IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3109
7.1.25 22:06

@bambula89 myslím, že záleží jak moc špatná morfologie :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
7.1.25 22:18

@Wawulka zavidim :palec: doplnky bral, zlepsilo se celkem minimalne cca za 3-4 mesice uzivani ale ted uz zas asi pul roku nic nebere. Tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
7.1.25 22:21

@Šáárinečka prave proto se ptam jak to kdo mel a vyslo to treba na poprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
7.1.25 23:09
@bambula89 píše: Více

No, ono ani není moc co… v 9tt mi bylo zjištěno ZT a musela jsem podstoupit potrat, takže zacinam zase nanovo… :roll:
Ale vím, ze ty doplňky tomu hodně pomohly, takže určitě s nimi neprestavat … nehledě na to, ze u těch chlapů to má opravdu bohužel efekt až po nějakých 3 měsících :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
8.1.25 07:42

@bambula89 ahoj, u nas take spatna mofr. (1%) a vyslo druhe IUI. Doplnky nebral.

• Citovat
  • Upravit
8.1.25 07:59

@Šáárinečka Držím všechny palce ;) No mě škrábe v krku trochu už od nedele, ale jinak mi nic není, prej to může dělat progesteron, tak snad to nebude mít vliv a pořád doufám. Jinak se cejtim úplně normálně až na tu nejistotu furt :mrgreen: ale furt si říkám že to třeba klapne, tentokrát ze sebe manžel před iui dostal vzorek se 100% pohyblivosti, tak si říkám, to by bylo aby tam jeden nedoplul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
8.1.25 08:55

@bambula89 nám vyšla na poprvé a morfologie 3% dr říkal ať se na to moc nevážu, že 8 % šance, že to vyjde šla vyslo jsem 16tt :lol: ale neupínala jsem se na to ubec spis jsem to brala jako pokus který stejně asi nevyjde, ze šance je malička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
8.1.25 10:12

@Mojzi tak to mame stejne, posledni spermio byla morfologie 1%, ale od te doby nebere zadne vitaminy takze uvidime jaka bude ted aktualni. No jsem zvedava, spis s tim nepocitam. A mela jsi to se stimulaci? Jakoze pichala jsi ovitrel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
8.1.25 10:33

@bambula89 ona doktorka rikala ze jeden spatny spermiogram jeste nic neznamena, abych z toho nedelala zadny zavery. Jj, ten jsem pichala, myslim ze bez nej IUI ani nejde. A potom po IUI utrogestan, ktery jsem vysadila kdyz byl negativni tt. Ale jinak zadnou predovulacni stimulaci jsem nemela, dozravaji mi vajicka normalne sama. Ovitrelle je akorat na zajisteni uvolneni vajicka, aby doktorka nedelala IUI zbytecne.

• Citovat
  • Upravit
3109
8.1.25 11:13

@Iustitia omnibus tak to teď musí klapnout :srdce:

Já zkouším testovat už 4 dny. Dnes se mi zda, že mi nepatrně zesílil.
Jsem dnes 9 den po IUI a 11 po ovitrelle :nevim:
Dnešní test je ten dole ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
8.1.25 12:09

@bambula89 Ahoj) u nas taky spatne spermio, kdyz bral vitaminy, tak zlepseni o 100%, pak se na to ale vykaslal a v unoru jdu na 3. pokus IUI, pak uz IVF.
Ale kazdy to ma jinak, tak preju moc stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.25 12:38

Pichal jste si doma nekdo injekci a snazili jste se ten mesic doma, protoze dany mesic bohuzel casove nevychazelo IUI abychom se vsichni potkali v ordinaci?

• Citovat
  • Upravit
694
8.1.25 13:49
@Anonymní píše: Více

Ano kdyz mi ji predepsal muj gyndar, jeste pred navstevou CaR ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
8.1.25 13:51
@kopre_tina535 píše: Více

Ja jinak problem s ovu nemam takze bez IUI je u me zbytecna - slouzi mi jen k nacasovani aby se IUI co nejlepe trefila do ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
8.1.25 14:18
@Šála1 píše: Více
Čauky, také v pondělí? Tak to máš za chviličku 🙏 Sílu nabírám co to jde. Jsem stále doma, nedaří se mi nic najít kde by mi vyšli vstříct. Toho 13.1. Jdu na vstupní konzultaci ohledně IVF 🙏 Inseminace už nemá smysl. Byla jsem na ní už minimálně 6×. 😔 V prosinci jsme si řekli, že to vzdáváme. Moje tělo už se těm hormonům brání, sice se říká že hormony jsou kámoš ale moje tělo to tak nevidí 😂 Tak doufám, že to bude pak rychlé už až se registrujeme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí