Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iustitia omnibus já měla Zinefart ten má ještě min jednotek jenom 5000…takže z nej duch už snad byt nemůže ![]()
Každopádně myslím, že 11 den by už u mě měla byt silnější ☺️
Bolelo tě břicho po injekci? Mě začalo přesně za těch 36 h ☺️
@Šáárinečka Já nám mrtě fandím
Snad začne sílit
No já píchala Ovitrelle v neděli večer. V pondělí hned od rána tlak v podbřišku, takže si myslím, že to taky zabralo hned druhý den. Ale největší mazec byl v úterý po IUI. Asi 3 hodiny po tom hrozný křeče až jsem klepala zimnici. Ale vyspala jsem se z toho. Prý je to normální ale.
@Iustitia omnibus @Iustitia omnibus ahoj
já vyfocené nemám, ani mi to fotka nezabere, lehce to tam prosvítá, ovšem doufám, že to neprosvítá normálně 😄
Já mám dnes 11den od IUI a 10DPO, tak uvidím co přinese víkend 🙏
Máš pocit že to je viditelnější než včerejší? ![]()
@Iustitia omnibus Tak to jsme měli úplně stejně mě to bolelo takhle asi den a půl ![]()
Beres teď nějaký progesteron? ![]()
@Mišulka22 Ahoj, tak držím mrtě palce
No přijde mi u mě o něco viditelnější než včera, tak uvidím
ale pořád doufám.
Snad o víkendu to ještě zesílí, protože v úterý mám podle testu buď volat do CAR a nebo ke svému gyndaři.
@Šáárinečka Beru Gynprodyl 3× denně
Brát jsem ho dle pokynů doktora začala ráno po IUI. No já jsem už z toho čekání na nervy. Do toho se tchýně a táta na vnouče klepou, tak aspoň už bych měla klid i od nich a všichni bychom se dočkali : : ![]()
@Iustitia omnibus jsme na tom stejně…taky doufám a taky mám v úterý volat co a jak..tak bych si moc přála aby jsme volaly jen pozitivní zprávy 😁 😊
@Mišulka22 Držím všechny palce
Měla bych totálně nejlepší Vánoce
Tak zítra pošli jak se to vyvíjí ![]()
@Iustitia omnibus jo uz to ctu ze cekas na vysledek
tak drzim moc palce
Holky jen dotaz, ten ovitrelle se musi pichat vzdy pred iui? Myslela jsem ze to je ta stimulace a te jsem se prave chtela vyhnout ![]()
@bambula89 cauky, ano, ovitrelle ti vyvola ovulaci a do 36 h by jsi mela jit na iui)
@lapaletka a to se picha?
Nemam s tim zadnou zkusenost. Byva po tom nejak spatne? Neumim si predstavit si pichnout injekci ![]()
@lapaletka to by ti všechno měl vysvětlit a říct doktor před IUI
ano píchá se do břicha nic to neni píchla jsem v sobotu a v pondělí jsme šli na IUI
@bambula89 to ti daji vzdy, myslim ze bez toho se IUI ani nedela 🙂 tvoje telo to donuti uvolnit vajicko aby doktorka mela jistotu ze muze udelat to IUI