IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
430
21.1.25 07:06

@Dee55 @katerina9615 Holky ta hysteroskopie je v pohodě. Akorát počítejte s tím že i když vám nic nenajdou tak si doma nějaký den položíte.. Já to měla spojené i s laparaskopií. Vše v pořádku a do práce mě pustili až měsíc po zákroku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
21.1.25 08:45

Taky jsem mela hysteroskopii, sla jsem do prace 3 dny po. Urcite neni potreba byt doma tydny, pokud nejsou nejake komplikace. Tak se toho nebojte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
21.1.25 09:26

@Hvezdicka727 jee super, tak to vypada vsechno nadejne!))) :srdce: :srdce:
Takze v sobotu jdes na zavedeni a pak se klasicky ceka cca 14 dni na test? Tyyjo, to byla uplna rychlovka, moc ti to preju, aby to vyslo a vse bylo bez komplikaci :) :)

@katerina9615 Kaci, ja jsem byla na HSk a hyfosy pred Vanoci a prvni jsem mela planovanou bez narkozy a byla jsem z toho tak nervozni, ze pri te kontrole se doktor vubec divil, ze mam ms, protoze mi rekl, ze tou sondou se nemuze absolutne nikam dostat a bolelo me to.
Takze jsem sla za 2 dny znovu s anestezii a vsechno bylo v poradku. Duvod byl ten, ze jsem byla tak ve stresu, ze se mi to tam nejak zuzilo nebo co :lol: Potom za mnou byl a rikal, ze to bylo psychosomaticke, ze mam mensi zuzeni, ktere mi teda nejak mechanicky roztahli, ale urcite to nebylo nic tak hrozneho, jak to vypadalo bez narkozy.
Takze bud uplne v klidu, za me to je s anestezii mnohem lepsi :)
A doma jsem byla asi 2 dny, ale ja pracuji prevazne z domu, takze na druhy den jsem normalne pracovala. Nic mi nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
21.1.25 09:36

@lapaletka to teda jo, no uvidime, mam strach at mam embrya z toho a pak aby se to uchytilo ale ano, melo by to byt tak jak pises, ale jako proste se bojim ted aby ty vajicka byly hezky oplodneni a aby embrya vydrzely a aby pak byl test pozitivni a ultrazvuk v poradku no 🙈 🙏🏻 potom vsem uz bych si to moc prala ale jeste mne ceka dlouhyy cekani

Holky ja na hysteroskopii byla v lete a sla druhy den do prace. Kratka narkoza a pohoda za mne skvely ze to chtej udelat, kdyby se tam neco naslo, aspon to odstraní a nebude to překážet v dalsi ceste za miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
21.1.25 10:01

Já si nemůžu dovolit být měsíc doma, takže snad to budu mít v pohodě a budu moct fungovat. Už tak mě návštěvy kliniky stojí spousta dovolené a přesčasů :nevim:

Mě to doktor hned doporučil pod narkózou přesně jak píšeš, prý to stejně nejde pořádně vyšetřit když to je „za živa“. Byl by to další krok kupředu. Zároveň nás čeká ještě reprodukční imuno, nechápu, že nás tam ještě nikdo neposlal, se všema takový obštrukce :roll: :pocitac: jak to máte s imunologií Vy? Mě by třeba zajímal test na NK buňky, prý je to často skrytý důvod neúspěchu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.1.25 11:13
@katerina9615 píše: Více

Já si myslím že když párům nejde počít tak by na toto vyšetření měli posílat co nejdřív. Může to být jedna z příčin proč to nejde. Paní doktorka mi to hezky vysvětlila a já si říkala že kdybych o takovém vyšetření věděla dřív tak neváhám a jdu. Určitě to nic nebude :wink: Trochu se prospíme oni nám skouknou spodek, udělají nám selfíčko a bude to dobrý. 😂 Odlehčuji situaci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.1.25 11:18
@KokoNic píše: Více

Taky jsem po laparo byla delší dobu doma a myslím že dokonce 2 měsíce. 😂 Po tom to pokud nebude potřeba něco odstranit tak můžeme fungovat normalně. Je to jen kamerka, která jde přes děložní čípek a narkózu doporučují kvůli tomu, když by v děloze něco našli tak aby to odstranili hned a nemuseli jsme se objednávat znova a tím pádem vše posouvat.😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
21.1.25 11:55

Imuno - mne delali jak krev tak Nk bunky, ty se odebírají kolem 20 dne cyklu, kus sliznice :) normalne na koze. Nemeli s tim problem, ale mela jsem ke vsemu indikaci 5 potratu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
21.1.25 12:33

@Hvezdicka727 a našlo se něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
21.1.25 12:34

@katerina9615 nee vubec ne :) rekli nam ze ty potraty mame kvuli manželově spermiim, ma 97% s defekty a uziva leky, uz jsem to tu nekolikrat psali. Ted jsme v IVF s darcem tak snad uz to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
21.1.25 12:39

Holky tak jsem dneska byla na ultz pred IUI (12dc) a zatim dva vetsi foliky ale nic extra. Ovulaci mivam az 17-18dc tak me pozval na patek jeste na kontrolu, bud jeden dozraje, nebo muze taky byt anovulacni cyklus 🙄tak uvidime.. IUI pak v pondeli, ale aby uz zas nebylo pozde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
21.1.25 13:07

Holky, tak já jsem totál v haj*lu :,( :,( :,(
Přišla jsem teď z CARu a vypadá to, že potrat neproběhl úplně… ikdyž na kontrole v nemocnici to vypadalo, že ano :,(
Píchli mi oxytocin a vzali krev na HCG, zítra mi budou volat výsledky… ale dost možná mě revize nemine… 6T po potratu…
Kdybych tohle věděla, tak jdu na revizi rovnou a teď už jsem v pořádku :,(
Mám chuť se na všechno vykašlat :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
21.1.25 13:25

@Wawulka No to me mrzi :roll: :( ja vim ze to cekani je umorny - ale ono se to zanedlouho zahoji a zkusite znovu! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
21.1.25 13:37
@kopre_tina535 píše: Více

Děkuju :srdce:
Logicky vím, že máš pravdu… ale momentálně to tak necítím :,(
Aktuálně jsem úplně na dně :,(
Nejdřív stupidních 15 měsíců snažení úplně k ničemu, pak chvilkové štěstí po IUI, kdy jsem otěhotněla, pak neskutečný zlom zjištěním ZT, podstoupení chemického potratu… a když konečně přišla ms, tak jsem byla ráda, protože jsem to mohla celé v sobě konečně uzavřít… a teď při kontrole, kdy bychom se mohli znovu snažit… ať už sami, nebo pomocí CARu, tak další propad a stopka na bůhví jak dlouho…
Já už si přijdu, že už to nedávám.. že už na to prostě nemám síly :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
21.1.25 14:37

@Wawulka drž se, taky mám tenhle pocit po dvou neúspěšných IUI a marně v sobě zatím hledám sílu jak dál :nevim: :hug: ona se zase cesta ukáže, jen to chce víc času.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí