Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sarinecka ale to muze zacit sílit. Dulezite je, ze neni pryc podle mne. Koukni na Leni fotky
taky ji to slablo ale nezeslablo na nic…
@Šáárinečka ja si porad myslim ze 9. den je brzo, takze muze zacit silit v dalsich dnech ☘️
@Šáárinečka posílám fotku co jsem měla ja 9 den
ale zkus vyfotit oba zároveň
@Hvezdicka727 cauky, hezky den, tak ja oficialne nic. Delala jsem si test a je snehobily.
Beru to tak, ze to vlastne byl pokus navic v mezidobi, kdy jsem cekala na vysledky hsk, tak bych nemela byt ani smutna. A taky si rikam, ze se vyhnu blbym narazkam pres vanoce, kdy bych nepila
Snazim se na to divat z te lepsi stranky, i kdyz je to obcas tezke.
Tak drzim palce tobe, at to klapne tentokrat!
![]()
Příspěvek upraven 11.12.24 v 12:02
@Sarinecka Sari a kolikaty jsi den? Ja byt tebou, tak bych pockala aspon do toho 12DPO.
Ale chapu, ze to cekani je dlouhy!
Jak dlouho to uz resite?
@Buchtaa2 jaký to je test?
@Hvezdicka727 kdepak ty fotky najdu? ❤️ 🙏🏼 @lapaletka 9dpo ( teda po IUI) ovulace byla asi taky tak nějak…. IUI bylo po 36 h od injekce ☺️
My se snažíme od června ☺️
Jsou to nervy no 😂 to víš první IUI ![]()
Jinak holky posílám všechny ty testy… dnešní jsou poslední 2. Nad tím 2 jsou ze včera ![]()
@Šáárinečka ona @Hvezdicka727 asi myslí mě a moje testy 😁 tady je posílám. U tebe to ještě není úplně vypovídající, ten mamatest máš slabší dnes ale neznamená to že nezačne sílit, je fakt brzy.. Tohle jsou moje testy, čísla značí počet dní od IUI.
@lapaletka Jee to je mi lito,
a myslis ze se do patku uz nic nezmeni? Ja taky nejak uz moc neverim, zkousela jsem jeste ted test a byl snehobily.. jinak ja zase zvazuju zpatky rovnou ivf dystak, na Vanoce maji pry zavreno takze tam nas iui neceka
@Lenka123981 anoo dekuju
to jsem myslela taky mi prijde totiz ze ti to ten 10 den trosku zeslablo a pak sililo ![]()
@Hvezdicka727 Jj uz jsem si uplne jista, navecer zase Ms. Tohle je asi nejkratsi cyklus, jen 22dni, to vubec neznam 🙈
Tak zase po novem roku, no
![]()
@lapaletka tyjo ale to mi prijde zase dobry kdyz uz clovek vi ze to nevyjde a prijde to hned
hned se muze dystak za par dni, na dalsi pokus
ja jsem dneska 21 DC 😊
@Hvezdicka727 jj, to asi jo. Jen ta delka cyklu me docela prekvapila. Ale to je asi po tom progesteronu (kt neberu od soboty). Cetla jsem nekde, ze to zkracuje cykly.
Tak dej pak vedet, myslim na tebe 🤗 🙏