IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
3.1.25 15:29

@Mojzi mne zmizely vsechny priznaky, poznala jsem to jeste pred ultrazvukem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
3.1.25 15:31

@Wawulka to je mi líto.. človek se tak těší, když vidí po takové době pozitivní test a pak taková studená sprcha..
takže jsi nebyla na revizi dělohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
3.1.25 18:53
@Veronique31 píše: Více

Je to tak :( já jsem priznaky stále měla, takže jsem nic netušila a na kontrole takováhle rána :roll:
Revizi jsem nechtěla kvůli velkému zásahu a následné rekonvalescenci… šla jsem na chemicky potrat, ten se ale nespustil, jen jsem trochu zakrvacela… tak za 3 dny jsem šla na druhou dávku (revize mi byla opět nabídnuta jako možnost), podruhé už prášky zabraly… bála jsem se kontroly, aby vše bylo v pořádku (pryč), protože vždy hrozí, ze na revizi budeš muset… ale snažila jsem se to i podpořit přírodními doplňky a bylinkami… nakonec jsem se ji vyhnula… teď po 3T to vypadá, ze mi začínají plodné dny 🙏
Kdyby sis o tom chtěla popovídat, nebo poradit, jak tomu “pomoci”, tak klidně napiš do zprávy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
3.1.25 19:41

@Wawulka napisu, dekuju❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
4.1.25 22:34

Holky jdu si za vama pro zkusenost. Kdo uz ma za sebou iui jak moc je to neprijemne? Me to ceka pravdepodobne tento cyklus a i presto ze sleduju ruzna videa tak mi moc neni jasny jak daleko ten katetr zavadi (je dlouhy jak prase 8o ) jakoze jde to pres cipek nebo za cipek, to me zajima nejvic, protoze cipek mam dost citlivy a kazda prohlidka, ster mi dela dost zle, pri pomysleni ze se mi ho jen dotknou, uz silim. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
4.1.25 22:45

@bambula89 ahoj, ja jsem take citliva, ster cipku me vzdy boli, i kdyz to doktorka vi a snazi se to delat setrne. IUI moc nebolelo, v podstate jsem to ani moc necitila a je to hotove tak za 3 vteriny. Poprve jsem pak mela na kalhotkach kapku krve, pry uplne normalni 🤷 neni tam ten pocit jako pri steru cipku, to je na vysetreni vzdy to nejhorsi, za me je IUI to „lepsi“. UTZ mi vadi vic, protoze to tam tak ruzne nataci a vse citim🙄 😁

• Citovat
  • Upravit
1426
4.1.25 22:55
@bambula89 píše: Více

Hele, já se toho bála jak prase :lol:
A necítila jsem nic… jakoze absolutně nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
4.1.25 22:56

@Mojzi ok tak to asi zvladnu. :dance: dekuji za info. A partnerovo sperma je potreba kdy? Nekdo uz to tady psal jak to cele probiha ale nemuzu to zaboha najit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
4.1.25 22:57

A rekli vam neco k tomu spermiogramu jakoze jaka byla kvalita toho daneho vzorku v ten den? To me taky dost zajima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
4.1.25 22:59

@bambula89 manžel byl ráno v 9 a já jsem nastupovala myslím v 1 odpo…
Jinak na sále mi řekli, jak na tom aktuálně spermiogram je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
4.1.25 23:08

@Wawulka a mohli jste donest vzorek z domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
4.1.25 23:11
@bambula89 píše: Více

Já myslím, ze ta možnost nám byla nabízena vždy… ale samozřejmě, sperma odebrané přímo v CARu je za mě nejlepší… nejčerstvější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249

@Wawulka a @Veronique holky moc mne to mrzi. Sama jsem to zazila nekolikrat. Ale muzu rict ze i kdyz jsem byla tehotna po 5 nasla jsem si duvod, proc to tentokrat vyjde a to pro mne bylo hnacím motorem, obcas mne strach propadl ale spise pred kontrolou, a kdyz jsem pak videla ty ultrazvuky, bylo mi vse jasne.
Mifegyne mne nezabral ani na podruhe, musela jsem na revizi, obcas si telo poradili samo a naposledy jsem mela jeste injekci na vyvolání.
Kazdopadne vsem v tomto roce preju mnoho zdaru na cestach.
@Mojzi neboj i kdyz ty priznaky vymizeji treba nemusi zo nic znamenat. Ver, stres je horsi nez klidek a naka angina. Dej vedet. Mne nikdy u ZT priznaky nevymizely. Blila jsem jak Amina vesele dal … i kdyz uz jsem vedela, ze to nema sanci… @bambulo :) IUi neboli, neboj se niceho, je to chvilka. Lepsi jak stery z cipku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426

@bambula89 zalezi také na tom, jak daleko od CARu bydlíte… jde o čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
4.1.25 23:20

@Wawulka jsme tam do 15 minut tak snad nam to taky tak nabidnou. No uvidime.
Moc dekuji vsem za info a zkusenosti, jsem klidnejsi a celkem se tesim i kdyz od toho necekam zazraky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí