IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
19.12.24 15:06

@Iustitia omnibus my zkusili iui 2×, pak jsem to vzdala. Za prve kvuli neustalemu dojizdeni, za druhe kvuli veku. Musim rict, ze cely prubeh IVF byl (musim zaklepat) uplna pohodicka od stimulace po odber. Fakt jsem se toho hrozne bala, ale nebyl vlastne vubec zadny duvod🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.24 15:49

@Veronique31 Tak to je super :) dobře vědět, že se není čeho bát. No mě je čerstvě 35. Problém je u mě kvůli PCOS (bez hormonů ovuluju občas), takze jest dávám Ovitrelle a IUI pár šancí a když to neklapne do 4 pokusů, půjdeme taky do IVF ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
19.12.24 16:20

@Iustitia omnibus tak to já jsem dnes už 3dc ;)
Přemýšlím jestli jit do caru taky 14 dc (30.12) nebo 11 dc a to je pátek :srdce: tak ještě uvidíš. Každopádně to mám strašně slabé ☺️ se divím po těch všech hormonech :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.24 16:49

@Šáárinečka Já taky zatím normálka, nemivam to silné extra, tak snad to tak vydrží :) no mě 12.den vycházi na silvestra, tak jdu taky 11. DC toho 30.12., tak snad se bude něco dít a nějaký folikul poroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
19.12.24 17:06

@Iustitia omnibus beres letrozol? ;)
Bude tam neboj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.24 18:16

@Šáárinečka Nene, neberu nic, minule před prvním tam dominantní folikul byl, tak oak za dva dny byla rovnou Ovitrelle a IUI. Tak uvidíme jak teď. Když nebude nic, počítám, že něco nasadí. Tobě pomohl? Je oak více vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
19.12.24 18:26

Ahoj holky :) my jsme definitivne rozhodnutý pro ivf. Manzelovi zacina ledvina opet selhavat tak at to stihneme. Davaji nam maximalne 2 roky nez bude potreba darce, tak aby si miminko uzil, uz to nechci odkladat inseminaci ktera je tak nejista :) Šári byt tebou, jdu driv, 14DC uz muze byt pozde, mne se to pak zacalo zrychlovat a druhy pokus jsme nestihli vubec takze to zase bylo o mesic a folikuly byli velke a rikala ze pokud pujdem znova mam prijit uz 8DC namisto 10 a vubec původních 12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
19.12.24 22:16

@Hvezdicka727 jee děkuji za tip! Jo tak půjdu v pátek raději ;)
@Iustitia omnibus no měla jsem teď 2 :* takže asi pomohl ☺️ když už do toho jdeme chci ty šance maximalizovat ;)
Ale máme to jako vy zkusíme IUI max 3× a dyztak jdeme do IVF ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.12.24 23:47

Holky a takovej tip..nez pustite penize v soukromem CAR, porozhlidnete se jesltli to nekde pobliz vas nedela nejaky statni..nas to vyslo asi na pulku oproti tomu co nam spocitali v pronatalu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.12.24 08:38

@Veronique u nas jde o to ze platime ty dárcovské spermie jinak by iui bylo zadarmo, 2 v cyklu udajne nemuzou vykazat na pojistovnu, tomu rozumim. Neplatil ty spermie tak to takhle udelam. Ale jinak to roste na ceny ivf no. Jinak asi je potreba mit doktorku, ktera na tom nechce vydelat, my mame podle mne suprovou, jsem spokojena a nejak jsem si se ztratama zazila lecos i leckdejakeho doktora tak jsem rada za pristup sve doktorky a nechci to menit. Za dárcovské bychom platili vsude podobne, co jsem koukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
20.12.24 09:54

@Veronique31 a to je kolik cca? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
21.12.24 02:06

@Hvezdicka727 a v ivf cyklu muzete mit vlastni spermie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
21.12.24 02:13

@kopre_tina535 hele polozky co si pamatuju bylo prodlouzena kultivace - podolí 3 tisice, pronatal 5, KET podolí 5 tisic a pronatal 11, nosic embrya ke zmrazeni v podolí 800,– v pronatalu 2000,–… my platili mam za to komplet nejak asi 13 tisic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
21.12.24 09:43

@Veronique 31 nee nemuzeme :) a darce mame zamluvenou jeste posledni pipetu :) ja to tu psala muj muz je po transplantaci a kvuli lekum co uziva jsem podle lekaru potracela, ja tehotnela prirozene ale ty leky nejsou slučitelné se zivotem plodu…

Co pises tak to asi levnejsi je no :) my uz na to ale kasleme a zustaneme v Pronatalu. Dostali jsme pet tisic slevu jako Vanocni darek tak to treba trosku klesne.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
21.12.24 10:12

@Veronique31 wow jako jen za KET nebo celkove i s prvnim kolem? U nas jen zmrazeni vyjde cca na 13 (podle toho kolik se dozije embryjek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí