Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iustitia omnibus jsme na tom stejně
U mě dnes též bílo 😀 😃 takže teď se děsím MS nevím jaký to bude po těch hormonech, ale do Sanusu jsem dnes volala…pujdes v lednu taky do dalšího?
@Šáárinečka A co ti řekli? Brala jsi něco po IUI? A ano, my půjdeme urco do dalšího pokusu hned v lednu ![]()
@Iustitia omnibus že mám přijít 12 dc na ultrazvuk 😊 tak snad mi to nevyjde na svátky…chci to dostat co nejdřív…už jsem vysadila v pátek progesteron ☺️ beres ho taky? Teplotu mám, ale pořad 37.0 takže MS dnes nebo zítra úplně nebude 🤷🏼♀️
@Šáárinečka No beru Gynprodyl, což je taky progesteron, zatím jsem nevysadila. Ale kdyžtak ho zítra vysadím, přes svátky to dostanu a v lednu na UTZ asi taky řeknou předpokládám.
Ahoj holky, tak ja jsem dnes byla na utz, vse vypada jak ma ♥️ Podle doktorky jsem 5+6 (to si musim vygooglit jak se tohle pocita 😁) a 3.1. uz jdu ke svoji gynekolozce.
Utrogestan mam brat az do 12 tydne a pak postupne vysadit 🙄 🙄
@Mojzi jeee tak super zpráva ja jedu až v 13hod a jsem dneska 12tt a konečně ho nemusím už brát
![]()
@Buchtaa2 Joo super, já myslela že jen kontrolu jak jsi psala, tak to je paráda, držím palce a jsme zvědavá ❤️ 🍀
@Lenka123981 ahojda, tak všechno je v pořádku termín mam 26.6. a je to holka ![]()
@Buchtaa2 jeeee tak gratuluji k holčičce ❤️ já mám termín 17.6 ale počítám spíš konec května začátek června, s dvojčaty. Nebo aspoň bych si to prala aby takhle vydrželi 🙏 🙏 🙏
@Buchtaa2 to je krasny ♥️ holky nerikaly jste ze si to pohlavi nechate pod stromecek do obalky? 😁 😁 @Lenka123981
@Mojzi ja neeee ja to vědět chtěla hned
byl s námi i syn a ten potřeboval hned vědět jestli to bude bracha
smůla no
![]()
@Mojzi já chtěla ale než jsme doktorce stačili říct, že to chceme do obálky tak řekla že asi dva kluci 😂