IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
4.12.24 08:45

@Mojzi urcite :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
4.12.24 10:52
@Šáárinečka píše: Více

Ja ne, ani nevim, jak by se to melo delat, tem grafum vubec nerozumim :lol: A nemerila jsem teda nikdy, ale vim, ze hodne holek si to hlida :) tak treba ti nekdo jiny poradi :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
4.12.24 14:58

Holky děkuji za odpovědi :srdce:
A co cvičení? Po IUI? ;) od pondělí jsem nebyla a už jsem jak na trní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
4.12.24 18:29

@Šáárinečka na cviceni nechodim, ale mame doma rotoped a normalne jezdim, doktorka mi na zacatku rikala ze nemam nic omezovat 🤷

• Citovat
  • Upravit
321
4.12.24 20:35

@Šáárinečka Ja se taky nijak neomezuju. Nechodim na lekce, ale chodim behat. Rikam si, ze kdyby to slo ‚samo‘ tak taky nesedim doma a nic nedelam, protoze bych to az do MS stejne nevedela. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
4.12.24 20:43

@Mojzi @lapaletka kolikaty den po iui jste holky? ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
4.12.24 21:14

Ahoj ja jsem po IUI od nedele takze 3. Den i kdyz jsem nebyla dotazana 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
4.12.24 21:40

@Šáárinečka ja jsem dneska 14. den po a mela jsem //na testu ♥️ 17. jdu na ultrazvuk

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.24 21:45

@Hvezdicka727 já taky nebyla dotázána, ale přidám se 😊
Já jsem od pondělí po ✊ 🍀

• Citovat
  • Upravit
3109
4.12.24 21:52

@Hvezdicka727 holky to jsme stejně. Měly jste také injekci hcg? :think: Já měla v sobotu večer ☺️ @Mojzi to bylo první IUI? ☺️ odkdy mas pozitivní test?

Jinak obrovská gratulace :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
4.12.24 22:09

@Šáárinečka dekuju ☺️ nn, druhe, prvni nevyslo. Testovala jsem od 10 dne, protoze jsem to uz nemohla vydrzet 😁 mela jsem uz na testu uplne mini ducha, ale jeste to bylo takovy spekulativni, jestli to neni zbytek ovitrelle. No a carka potom pomalu silila ♥️

A holky vsem drzim palce ☘️ 🤞

• Citovat
  • Upravit
249
4.12.24 22:24

Ahoj ja mela :) v patek vecer :) a v nedeli kolem 11:30 IUi :) a je to me druhe, ale uz tolik nedoufam a mela jsem zase velke folikuly uz :) priste mam jit 8DC - ted jsem byla 10 v patek a to byly folikuly 29mm oznacena jako cysta a 23,19. Mame ho s darcem a je tam pry jeste mensi pravdepodobnost jak je ze zmrazeneho. Ale lékařka rikala ze by to zkusila trikrat vzhledem k tomu ze jsem predtim tehotnela dobre se spatnym spg partnera (dite nemam, 5× potrat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.12.24 09:51
@Šála1 píše: Více
Čauky, tak to je dobrá zpráva ❤️ Držím palečky ať si pod stromečkem rozbalíte ten nejhezčí dáreček❤️ 🍀

Takže se popřípadě ničeho nemusím bát? :wink:

S tou prací je to dost na prd. Na brigádu bych chtěla ale nevím jak to naplánovat. Bejvá mi dost špatně při ovulaci 🙄 Příští týden jedu na Letnou na pracovní úřad kde mi poskytnou nějaké informace o rekvalifikační kurzech. Nemám s tím zkušenosti tak uvidím co mi nabídnou. Chtěla bych vymyslet něco co bych mohla dělat i do budoucna mimo gastronomií. Já mám v tomhle všem pech prostě.😔
IUI nevyšlo ale s tím se počítalo. Doktor mě přemluvil ještě na poslední pokus, nedá mu to také spát proč to najednou nejde. Teď ob den chodím na měření a na krev. A stala se taková zvláštní věc. Mám od soboty pozitivní ovulační test. Ale podle krve to tak není. Tak je možné, že mi testy hazí pozitivní a díky tomu jsem píchala dřív ovitrelle než jsem měla. Tím pádem nebyli dozrálé vajíčka a nemohlo se to povést. Moje tělo jde proti jakým koliv pravidlům. Dnes jdu zase na měření v pondělí jsem měla 27folikul. Tak uvidím jak to dnes bude vypadat. Měla jsem na pravé straně jednu dominantní v pondělí měla 11mm a co mi doktor psal tak by měla denně vyrůst o 1-2mm a potřebujeme 18-20mm. Tentokrát jedeme bez jaké koliv stimulace, už mě to dost drtilo. Tak čekám na Vánoční zázrak.

Příspěvek upraven 05.12.24 v 10:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
5.12.24 10:15
@Šáárinečka píše: Více

Ja jsem 7 den po inseminaci a na krev jdu 13., je to moje 2 IUI a moc tomu sance nedavam. Ani na tu krev se mi moc nechce, radsi bych si doma udelala jen test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
5.12.24 10:30

@lapaletka proč tomu šance nedavas? 😒 měla si k tomu nějakou stimulaci? ☺️ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí