IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
14.12.24 20:57

@Iustitia omnibus držím palce aby nebylo a byl vánoční dárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
14.12.24 23:02

Tak se znovu přidávám v pátek jsem byla na druhém IUI. Ve čtvrtek folikul 20mm. Spermiogram byl tento měsíc lepší, tak uvidíme jak to dopadne 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
14.12.24 23:23

@Bibi44 pichala sis ovitrell? A jak se citis?
Ceka me to pravdepodobne v lednu poprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
14.12.24 23:32
@bambula89 píše: Více

Ano píchala ve čtvrtek večer. Docela dost cítím podbříšek, hlavně při chůzi a pohybu. Jinak je mi fajn. Ale samotné IUI je v pohodě. Jen mě to trochu tlačilo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.24 07:40

Ahoj, holky, máte taky nekdo doporuceni z CARu testovat 3 tydny po IUI? Vsude ctu ze se testuje po 14ti dnech. U me IUI vychazí cca na ten 12-14 DC takze si cely cyklus prodluzuju vzdy o tyden. ( beru progesteron, takze MS prijde po jeho vysazeni). Nevite proc je to jinde jinak? 😃 ☺️

• Citovat
  • Upravit
Mojzi
15.12.24 08:09

@Bibi44 ahoj, drzim palce, to budes testovat hezky v klidu o svatcich ☘️ 🎄

@Anonymní píše: Více

Ja jsem mela testovat 14 dni po a pak hned ten 14. den volat a domluvit se co a jak dal (bud utz nebo dalsi IUI)

• Citovat
  • Upravit
183
15.12.24 08:18

@Iustitia omnibus ahoj, tak jak si na tom dnes? :)
Já takhle…přijde mi to o chlup zase výraznější, ale jistá si nejsem, tak se pochlub taky 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.24 08:29

@Mišulka22 No tak paráda :potlesk: :potlesk: :potlesk: No já budu testovat až odpoledne nebo zítra, jaksi mi došli testy jsem teď zjistila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
15.12.24 08:45

Ajaj 😀 ale možná to je lepší, když dáš jeden den pauzu, pak už tě místo ducha může čekat pěkná čárka 😊
No jsem zvědavá, pondělí / úterý bude rozhodující 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
15.12.24 09:08

@Bibi44 a ted jeste po tom neco beres na udrzeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.24 10:07

@Mišulka22 Tak u mě asi nic :( Asi fakt ty Mamatesty dělají velké duchy. Nedalo mi to jela jsem do lékárny. Test od Dr. Max skoro neviditelný duch a ClearBlue negativní :,( takže se obávám, že to u mě mohl být ještě Ovitrelle předtím jak tu někdo psal a nebo jsou Mamatesty prostě naprd. Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
15.12.24 10:12

@Iustitia omnibus ty jo…🙄 Ale i tak zkus ještě zítra…vždyť si stejně jako já ne? Není to na ovitrelle už dlouho?
Já právě testovala už na začátku abych věděla jak dlouho se to ve mě drží.
Nevím no, taky jsem zmatená z toho svýho dnešního, jestli to sílí nebo ne…je to zvláštní. A zrovna na mamatesty jsem četla jen hezky recenze 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.24 10:14

@Mišulka22 No ještě nehazim flintu úplně do žita. Zítra asi test vynechám, stejně mám hodně práce a v úterý ráno testnu. Jako je možný no, že ten Dr. Max nemá tolik barviva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
15.12.24 10:34

@Iustitia omnibus to tu někdo taky psal, že ty mamatesty mají vice barviva. Tak uvidíš v úterý, držím pořád palce 😊
Já bych zítra/ úterý měla mít ms návštěvu, tak doufám, že nedorazí a že zítra už by test mohl Ev. Ukázat víc abych věděla. I když mi v car doktorka říkala, že testovat až 14-17 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.12.24 10:45
@Mojzi píše: Více

Děkuju 🍀 vychází to někdy po Vánocích, tak snad na to ani nebudu tolik myslet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí