IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
16.1.25 09:52
@Iustitia omnibus píše: Více

Já se omlouvám, ale já tam nic nevidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
16.1.25 09:52

@katerina9615 ja myslim ze se nedela vyber tech lepsich? Resp ten vzorek se ocisti od tech odumrelych ale zbytek bych rekla ze neseparuji podle lepsi/horsi kvality
Ale jinak te uplne chapu, my jdeme ted na 4 IUI - za me uz ta 3 a 4 je ztrata casu, ale pritel chce zkusit maximum pred IVF, tak chci aby vedel ze jsme udelali vse - v unoru kdyztak uz mame to ivf schvalene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
16.1.25 09:57

A je tady nekdo kdo ten progesteron po iui nebral? Dost zvazuju jestli ho vubec nasadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
16.1.25 10:02

@katerina9615 uplne chapu to ‚znechuceni‘, mam to stejne :lol: Strasne me s*re porad chodit do Caru a porad neco kontrolovat.. U nas je teda problem se spermio, u vas neco jineho? Ja jsem byla na hysteroskopii a hyfosy a to by bylo byt ok, tak nevim.

@Kristyna508 Ano, ten posledni tyden je hodne narocny na psychiku. Ja si vzdycky celou dobu rikam, ze je to ok, ze nic necekam a pak kdyz vidim zase ten negativni test, tak me to stejne vzdycky dostane. A hlavne zase to cekani, tykokso, to cekani me dohani k silenstvi. Nejsem celkove moc trpelivy clovek a toto je teda obrovska zkouska :D A vy vite, kde to vazne? Mozna jsi to uz nekde psala, ale nepamatuju si to - tohle byl prvni, druhy pokus IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
16.1.25 10:03

@kopre_tina535 Jjj, ja si to tak myslim taky. Ze akorat separuji ty odumrele, ale jinak to poslou tak, jak to je. Vyber tech nejlepsich je az pri IVF, ne? Nebo aspon ja to takhle nejak chapu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
16.1.25 10:04

@bambula89 jestli že ti ho napsali, tak bych ho brala. 😊 Pomáhá to udržet případně oplodněné vajíčko. Já ho brala taky, nám se tedy nepovedlo, ale s tím se počítalo už dopředu…🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
16.1.25 10:06

@kopre_tina535 nám říkali, že vybírají ty lepší a rychlejší vyloženě jsem se bavila s tou laborantkou, ale těžko říct, kde je pravda myslím ale, že ten výběr není tak precizní jak při ivf

@bambula89 já ho nebrala ani při prvním IUI ani při druhém… nevím jestli to má vliv na úspěšnost, spíš si myslím, že ne..

@lapaletka no to čekání je masakr, první týden mi rychle uteče, ale teď mě čeká druhý týden a to už je děs, hlavně když rozeznat jestli to je pms, nebo si dělat naděje… nesnáším to! No u nás byl problém nejdřív spermio, ale to se zlepšilo, takže momentálně jsme bez diagnózy, prostě to nejde :nevim: už skoro 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
16.1.25 10:12

@bambula89 je to takova pojistka kdyz uz se to IUI dela, pokud je nejaka nadeje ze prida parprocent k moznosti uspechu :) asi kdyz nemas potize s udrzenim tak se obejdes bez.. kolikrat ti predepisi treba jen 1 denne, to je stejne minimalni davka.
Po pripadnem IVF bych ho ale brala 100% kdyz uz za to clovek da ty prachy tak vitam vse co muze pomoci 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
16.1.25 10:17

Ženy stejně nechápu tak malou úspěšnost IUI… když se dají spermie „ke zdroji“ a nic :D :D :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.25 10:24

@bambula89 No máš v tom fakt guláš :D Hele pokud testy dva týdny po IUI budou negativní, tak progesteron vysaď a za pár dní to dostaneš. Když bys ho brala dál, bude ti příchod MS blokovat, což pokud nebudeš těhotná nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
16.1.25 10:25

@katerina9615 že? Taky jsem si říkala, naserviruje se to vajíčku až pod nos a nic 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
16.1.25 10:31

@katerina9615 presne 🙈 navic me teda vzdy delali po IUI ultz a ovulace vzdy teste pred uz probehla - tak preci kdyz uz tam to vajicko rovnou je ve chvili kdy tam vlozi spermie, jak to ze se k nemu aspon jedna neprokouse 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
16.1.25 10:39

Mě teda nedělali UTZ ani těsně před a ani po… prostě jak na běžícím pásu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
16.1.25 10:50
@katerina9615 píše: Více

Hele, tohle taky absolutne nechapu. Mas nacasovanou ovulaci, uzt, kde vidi folikuly, spermie primo pod nos a nic :lol:

My mame ‚vyroci‘ 2 let v unoru :pocitac:. Uplne si pamatuju, jak jsem v tu dobu rikala - kdyby to trvalo treba 2 roky tak me asi trefi.. :lol: :lol:
A kolik ti je let? A mate uz deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
16.1.25 11:00

29 mi je a nemáme… já si pamatuju když jsme si tehdy poprvé nedali pozor a byla jsem z toho celá nervózní, div už jsem nekupovala výbavičku, no kdyby mi tehdy někdo řekl, že skoro 2 roky a nic, tak nebudu věřit.. naivita :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí