Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hvezdicka727 Tak tahle rada s dovolenou mi prijde uplne usmevna
A je mi 30, a tobe? A kde segra bydli? To je dobry, ze to teda ‚zkusili‘, mela stesti
.
A ano, mas pravdu, pokud to tam ma byt, tak treba i bez progesteronu.
@Mojzi ahaha, anooo, to jsem slysela taky, ze ockovani zpusobilo neplodnost. Tyhle poznamky uplne vypoustim, protoze kdybych se na to mela divat takhle, tak vlastne cokoliv, co jsem do sebe kdy dala mohlo neco zpusobit. To jsou takove teorie.. ![]()
@Hvezdicka727 tak to jsi dneska maximalne 9dpo ne?
to je jeste hoodne brzy, aspon ted vis ze ovitrelle uz tam neni, dve carky se jeste mohou objevit! ![]()
Ahoj holky,
zítra první IUI, včera dominantní folikul 15mm, všechno vypadá dobře, večer píchnutý Zivafert snažím se na to neupínat vím, že šance jsou malé, ale kdyby byly na Silvestra dvě čárky asi bych se zbláznila radostí všem držím palce
![]()
@katerina9615 ahoj, drzim palce☘️ i vsem ostatnim, doufam ze se tu ted zacne posilat sama fotka s // 😁 ☘️
Bojím se zklamání, ale to je asi normální a prostě se s tim člověk pak nějak smíří.. ![]()
@lapaletka mne je 29, 30 mi bude v srpnu… segra chtela dite ve 35 a ty je 30 letos, no je to sranda, kort ona je i ta co po 13 letech vysadila HA a hned.. ta dovolena je bizar ale asi neni jediny no… ja vlastne nerozumim proc se moc dava ten progesteron, mne ho davaji s tim ze jsem v minulosti mela potraty…
@kopretinko asi muze, ale kdo vi no, nechci si davat falešné nadeje.
@Kacka drzim palce
Kez by svet vsem nam ted nadělil ty dve carky @Mojzi 😅 bychom hezky ukoncili to IUi 2024 tema
U nás to je uplně první IUI po všech těch peripetiích… fakt by to byl velký zázrak… možná proto v to moc nevěřím
![]()
@Hvezdicka727 Asi mame stejny pocit, ale jak rikaly holky, jeste je docela brzy. A ty jsi jeste sla o den/dva pozdeji jako ja ne? Tak to je jeste cas, ale uuuuplne to chapu. Vzdycky si rikam, ze v pohode, ale ten pohled na ten test je docela masakralni, vid..
@katerina9615 a proc tomu davas male nadeje, pokud se muzu zeptat?
Na klnice, kde jsme byli předtím, tak nás od IUI dost zrazovali.. prostě jim šlo o peníze, přešli jsme na jinou kliniku a tam hned doktor řekl zkusíme to, nevím mám smíšené pocity i kvůli obecně známé nízké úspěšnosti.. prostě uvidíme ![]()
Asi je brzy holky máte pravdu.
@lapaletka Jojo tys byla patek a ja nedeli 😊 Jee no ja jako stejne vim ze pak do ultrazvuku po tolika ZT asi umru tak mozna lepsi kdyz se to dozvim pozdeji 😊 jestli teda to tam bude 😅 asi nam to dela uz i ta predchozi zkusenost…
Tak snad se holky brzy vsechny dočkáme 😊
@katerina9615 ja mam podobnou zkusenost, ale ne mezi klinikama, ale primo doktory. (ve stejnem Caru) Jeden doktor rekl, ze IUI max 1, ze to nema vlastne ani smysl a moje doktorka ta zase o ivf nerekla ani slovo. Asi to hodne zalezi.
Kazdopadne drzim palce ![]()
Já jsem dnes 7DPO, 8dni od IUI, tak se taky přidávám do čekání na // 🍀 ✊
Tak já jsem to taky testla a už vůbec tomu nerozumím včera skoro nic a dnes duch.
Dnes jsem 10 dni od obi. a 8 od IUI ![]()
Zelený test je včera…..