Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bambula89 jojo, pichala. Tak jsem si říkala, že to bude asi kvůli tomu. Tak pokud mi ještě ten den začala ovu, tak by tam mohla být větší šance k úspěchu, co myslíte? ![]()
Ahoj holky, bohuzel mam take zamlkle tehotenstvi. Takze jsem vysadila utrogestan a mam tyden cekat, zda to odejde samo..
Je to tedy pocit totalniho zoufalstvi 😥
@Mojzi píše: Více
To snad ne ![]()
Je mi to moc líto… hlavně se drž!!!
![]()
Sešlo se nás tu teď s tím nějak moc ![]()
Kdybys potřebovala podpořit nebo poradit jak tomu procesu i přírodní cestou pomoci, dej vědět… ![]()
@Wawulka dekuji, doufam, ze prijde MS brzo, doktorka rikala ze by mela, ze uz vidi krevni hematom. Asi to tam drzi hlavne ten utrogestan.
Dam si dneska vecer teda cervene vino, vidim to na celou lahev.
Ale nevim, zda se budeme hned poustet do dalsich IUI, mozna si dame par mesicu pauzu a opet se pokusime snazit sami.
No uvidime, mame cas se rozhodnout. Trochu mi to vzalo vitr z plachet 🥲
@Mojzi píše: Více
Naprosto ti rozumím… chce to čas a uvidíš, jak se budeš na další postup cítit
![]()
A ten utrogestan mi to podržel i přes podané tabletky na potrat… tak to po něm asi bude chvilku trvat ![]()
@Mojzi Ahoj, to je mi moc lito
Nejak se to tady hemzilo posledni dobou spatnyma zpravama, tak verim, ze od ted to bude jen lepsi.
My jsme ted vynechali 2 mesice a musim rict, ze mi to hrozne pomohlo. Ze se nemusim soustredit jen na to atd.
Drzim pesti a snad se brzy zadari
![]()
Ahoj holky, včera proběhlo druhé iui, načasováni snad lepší než u prvního, tak snaaad ![]()
@Mojzi tak to mě mrzí..drž se. taky mam cekat tyden zda se rozjede samo, pry je to na vycisteni lepsi..jinak @Wawulka je super podpora. Urcite ji napis❤️
@Veronique31 píše: Více
Jsi moc milá
![]()
Prošla jsem si tím nedávno, tak vím, co to obnáší a moc na vás holky myslím ![]()
Holky pojistujete to jeste po IUI doma nebo to nechavate ten cyklus proste jen na IUI?
@bambula89 já měla IUI včera a vlítli jsme na to ještě dnes doma
ale nevím zda to mělo smysl, když jsem měla ovulaci včera..? Ale tak na škodu to není
![]()
@bambula89 píše: Více
Zalezi na ovulaci… pokud by IUI proběhlo těsně před, tak se doma ještě snažím ![]()
My jsme měli IUI těsně po ovulaci, takže domácí snažení už bylo k ničemu…