Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hvezdicka727 urcite bude vsechno v poradku, moc na tebe myslim ![]()
Jeste jsem delala Intime a taky mi vysel pozitivni, ale musela jsem se teda hodne napít na dalsi test, takze carka tam je, ale je o neco malo slabsi nez na mama.
Tak zitra dam vedet ![]()
@lapaletka tyjo vítej v klubu, krásný pozitivní testík
kup livsane
![]()
@lapaletka tak to bude tim ze si to narodila on ma intime taky mensi mnozstvi barviva … no tak super ❤️ tak budem zase cekat spolu to je krasny. Mam moc velkou radost
Jo dekuju, ja doufam ze bude vsechno v poradku ale strach mam no. Ale modlim se ![]()
@katerina9615 kdy mas ty kontrolu?
@Hvezdicka727 já už mám první za sebou a na další jdu příští týden, všechno vypadá v pořádku 🙏🏼 🍀 dnes začínám 7tt
@katerina9615 Jee to je super
a uz si mela videt srdicko? Kdy si byla? 😊
@Hvezdicka727 jj byla jsem na konci 5 týdne a už bylo vidět
já tu beru ohled na ostatní snažilky, které třeba může mrzet tohle číst, proto už sem chodím spíš koukat, jak se ostatním daří + rady.. nechci tu o tom moc psát, vím, že to pro někoho může být bolestivé.. ![]()
@katerina9615 chapu chapu ale dekuji za odpoved 😊 je to pro mne nejak asi dulezite vedet, jdu 6+3 na kontrolu tak snad uz taky bude videt. Dekuju ![]()
@katerina9615 to sice ano, ale ikdyž mě to mrzí, zároveň ti to i přeju, protože každá z nás toho má za sebou už hodně a zaslouží si konečně pozitivní konec ❤️
@Buchtaa2 ahojky, tak vše naprosto v pořádku, a jsou to kluciiii ❤️ 😁 🍀
@katerina9615 @Wawulka holky, rada bych vam podekovala, ale jdu k doktorce az 19. a neni mi vubec nic, tak mam trosku strach, abych neco nezakrikla ![]()
A livsane jsem nesehnala, u nas se prodavaji snad jen mama testy, udelala jsem dnes dalsi a uvidime no. Carky jsou stejne silne, ale jsem docela podezrivava, kdyz takovou dobu absolutne vubec nic.
@Lenka123981 jee hezkyy, gratulace ke klouckum
at se dariii!