Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@katerina9615 ja mela dneska 16mm a jdu v pondeli, tak snad budu tak uspesna jako ty! ❤️ drzim palce at je vse v poradku, test mas krasny!
@kopre_tina535 to budes mit nacasovany presne jak ja a injekce zitra vecer?
@katerina9615 ano ano, zitra v 7 vecer 💪🏻
no kez by 🙏🏻 na unor mame naplanovano ivf, nevadilo by mi se tomu vyhnout 😅
@katerina9615 píše: Více
No, ja v tomhle prave mam u te doktorky docela pochyby, protoze pri tom uspesnem mel folik na mereni 21mm a chtela si me zvat ne hned nasledujici den, ale az za dalsi. Takze jsme se tu s holkama shodly, ze tak jak to planovala doktorka by uz bylo spis pozde. ![]()
Nastesti manzel pracovne musel pryc. 😁
Pri prvnim mi namerila 17mm v patek a sli jsme v pondeli, tam si myslim to bylo dobre.
Ja bych chtela nejaky domaci mereni na velikost foliku 😁 nevim ze to jeste nikdo nevymyslel 😁
@Mojzi gratulujuu
presne dělejte jak to cítíte
@lapaletka no ja byla v soku, vejce tomu rika nase doktorka a je vtipna a moje kamojda gynekolozka taky tak jsem si to prevzala a libi se mi to. Ale pobavim vas jeste dalsimi vecmi, hele sdilim, ja se bal ze nebudu mit zadny a bylo jich 10 no a z 10 mam stale 10 embryí, 3 napred a 7 pry jsou průměrní žáci, tak cekame dal, ale zitra je transfer a AMh mam 2,8. Kolik ze ti je? Hele ja to mam stejne jak mame darce tak jsem si rezervovala jeho slamky na sourozence a to nemam jeste ani 1 dite a ted rikam manzelovi kdyz zbydou embrya zamrazime horsi po dvou a je riziko ze pak budou dvojcata az budeme chtit sourozence. Takze ja taky tak premyslim a za par mesicu mi bude 30
ale snazime se uz nakej patek ze jo.
Jinak no. Na klinice s nami byl sam pan jednou takhle. Rikam si to je urcite darce. No a pak se ho pani ptala ze po nem neco neprecte jmeno, email nebo heslo nebudu rikat co, ale rekl no to je SATAN 😅 😅 a jak mame darce tak jsem psala manzelovi hned ackoliv sedel vedle mne ale na blizku nam byl tento satan ze doufam ze se ten satanismus nededi 😀 nevim zda jsem pochopitelná ale ja si myslim, ze musime delat forky vtom vsem.
A prace bude my nebudem, stejne rodicak mit budes x mesicu, a to je almužna takze tak jako tak je chlap a jestli mas predtim materskou nebo podporu, ja fakt myslim, ze je to jedno, tak po roce zkusis dalsi, ono to vyjde a 200 ti doplati najednou no.
@Mojzi ja snad jednou mela 18,23 19,21 a 25 Noo nechytlo se ani jedno a vzdycky jsem mela po 2-3. Ja ultrazvuk doma chtela taky, hlavne v cekani na srdicko, mela bych doma asi nonstop roztazeny nohy a neco v pipce. Pardon z slovnik, proste jsme tu zeny tak co, bez cenzury no. No a pak jsem se podivala kolik stoji, a preslo mne to.
@Hvezdicka727 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
@kopre_tina535 jsme na tom stejně já dnes taky 16 a 17 a jdu v pondělí ![]()
Tak snad je načasování též dobré
@katerina9615 injekci mám taky zítra v 21h ☺️ načasování by snad mohlo byt ok ![]()
Jinak moc gratuluji ![]()
@Šáárinečka Tak držím palce, 2 folikli to je krásný, dvojitá šance
já jdu až ve čtvrtek na folikumetrii tak uvidím ![]()
@Iustitia omnibus ty jsem měla i minule a nic ![]()
Jinak potom jdu ještě v úterý na ultrazvuk zdali ovulace opravdu byla ![]()
@Hvezdicka727 píše: Více
@lapaletka
Hele Joo darce se vybira v podobnosti
ale ja ji tolik uz dneska neresim, deti se přizpůsobuji svym rodicum, i adoptovany, vzhledove, stejne jako zvirata. Kdo chce, aby to ty deti nevedely muze si rict i stejnou krevni skupinu, nebo proto se dela. Ja si myslim ze je dobry ji mit kvuli dárcovství ale to je spis nas pribeh a pribeh meho nemocného muze. Nicmene za nas to nasim detem rekneme, az to budeme citit.
(Oci, vlasy, vyska, vaha, postava, rasa, ktevni skupina a vzdelani clovek vi)
Jinak v CR je manzel automaticky jeste asi 280 dni po rozvodu jako otec, vzdycky, takovy je zakon. Ale v CAR to podepisujete nebo alespin u nas, ze otec je muj muz, partner, prijma otcovství a darce nikdy nebudeme hledat.
Bez vtipu to nejde, je to lepsi a na tom jak to je, clovek nic nezmeni. Jeste pracuju na jedne knize ale nevim, snad ji dopisu, jen asi az budeme mit stastny konec no, uvidime.
Snad brzy.
Jsem od soboty po transferu ET a nic mi neni. Tak jsem napjata jak ksandy.
Kazdopadne 9 mame zamrazenych.
Meli jsme 10 z 10. ![]()
@Hvezdicka727 gratuluju a moc moc moc drzim palce ☘️
U ET se testuje driv ze? Nemusis cekat 14 dni.
@Hvezdicka727 To je uzasny, mocmocmoc drzim pesti ![]()
A ty ses spisovatelka?
Nebo si pises svuj pribeh?
@lapaletka ja mam dnes taky deprese, mam pocit ze mi vsechno utika pod rukama 😫
Kolegyne oznamila ze je tehotna, jsem za ni samozrejme stastna, ale vsichni v praci vedi, ze se snazime dele nez ona a ted je mi tu uplne uzko.
To ma clovek z toho, ze si v praci udela z kolegu kamosky a pak jim vsechno vyklada 😩