Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veronique31 píše: Více
Nene… já byla na IUI… se mnou 2 holciny na KET a všechny jsme měly tento přístup
@Iustitia omnibus No oni nám IVF doporučili hned po hormonalním profilu. Mám nízké AMH tak říkalo, že máme velmi malou šanci na přirozené početí a úspěšnost iui u nás je menší než u jiných párů. My to chtěli aspoň zkusit. Tak uvidím jestli vůbec budu mít nějaký folikul a 2.iui proběhne. ![]()
Ahoj holky, teď jsem přijela z caru a ve čtvrtek druhý pokus IUI🍀 vše je připravené jen musí folikul ještě trochu dozrát.. 🤞🏼
Ahoj holky, vsem preji hezky novy rok a spoustu uspechu ![]()
Ja musim rict, ze jsem si pres Vanoce hrozne odpocinula a vubec jsem na to nemyslela, protoze jsem vedela, ze car je stejne zavreny a nic s tim neudelam ![]()
@Hvezdicka727 prochazela jsem diskuzi a videla jsem, ze jste se rozhodli uz teda pro ivf? Moc drzim pesti, at to vyjde na prvni pokus ![]()
Ja jdu na 3 IUI az v unoru, tento mesic na to kaslu, uprimne mi to dochazeni do caru vubec pres svatky nechybelo
tak si chci dat jeste ‚pohodindu‘ ![]()
@Lenka123981 ahojda, tak po delší době se ozývám jak se vám daří? My si užili poslední Vánoce ve třech a příští rok to už bude mít jiné kouzlo. Citis uz pohyby? ![]()
@Buchtaa2 ahojky, taky jsme si užili poslední vánoce ve dvou a příští rok to bude určitě hooodne jiné 😁 ❤️
Cítím se jinak dobře, minulý týden kontrola, kde viděla teda jednoho kluka, ale druhý se neukázal takže je tam i ta možnost holčičky 😁 🫢 třeba se příště ukáže.
Hele pohyby ještě vůbec. Dnes jsem 17+0tt. Ale jedno miminko má placentu vpředu a to prý dost tlumí. Nicmene ještě je čas. Prý až tak kolem 20tt. A jak se máš ty?
@Lenka123981 jooo mam se dobre břicho a prsa jsou velky 😀 😀 jinak uz nemam ani talove chutě takže se začínám trochu mírnit abych se do června unesla. Ja jsem 15+5 dneska a na další kontrolu jdu za týden v úterý. No co ti budu povídat uz se těším až se dozvím, ze je vše v pořádku trochu ni zas v hlavě jede co když neco
no blazen … az budou pohyby budu zas o dost klidnější ![]()
@Buchtaa2 Joo o břichu mi ani nemluv. Roste strašně. Prsa tak akorát, to ani nee. Naštěstí jsem byla štíhlá tak mám fakt zatím jen břicho. Ale už mám +5kg. A to jim normálně, jako před těhotenstvím.
Joo po kontrole se ti uleví. Já byla minulý čtvrtek po měsíci a tak už jsem se zase bála 🙏 ale vše bude ok 🍀 další mám za 2 týdny a 12.2 mám druhý screening.
@Lenka123981 ja mam 3 kg nahoře a nepřijdu si, ze bych se nako přejídala
no uz se těším
uz bych nejradši nakupovala, ale zatim se držím
a těším se až pojedeme na kočárek jal je to uz dlouho, tak mi to prijde jako všechno poprvé
![]()
@Dee55 Ahoooj ❤️ moc děkujeme ❤️ Příští pondělí bych měla jít na další ultrazvuk, tak už se těším abych zjistila zda je stále vše v pořádku 🙏🏻
Aha, tak to mě mrzí 😞 ale teď tělo nabralo sílu a energii na další pokus! ❤️ No tak budu držet palce, ať jsi v Pronatalu spokojena a hlavně ať se tam o tebe hezky starají!
a 13.1. Jdete už na konzultaci ohledně IVF? Nebo ještě zkusíte IUI?
@Iustitia omnibus Ahooj
Je to mnohem lepší než minule. Beru to víc na pohodu. Dnes jsem 8 den po a 10 po ovitrelle a na testu pořad duch. Takže uvidíme co bude dal
![]()
Jak se mas ty? ![]()
Holky uz jsem se asi ptala, ale je tady nekdo komu vysla iui hned napoprve nebo napodruhe? A problemem byla spatna morfologie?
Ceka me to zanedlouho tak jen at vim jake mam nadeje, moc tomu nedavam.
@bambula89 píše: Více
Nám vyšla napoprvé… morfologie dobra, ale špatný počet… který se nám tedy povedlo během čtvrt roku slušně vytáhnout i doplňky… má partner nějaké?
@Veronique31 jo tak ten stopkasel mam taky, souhlasim ze hnusnej
a jeste mam od stejny znacky pastilky herbalmed, co jsou sice na bolest v krku, ale na obalu je napsano ze ulevi od kasle. To zabere tak na 20 minut, takze kratka uleva, to si beru abych vecer aspon usnula.
Jediny plus je ze mi hned dali neschopenku, tak se vyhnu stresu v praci ze zacatku roku. Snad ti plicni dobre dopadne, to je fakt posledni co clovek potrebuje k tomuhle vsemu 🙄