatesty, a delaji mi ty duchy - proto je neberu vazne dokud nesili 😅 nekdy koupim Maxe - ale ty mama mi vyhovuji tim ze jdou koupit na Alze a dovezou je za par hodin 😄
Ahoj holky, jdu si za vama trochu posmutnit.
Byla jsem dneska na druhe inseminaci, beru estrofem na sliznici (ktera se zlepsila), ale vysledek spg byl nejhorsi za celou dobu. Je mi z toho smutno.. A dali mi zase progesteron, ale silnejsi tentorat 300mg, predtim jsem mela 200mg.
Jo a jeste me to i trochu bolelo, nevim, co ta doktorka delala ![]()
@lapaletka
ver na vanocni zazraky, to nevadi ze byl spi horsi
udelali to tak to bude v poradku, kdyby byl jo spatny, tak to nedelaji.. Ja se zase nervuju zda mne neprasknu folikuly driv nez pichnu ovitrelle a na iui jdu v nedeli
mam 23 a 19mm.. to se mi stalo minule a i driv, rikala ze priste mam prijit 8DC
@Hvezdicka727 A Ovitrelle pichas dnes/zitra rano? To pak je tech 36h do ovulace, ne? Tak to byl melo vyjit hezky)
Jeste si rikam, zda nebyla chyba v tom, ze pritel sel v 9 rano a ja az na pul 3. Sestricky se tomu pry hodne divily, ze to doktorka takhle dovolila.
Tak kdovi
![]()
@Bibi44 ja teda nikdy pozitivni test nemela, ale ve spouste diskuzich holky psaly, ze mely pozitivni test snad az 18.-19. den.
Ja bych si zasla na krev, nedali ti tuhle moznost? ![]()
@lapaletka Noo dneska vecer. To nevadi oni to sperma upravuji
mne ho rozmrazuji az potom co dojedu na kliniku, protoze mam darce
a tam cekam 3-4h
myslim ze to bude dobre.
Holky po iui by mel test 14 dni pozitivni. V normalnim tehu je to ruzne protoze ovulace a sex byva ruzne ![]()
@lapaletka píše: Více
Ale pozitivní, ale myslím si, že na slabého ducha už je to fakt pozdě. Nedali mi možnost jit na krev, ale pokud nedojde MS tak si zajdu k mé doktorce.
. Myslela jsem, že dneska už dojde, měla jsem křeče v podbříšku, ale nic zatím jen slabounké špinění a křeče už jsou fuč a i to špinění už přešlo. Možná si jen tělo zvyká na všechny ty dávky hormonů, tak potřebuje čas.
Příspěvek upraven 29.11.24 v 20:46
@lapaletka píše: Více
Nebuď smutná, i my měli horší spermiogram. Ale doktor říkal, že jestli se povést má, tak se to povede 😁 😊 🍀
@lapaletka v tom chyba určitě není ![]()
Manžel šel taky ráno před 9 a já šla na radu asi až někdy ve 14. hod. ![]()