Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iustitia omnibus píše: Více
Já myslím, že naději máš opravdu velkou ![]()
@Iustitia omnibus to vypadá nadějně 😊 držím palce a chceme každý den vidět testy 😁 🍀
@Iustitia omnibus krásnej dušík, kéž by byl takový za týden i u mě
![]()
@Kristyna508 v březnu už to budou dva roky, ale přecházeli jsme na jinou kliniku atd, tak se to všechno hrozně protáhlo
Pokud nevyjde teď druhé IUI, asi už půjdeme do IVF, už je to čekání strašně dlouhý.. ![]()
@Lenka123981 No teď budu tuolem testovat každej den
už mi v Alzaboxu leží objednaná další várka testu ![]()
@katerina9615 Držím palce
a budu doufat, že to nejsou falešné testy nebo zbytkový Zivafert, ale dneska mám 13 den po Zivafert a 12 den po IUI, tak snad už to ten Zivafert nebude, můžu jen doufat ![]()
Holky, mate zkusenost jak dlouho trva proces zahajeni IVF od vyplneni papiru az po embrio transfer v pripade, kdy uz jsme v Pronatalu meli genetiku a dve IUI, takze o nas maji zaznamy?
Ja nad tim take premyslim, zda do toho nejit.. Da se behem cekani na nejaky proces delat IUI jako „vypln casu“?
@Iustitia omnibus a máš nějaký příznaky? Cítíš něco? Četla jsem tu, že je vlastně dobře, když nic necítíš, mě třeba pobolívá hodně břicho při pms, a bohužel to minule fakt bylo jen pms… ![]()
@Mojzi někde se vyplňuje žádost na pojišťovnu a schválení trvá měsíc, někde ne záleží jak v tvém CARu no a co jsem tak vyčetla, tak se s 1DC začíná stimulovat, pak odběr a pak transfer tak myslím, že max měsíc a půl? Já snad doufám, že to taky nebude trvat věčnost, ale pokud se začne se stimulací, mělo by to jít ráz na ráz.. IUI jako výplň času se běžně dělá, ale nevím jestli se to dá udělat při stimulaci když už seš v „procesu“..
@katerina9615 diky, mesic a pul to by bylo super, ja se bojim ze se do toho pustime a potahne se to jak smrad 😁 zname jak to u nas chodi s papirovanim.
@katerina9615 Ahoj, necítím nic. Jen mě bolí prsa, ale ty mě bolí od začátku co jsem nasadila hned po IUI Utrogestan, takže ty jsou z toho. Jinak se cítím pořád stejně zatím ![]()
@Iustitia omnibus je hezky vidět držím palce
treba se někdy potkáme u dr
![]()
@Lenka123981 ahojda, tak se hlásím po včerejší kontrole mame na 100% potvrzenou holčičku a 11.2.jdu na další sreening nako to začíná utíkat. Jinak je vše v pořádku a už občas cítím bubliny 🫧 v břichu, ale jelikož madam spí na břichu a nohy má v tureckém sedu, tak jsem zvědavá kdy konečně přijdou pohyby
![]()
@Buchtaa2 No to by byla pecka
No uvidíme jestli to bude sílit, v pátek to bude 14 dní od IUI, tak když testy budou ukazovat, skaknu si v pondělí kdyžtak na krev, mám poukázku na jeden HCG test jako samoplatce, tak bych ji aspoň konečně využila
![]()
@Iustitia omnibus no super, tak budu věřit s tebou, ze to vyjde a pak hurá k našemu top doktorovi
![]()
@Buchtaa2 jeee ahojky, gratuluji k holčičce ❤️
U mě nic nového, minula kontrola byla dobrá, jeden kluk 100%, druhý se neukázal tak snad příští týden na kontrole ať už víme jistě 😁 😁
Pohyby ještě necítím, asi tím že jsem prvorodička a jedna placenta vepředu. Takže ani bublinky. Druhý screening mám den po tobě, 12.2.
Měla jsem mít o týden dřív ale doktor má srdíčko tam nebude takze tak.
@Lenka123981 jeee na tak to mame hezky spolu. No zase jsem o kus klidnější po včerejšku
, tak jsi včera koupila první rados pro malou
a uz to pojede za chvíli akorát na léto toho zTim nikde moc nemají noo ![]()