Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šáárinečka píše: Více
Ja ne, ani nevim, jak by se to melo delat, tem grafum vubec nerozumim
A nemerila jsem teda nikdy, ale vim, ze hodne holek si to hlida
tak treba ti nekdo jiny poradi
![]()
Holky děkuji za odpovědi ![]()
A co cvičení? Po IUI?
od pondělí jsem nebyla a už jsem jak na trní ![]()
@Šáárinečka na cviceni nechodim, ale mame doma rotoped a normalne jezdim, doktorka mi na zacatku rikala ze nemam nic omezovat 🤷
@Šáárinečka Ja se taky nijak neomezuju. Nechodim na lekce, ale chodim behat. Rikam si, ze kdyby to slo ‚samo‘ tak taky nesedim doma a nic nedelam, protoze bych to az do MS stejne nevedela. ![]()
Ahoj ja jsem po IUI od nedele takze 3. Den i kdyz jsem nebyla dotazana 😅
@Šáárinečka ja jsem dneska 14. den po a mela jsem //na testu ♥️ 17. jdu na ultrazvuk
@Hvezdicka727 já taky nebyla dotázána, ale přidám se 😊
Já jsem od pondělí po ✊ 🍀
@Hvezdicka727 holky to jsme stejně. Měly jste také injekci hcg?
Já měla v sobotu večer ☺️ @Mojzi to bylo první IUI? ☺️ odkdy mas pozitivní test?
Jinak obrovská gratulace
![]()
@Šáárinečka dekuju ☺️ nn, druhe, prvni nevyslo. Testovala jsem od 10 dne, protoze jsem to uz nemohla vydrzet 😁 mela jsem uz na testu uplne mini ducha, ale jeste to bylo takovy spekulativni, jestli to neni zbytek ovitrelle. No a carka potom pomalu silila ♥️
A holky vsem drzim palce ☘️ 🤞
Ahoj ja mela
v patek vecer
a v nedeli kolem 11:30 IUi
a je to me druhe, ale uz tolik nedoufam a mela jsem zase velke folikuly uz
priste mam jit 8DC - ted jsem byla 10 v patek a to byly folikuly 29mm oznacena jako cysta a 23,19. Mame ho s darcem a je tam pry jeste mensi pravdepodobnost jak je ze zmrazeneho. Ale lékařka rikala ze by to zkusila trikrat vzhledem k tomu ze jsem predtim tehotnela dobre se spatnym spg partnera (dite nemam, 5× potrat)
@Šála1 píše: VíceČauky, tak to je dobrá zpráva ❤️ Držím palečky ať si pod stromečkem rozbalíte ten nejhezčí dáreček❤️ 🍀
Takže se popřípadě ničeho nemusím bát? ![]()
S tou prací je to dost na prd. Na brigádu bych chtěla ale nevím jak to naplánovat. Bejvá mi dost špatně při ovulaci 🙄 Příští týden jedu na Letnou na pracovní úřad kde mi poskytnou nějaké informace o rekvalifikační kurzech. Nemám s tím zkušenosti tak uvidím co mi nabídnou. Chtěla bych vymyslet něco co bych mohla dělat i do budoucna mimo gastronomií. Já mám v tomhle všem pech prostě.😔
IUI nevyšlo ale s tím se počítalo. Doktor mě přemluvil ještě na poslední pokus, nedá mu to také spát proč to najednou nejde. Teď ob den chodím na měření a na krev. A stala se taková zvláštní věc. Mám od soboty pozitivní ovulační test. Ale podle krve to tak není. Tak je možné, že mi testy hazí pozitivní a díky tomu jsem píchala dřív ovitrelle než jsem měla. Tím pádem nebyli dozrálé vajíčka a nemohlo se to povést. Moje tělo jde proti jakým koliv pravidlům. Dnes jdu zase na měření v pondělí jsem měla 27folikul. Tak uvidím jak to dnes bude vypadat. Měla jsem na pravé straně jednu dominantní v pondělí měla 11mm a co mi doktor psal tak by měla denně vyrůst o 1-2mm a potřebujeme 18-20mm. Tentokrát jedeme bez jaké koliv stimulace, už mě to dost drtilo. Tak čekám na Vánoční zázrak.
Příspěvek upraven 05.12.24 v 10:33
@Šáárinečka píše: Více
Ja jsem 7 den po inseminaci a na krev jdu 13., je to moje 2 IUI a moc tomu sance nedavam. Ani na tu krev se mi moc nechce, radsi bych si doma udelala jen test.
@lapaletka proč tomu šance nedavas? 😒 měla si k tomu nějakou stimulaci? ☺️ ![]()