IUI 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
29.1.25 18:50

@lapaletka ahoj, děkuji :) já se zatím nějak neraduju, po těch dvou nezdarech to nějak nejde, navíc mě začíná dost bolet podbřišek, tak doufám, že to zas nepřijde po těch pozitivních testech nebo mě už trefí šlak 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.25 12:10

@Šáárinečka Ahoj, no já byla dneska a zatím folikuly malé, tak jsi v pondělí znova. Takže ti nabídli utz ještě před IUI? To ti dělali i předtím? Mě to nenabídli ani jednou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
30.1.25 16:32

Obrovský strach a Pokora 🙏🏻 ale i vděčnost a radost, kterou si uzivam po špičkách, nechť dojdeme to cile, moc prosim uz potom vsem. 5 dni po ET (6vcetne dne transferu) a vim ze je moc brzy. Ale to cekani. No nejsem moc trpeliva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.1.25 22:25

Já dneska holky takto, normálně se těch dvojčat začínám děsit 😄 🙏🏻 a půl dne jsem prozvracela, krásně nám to začíná 😄 jinak na kontrolu jsem objednaná za 14 dnů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
31.1.25 00:05

@Iustitia omnibus Ahooj mooc držím palce ať jsou příště větší já měla 11 dc 16 a 17 mm :srdce:kolik máš ty?

Jinak s tou kontrolou dr. mě to nabídl, protože už jsem měla podruhé takto 2 velké folikuly tak se chtěl přesvědčit, že opravdu praskly, že to nejsou cysty. Tak naštěstí praskly a měla jsem ovulaci na obou stranách :palec: :andel: teď už jen čekat 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.25 07:16

@Šáárinečka Ahoj, tak to chápu. Držím palce a ať čekání není moc dlouhé :kytka: :hug: No nám pokud to nevyjde do cca května, tak půjdeme do IVF jsme se doma domluvili. Ale byla bych ráda, kdybych se tomu vyhnula. Doktor zatím nic dal neřešil nějaký další extra vyšetření, asi tím že mám dělohu ok a manžel spermiogram který by měl být v pohodě na početí, tak mě moc víc neřeší. Tak nevím jestli z toho mít dobrý pocit a nebo ne :lol: zase bych nechtěla aby mě odbivali, ale to snad ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
31.1.25 07:54

@Hvezdicka727 moc moc moc drzim palecky :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
321
31.1.25 11:24

@Hvezdicka727 Jeeee :srdce: :srdce: :srdce: potichoucku gratuluju :dance: :srdce: Mam velkou radost.
Testovala jsi i dnes??))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
31.1.25 14:33

@Hvezdicka727 oo parada! :) tam uz pri ET neni zadny ovitrelle ktery by ti v tom delal paseku? Drzim palecky at sili! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
31.1.25 17:00

Holky myslíte, že se počtem IUI zvyšuje šance úspěchu? 🤷🏼‍♀️ nebo je šance každý cyklus plus minus 15%? :nevim: :think: :think: :think: @Iustitia omnibus taky přemýšlím o IUI :) ale uvidím teď po tom třetím no :nevim:
Psychicky mě to ubližuje ty neúspěchy čím dal víc ;) doktor říkal, že si mysli, že pokud se rozhodneme pro IVF do měsíce sem těhotná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
1.2.25 20:24

@Šáárinečka já jsem četla, že údajně ano 🤷🏻‍♀️ ale osobně si teda nemyslím, když se nad tím zamyslim. Mě doktorka říkala, že pokud je IUI 2× neúspěšná, tak pro ni už je prý zbytečný dělat další, ale jít rovnou do IVF.
Ale chápu, že se člověku do toho nechce. Taky se mi nechtělo, ale zase proč ztrácet čas 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3109
1.2.25 21:14

@Mišulka22 jooo dává to smysl :andel: ale jak říkáš do IVF se nechce ;)
Ovšem tohle trápení je taky na nic no ;) jestli půjdu na 4 IUI tak jedině jako vyplnění času před IVF ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
1.2.25 22:52

@Veronique31 @Wawulka ahoj holky, tak co u vas? Neco noveho? Doufam ze uz mate obe klid? :hug:

Ja jsem dnes „DC“ 20 a asi 4 dny spinim, dneska jsem zakrvacela ale nic me neboli, tak nevim co se zas deje🙄 mohla by to byt predzvest MS.

• Citovat
  • Upravit
1426
2.2.25 09:44

@Mojzi Ahojky, no jak se to vezme… v pátek jdu nejspíš na hysteroskopii a doufám, ze v dalším cyklu naskočí ovulace a budu se moct vůbec začít znovu snažit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
2.2.25 10:06

@Šáárinečka no, to jsem si taky říkala…že tohle prodlužování trápení je vlastně na nic 🤔
Ale ty máš za sebou 3IUI ne? Třeba bude úspěšná 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital