Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dee55 naštěstí uteklo a už mám za sebou první screening a všechno v pořádku ❤️
Tak jak dopadla hysteroskopie? Doufam, ze bylo všechno v pořádku! Tak kdy Tě tedy čeká vyndavani vajíček, už mas termín? Budu držet palce aby vše dopadlo dobře!!! ❤️
@Anonymní píše: Více
Ahojky)
myslim, ze na gynde ti moc neporadi, nebo teda aspon ja jsem to tak mela. Sli jsme rovnou do Caru.
po 2 neuspesnych IUI doktorka predepsala partnerovi Clostilbegyt, ktery zvysuje pocet spermii (bere se to 6 tydnu). Bohuzel, co jsem cetla, tak je to jen na pocet, ne na kvalitu/rychlost. V polovine unoru jdu na 3iui, tak uvidime, jestli to pomohlo.
Preju, at se rychle zaradi ![]()
U nás jde asi hlavně o to množství. Jinak ještě prý morfologie 3% ale že to neni úplně špatný. Rychlost je v pořádku prý. Celkový 45% a progresivní 30%.
Tak to se zeptej na ten Clostilbegyt, to by urcite melo pomoci! ![]()
@Šáárinečka ahoj, no jo presne tyhle stiny mi mama test dela.. neodolala jsem a zas ho koupila a mam ho tam zas 😃 (ale jeste o neco slabsi nez ty) livsane byl rano cisty..
Kazdopadne jeste neni nic ztraceno, treba ti zacne silit! 11dpo je porad brzy.. me uz ale poboliva podbrisek a je mi klasicky slabo, jako vzdy pred Ms :/
@Šála1 píše: VíceČauky, tak to je moc skvělé.
Ahojky, s tímhle vám nejspíš inseminaci neudelaji… manžel měl 6M a bylo to málo… hranici nám dali 10 a lépe 12M ![]()
Ale podařilo se nám to po par měsících díky suplementum slušně zvednout, takže nás na ni vzali… jinak by byla cesta IVF
Mě právě udivuje, že nám paní k výsledkům rekla ze vlastně se mame snažit normalne, že to neni zas tak zlý, akorát nám to bude trvat dýl. Me prijde, ze s takovým výsledkem by nám měla rovnou říct IVF. ![]()
@lapaletka Příteli vyšla horší morfologie. Jinak žádný jiný problém se neobjevil.
Mno dyl určitě 😅
Hele nám i s tím výsledkem 6M řekli, ze to je špatný a ze to je příčinou toho, proč nejde otěhotnět… a ze ano… jednou by to třeba šlo… ale proste ta pravděpodobnost je menší ![]()
Nám proste řekli rovnou IVF… ze nám s 6M neudelaji ani IUI, protože dle nich to má pramalou šanci na úspěch ![]()
Takze by bylo asi nejlepší tam znovu zavolat a poprosit o konzultaci ze?
Meli bychom s sebou uz neco mit na tu prvni konzultaci?
A z finančního hlediska se asi mame připravit co. ![]()
První konzultace je zdarma, pak záleží, co budete chtít a co Vám doporučí doktor.
U nás teda asi pravdepodobne IVF..vzhledem k tomu počtu spermií.
Tak holky, mam pocit ze si ze me moje telo dela srandicky 😁 vcera vecer jsem fakt byla presvedcena ze dorazila MS, jebaky mam, tekla krev a bolel me podbrisek.
A dneska nic ![]()
MS neprichazi a ja cekam daaal 😁
@Mojzi a kolik tydnu jsi po? Ono to obcas cele to 6ti nedeli zlobi. Obcas mne rikali ze az 8 nedel. Ale nikdy jsem tak dlouho cekat nemusela