IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
260
19.1.25 08:20

@lapaletka já měla jen injekci, mě progesteron vůbec nedali a nechci se doktora ptát, prostě to je z nějakého důvodu a já mu věřím.. ale pokud by mi ho dal, tak samozřejmě budu zavádět, on dráždí trávicí trakt když se polyká, je lepší zavádět jako čípek, mě před rokem srovnal cyklus :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
19.1.25 09:55

@lapaletka Ahojky no vcera uz folikuly 10ks 23 mm na jedne strane 6ks 21mm na druhe strane, doufam ze uz nebyli moc velke, pichla jsem 4 injekce vcera, a zitra rano je odber, tak snad z toho budou dobra vajicka a embrya, jsem nervozni, ale to ja umim byt. Takze jinak mi je dobre. Rika se zvednout bílkoviny po opu ja to delam celou dobu stimulace, jim jich vic a hodne piju. Zprvu jsem mela pocity na zvraceni ale naucila jsem se tohle a je mi celou dobu dobre. Trochu citim bricho, tak uvidime zitra. A pak teda jak to bude vypadat dal, bojim se a modlim se. Jinak AMH mam 2.8

Holky ustogestan jsem mela v jednom tehu orálně a fakt sila. Po IUi jsem mela progesteron vaginalni a byl lepsi. Jako tehotenstvi by se melo udrzet tak jako tak asi, ale kazda jsme jina. Ja to tak brala pak po iui protoze jsem znala příčinu potratu ze se nemuze nic stat ale vysazována jsem treba 12,13 den po iui kdyz byl test nejbělejsi na svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
19.1.25 10:11

@Hvezdicka727 a je nejak citit tolik velkych folikulu? Me totiz silene tlaci i ten jeden jak mi tam roste, tak se bojim abych pred ivf nemela bricho cely bolavy 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.1.25 10:57

@kopre_tina535 ja jich mela taky asi 15. Mela jsem bricho takove nafouklejsi a citlivejsi, ale nic hrozneho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.1.25 10:57

@Hvezdicka727 drzim palce! Dej vedet jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
19.1.25 12:05

Holky dekuju moc! Uvidime, Veru a kolik mas z toho embryí? Noo cetla jsem tve ET ze nebylo a bylo az KET jinak by ti ET delali? Nemela si hyperstimulacni syndrom? Ja spis pocitam s KET pokud z toho neco bude.

K te bolesti. Noo spis jsem vcera citila asi ty injekce a jako jak se nafukuje :) mozna je to o hlave, ale neboli to vubec to spis jen tlak nejaky obcas :) a myslim ze kdyz je touha po miminku tak velka, zvladneme i to, co se nam zda byt nemožné a hruza. Cely stimulace jsem se bala a zvladla jsem to, nejaky jehly a vpichy do bricha, to je vlastne malickost, citim tak zpetne, hlavne aby to vedlo k vytouzenemu cíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.1.25 13:30

@Hvezdicka727 ET mi zrusili v prubehu na sale, kvuli tomu, ze mi nasli polyp. Jinak bych ET mela :) nene po odberu mi nebylo vubec nic, zadny HS ani bolesti nic :) celkem jsme meli 7 embryi :) z tech 15 folikulu dostali 13 vajicek, z toho 1 bylo mizerny, takze oplodnovali 12 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
19.1.25 14:07

@Veronique31 @Hvezdicka727 teď Vám to určitě klapne, IVF je mnohem lepší.. kdybych tušila, že dvě IUI budou u mě bez úspěchu rovnou bych šla do IVF, po dvou inseminacích bez úspěchu akorát vyčerpanost a psychika na nule.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
19.1.25 14:26

@Veronique31 Jee tak to je takovy krasny cislo. Taky bych si prala jich mit vic, tech embryí co přežijí, tak uvidime. Jsem trochu nervoza, mela jsem vetsi folikuly :)

@katarina9615 takze jdete take do ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.1.25 15:39

@katerina9615 jojo taky jsme meli dve. Nez jsme zacali tak jsme se domluvili, ze dame 3 a pak IVF. Ale dali jsme nakonec jen 2, protoze to za nas vubec nedavalo casove smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.1.25 15:42

@Hvezdicka727 proto se nejak z toho potratu nehroutim, tim ze jich mame zamrazenych jeste 6. Ale mit treba uz jen jedno tak se chte nechte dostanes do hroznyho stresu. My si rekli, ze dame max jeste tech 6 KETU a do dalsiho cyklu IVF uz nepujdem. Me by to zdravotne uplne vycucalo. Mame 2 kocky, tak mam kdyztak slibenou treti🤣 ( manzel je alergik😆 😆)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
19.1.25 16:36

@Hvezdicka727 půjdeme, ale ještě jsem domluvená na dvou vyšetřeních a pak až.. teď si chci dát pár týdnů voraz od ultrazvuků dojíždění do CARu, nadějí, čekání atd.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
19.1.25 16:37

@Veronique31 to snad musí už klapnou, když máte „zásobu“ :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
19.1.25 19:20

Ahoj holky, k tomu utrogestanu bych jen rekla, ze kdyby ses nedej boze, nepreju ti to, dostala do situace jako my tri ted, tak budes premyslet nad vsim, co jsi mohla udelat jinak, vcetne brani/nebrani predepsany tobolky 🙂
A muzes byt sebezdravejsi, ja mam taky ukazkovou genetiku.

Mimochodem si myslim, ze kdybys po IUI pri dalsim cyklu na doktorku vybalila, ze jsi utrogestan nebrala, tak ma plny pravo te vyradit z pece. Na konci dne je to neuposlechnuti lekaraske pece, neco jineho by bylo kdybys to vysadila protoze se ti z toho dela blbe.

• Citovat
  • Upravit
Mojzi
19.1.25 19:30

Trosku me to nastvalo, mozna si to beru moc osobne, ale vsechny mame spolecny cil a vsechny mame nejake zkusenosti a prosly jsme si leta zklamani a snazime se udelat maximum pro uspesny vysledek a tobe vadi brat jeden predepsany standardni prasek 14 dni v cylku.

A pokud by ti tt z IUI vyslo, doktorka ti ten utrogestan predepise az do 12tydne, pak budes delat co..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex