Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sarinecka tak uvidis, jeste je cas
@lapaletka, pomalu nas pokud zabaluji. Test dnes fakt rano taky uplne bily. K tomu IVF Noo ja furt zvazuju, rikam si ze mam casu vlastne dost, se rozhodnout zda to zkusit nebo nee
@Lenka123981 moc gratuluji hlavne at jsou zdravoucky. Kamaradka se bal porodu pred a dvojcata se narodily tyden po terminu, krasne holcicky. S temi hodnoty, to mela zase jina kamaradka a pak se to az ke konci tehu krasne srovnalo… kazdopadne drzim palce mne to prijde fajn, jak se snazime, letos vlastne uz 4. Vanoce od listopadu 21 tak by mne dvojcata prisly uplne skvely, ze to clovek ma rovnou dvakrat a nemusi tohle cele zazivat znova treba kdyz by chtel 2 deti jako ja
my jsme chtely 2-3 a myslim ze budem nejstastnejsi za 1 jen si to uzivej 😊
Tak ja jsem dnes treti den po KET🙏🏻
Pri ET mi na sale zjistili polyp, tak me poslali domu.. musela jsem na hysteroskopii a ted jsme se konecne nekam pohnuli. Ale jako na potvoru hned druhy den po KET teplota a hrozny kasel.. takze uspech uplne nepredpokladam. Je to teda na posr*ní, nebyla jsem nemocná dva roky a teď když se to hodí úplně nejméně tak bum :/
Ahoj holky, tak se přidávám do diskuze
Všechno bylo hrozně rychlý a teď jen čekám na výsledek svého prvního IUI, které bylo 3.12. (1.12. Ovitrelle). Vlastně jsem šla na druhou konzultaci do CAR na UTZ vaječníků s vědomím, že to bude na dlouho, protože mám PCOS. No překvapivě tam byl dominantní folikul a šup za pár dní na IUI
Manžel trochu horší morfologie, ale dohání to počtem
No a teď jsem 11. den po Ovitrelle, 9. den po IUI a už mi hrabe. Mám pocit že mi hoří prsa a že chci někoho zabít, jsem hroznej nervák
Každopádně Ovitrelle nebyla na testu už včera a předevčírem a dneska toto. Tak pročítám Vaše příběhy a doufám ![]()
@Iustitia omnibus ahojda, je tam přeju až kazdy den je silnější ![]()
@Buchtaa2 Děkuji. Taky všem kdo čekají přeji pozitivní zprávy pod stromeček
Spíš si říkám, že by to bylo až moc velký štěstí, snažím se na to neupinat, ale známe to - úplně to nejde se od toho odprosit ![]()
@Iustitia omnibus přesně vím o čem mluvíš, mela jsem to samé a pak jsem ani nemohla uvěřit. Doktor mi sám říkal, že je slabá šance 8% a ještě kor první pokus. Člověk když k tomu přistupuje, tak jak to je prijde mi to na psychiku lepší a pak je i šťastnější, že to vyšlo.
@Buchtaa2 Tak to bylo veliký štěstí, to moc přeji
Tak uvidíme třeba se trocha štěstí vylije i na mě ![]()
@bambula89 ahoj, diky ♥️ u nas byl problem jen spermio, ja jsem zdrava. A povedlo se bez stimulace 🙂
@Iustitia omnibus ahoj, držím palečky ✊ 🍀
Já jsem dnes 10.den od IUI a 9DPO a na testu taky slabý duch 😊
Ovitrele to není, byl pryč už 5den, tak snad zítra bude silnější 😊
@Mišulka22 Tak to si můžeme držet palce
takže to jsi byla na IUI asi jen o den dříve? 2.12.? Tak snad!! Já se teda od včera cítím divneji a divneji
snad si to jen nevsugerovavam ![]()
@Iustitia omnibus ano, držíme si palce společně 😊 🍀 jojo byla jsem 2.12.na 2.pokus…rikala jsem si, že mi dvojky musí přinést štěstí 😄
Já se cítím taky divně, ale taky mě napadá zda si to moc nevsugerovavam…ale budeme doufat, že se cítíme oprávněně divně 😁
@Mišulka22 No tak to jsme opravdu jen o den. Já byla 3.12. dopolko. Manžel tam nechal ukázkový vzorek ten den, tak snad
Byla bych moc ráda, kdyby nám to vyšlo ![]()
@Iustitia omnibus anoo 😊
Tak vypadá to nadějně ne? 😊 Dej vědět jak si na tom s dalším testem.. poprvé a rovnou úspěšný, to budou hezké vánoce 😊 🍀